Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MR.Y

Jak zmienic dziewczyne?

Polecane posty

Gość MR.Y
nie odpuszcze jej, bylbym glupi gdybym to zrobil, teraz kazdy kolega mi jej zazdrosci.za dlugo sie tez meczylem zeby sie z nia umowic

Gość MR.Y
a tak wogole to dawajcie te rady

Gość robieme krecheeee
mow jej codziennei parokrotnie, ze nie lubisz takich kobiet, ze nie jest kobieca, ze powinna rodzic dzieci, bo pozniej bedzie za pozno, ze nie wyobrazasz sobie przyszlego zycia bez codziennego 3 daniowego obiadu o dokladnie ustalonej godzienie itp. na pewno poskutkuje! :classic_cool: powodzenia 🖐️

Gość kopnij ja w d*pe
tylko na to zasluguje jak zobaczy ze tobie na niej nie zalerzy to przyleci do ciebie takie trzeba krotko trzymac

Nie zmienisz jej, nie da się tak łatwo zmienic charakteru człowieka. Poza tym wydaje mi się, że chciałbyś żeby Twoja dziewczyna była taka jak inne stereotypowe laski... żeby nie miała własnego zdania itd... nie zasługujesz na nią, znajdź sobie dziewczynę, której jedyną pasją będzie dobór tipsów ... powinieneś się cieszyc, że masz przy swoim boku taką silną kobietę. No chyba, że boisz się silnych kobiet?Może ona sprawia, że masz kompleksy? a może uważasz, że tylko Ty masz monopol na posiadanie poglądów ? no ale nie dziwię Ci się, w dzisiejszych czasach kobiety z własnymi, niezależnymi poglądami to rzadkosc, lansowany jest model głupiutkiej blachary..