Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna dz

Konflikt muzyczny

Polecane posty

Gość poranna dz

Z róznych zródel o jakosci raczej przecietnej dochodza mnie wiesci o konflikcie miedzy Dodą a Edyta Górniak. Nie rozumiem tego, bo jedna jest skarbem narodowym, a druga z tymi swoimi pioseneczkami i lateksowymi ubrankami nie. Myslicie, ze to rzecz gustu w odbiorze muzycznym? Bo mnie sie wydaje, ze miedzy tymi panami jest roznica kolosalna, ze wrecz nie ma czego poroznywac.

Gość poranna dz
nie, ale naprawde nie chodzi mi o osobowosc, chociaz tez uwazam, ze Edyta tez na plus, ale przesluchalam kilku piosenek jednej i drugiej, to miedzy nimi przepasc.

Gość poranna dz
a nawet i osobowosciowo, to Edyta zeby dojsc do tego co osiagnela musiala sie zmierzyc z tyloma bardzo trudnymi sprawami w swoim mlodym zyciu. Nie jeden o takich doswiadczeniach z dziecinstwa o ile nie skonczylby w rynsztoku, to napewno niczego by nie osiagnal, a ona wow! A Doda wysmiewa sie z Edyty, ze jest delikatna, takie mam wrazenie. A Doda cóż zablysnela jednym czy dwoma utworami, a teraz nadrabia tymi hustawkami, facetami na scenie i innymi. A zatem dla mnie ten konflikt wynika z czystej zazdrosci, a Edyta poniewaz delikatna dziewczyna, to daje sie wkrecic. Taka artystka jak ona w ogole nie powinna zawracac sobie glowy tymi opiniami Dody.

Gość
z jakimi sprawami musiaka sie borykac edyta przepraszam? ze jej ojca nie bylo odkad skonczyla 4 (?) lata?? :o

Gość poranna dz
molestowanie chociazby

Gość
ze kto ja molestowal?

Gość
zreszta- co by sie w jej zyciu nie wydarzylo - tak doszla do etapu, na ktorym na drugi plan zszedl jej talent i muzyka, a gore wziely skandale, debilne i infantylne zachowania i szum medialny bynajmniej niezwiazany z jej zawodem:o czar prysl, ale jaki kraj, takie gwiazdy.

Gość poranna dz
a o talentach? nie wiem dokladnie kto, jakis chlop i matka na to dawala przyzwolenie.

Gość poranna dz
Oj swiat nie jest taki jaki nam przedstawiają, po mojej osobistej ocenie bardziej, duzo bardziej zachowuje sie Doda. Edyta, no cóż taka jest jej wrazliwosc. Skandale, pewnie w poukladanym zyciu typu, praca, dom, rodzina, wakacje zycie inaczej sie toczy, a inaczej w swiatlach fleszy. Do nas dojdzie jakas plotka na nasz temat, to ojej!, a ona z roznych źrodel ma to codziennie, to i tak ma bardzo silna osobowosc.