Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubuniowa

Styczen 2009 na nowo

Polecane posty

Gość ania_c
Wierzę, moja bratowa tak rodziła.

U nas ząbki też juz prawie prawie coś tam sie wyżyna,ale jeszcze sami nie siedzą może w tym miesiącu im się uda :)

Gość ania_c
Mój ząbków tez jeszcze nie ma, ale siedzi ładnie, choć na boczki się chwieje oczywiście. Potrafi z pozycji siedzącej wskoczyć na nóżki (jak go trzymam pod pachami rzecz jasna) A powiedzcie mi ile wazą Wasze pociechy?

ja kiedy błam z małym na szczepieniu kiedy miał pół roczku wazył prawie 8 kg a teraz to nie wiem ale grubasek z niego jest . ma takie faudki urocze

Dziewczynydajcie mi też hasło to i ja wrzucę fotki moich maluszków a moze stworzymy sobie profil na nk styczniówki 2009 ??

Gość ania_c
Mój waży już prawie 10 kg :D za kilka dni kończy 7 miesięcy. Kawał chłopa :D A z profilem fajny pomysł. Czy ja tez mogę dostać hasło?

Gość ania_c
anusia_27@tlen.pl

dziewczyny przesłałam wam adres naszej poczty . prześlijcie nam wasze fotki :) co do hasła to ja nie moge sama decydować . jak bedą inne dziewczyny to wam je prześlemy na pocztę

witam dziewczyny :) juz mam sprawny komputerek i moge was poczytac...coz to za zmiany/ nowy topik..to nie w porzadku, ze ktos nam tamten skasowal chociaz z drugiej strony moze to i lepiej bo mamy wlasny i tylko nasz... dziwie sie tamtym dziewczynom z poprzedniego topiku, ze do tego sie przyczynily, zostawily tam najpiekniejsze wspomnienia z chwil narodzin swoich malenstw... na weekend bylismy z misiem u dziadkow, ponad 250 km od domu, podroz zniosl doskonale, robilismy ognisko i niuniowi bardzo sie podobalo.. mniej mi sie podobalo jak wrocilam do domu bo starszy syn zrobil mi niezly balagan :) witam nowe dziewczyny, fajnie, ze do nas dolaczylyscie i czekamy na kolejne :)

Ja też wysłałam dwa Dominika, Sebcia musze obfotografować, bo wszystkie fotki ma jak spi, teraz zreszta też śpi :))

śliczne te wasze Maleństwa . jak tylko pojawi się kubuniowa to zapewne poda wam hasło do poczty w koncu to ona tu jest szefową i załozycielka topiku

Gość ania_c
Sorki za dziwne pytanie, ale jak mozna te zdjęcia obejrzeć? :(

wrzucialm nowe zdjecia michasia ania_c- zbieznosc imion naszych i dzieci, tylko wiek nie bardzo sie nam zgral :) moj michas wazy 8 kg, niestety jeszcze nie siada za to raczkuje, nie mozna go z oka spuscic..co do jedzenia to ja jestem bardzo ostrozna bo on lubi miec uczulenie... sliczne te nasze nowe maluszki, wrzucajcie zdjatka a moze wrzucimy po zdjeciu z pierwszych dni zycia i obecne, bedzie porownanie jak bardzo nasze skarby sie zmienily :)))

ania_c podamy ci hasło na meila tam jest cała galeria naszych fotek . milka**30 co myslisz o tym by podac hasło dziewczynom teraz ?

Gość ania_c
Michaś do śliczne imię prawda? :D

belucci powiedz jak sobie radzisz z dwoma urwisami :) i jak bylo na poczatku, czy sa do siebie podobni? jak rodzilam starszego syna to na sali byla ze mna dziewczyna, ktora urodzila chlopca i dziewczynke, cieszyla sie ze swoich skarbow ale byla bardzo zmeczona, ciagle miala co robic... :)

iskierko mysle ze to dobry pomysl i pewnie kubuniowa nie bedzie nam miala za zle ze podalysmy haslo :) co najwyzej na nas nakrzyczy :) aniu c, zgadzam sie ze michas to piekne imie chociaz ja bardziej szykowalam sie na maje lub natalke :) zaraz poszukam zdjec michasia z pierwszej doby i wrzuce na poczte

Hej a ja też mogę do was dołączyć?Urodziłam 25 grudnia,ale termin miałąm na 11 stycznia,a poza tym dzieci nasze wiekowo wiele się nie różnią,no chyba że rocznikiem:) Witam Kubuniową i Iskierkę:) A z tym żywieniem dzieci to ja tak samo jak wy-daje jej czasami spróbować tego czy owego:D

A dziewczyny a powiedzice mi coś o waszej galerii? prześlijcie mi na meila elizka1223@buziaczek.pl

Gość ania_c
Dziewczyny mam pytanie, słyszałyście może o podwyższonym stanie wody w nerce u dzieci? Mój Misio to ma i trochę się boje. Lekarze są mocno oszczędni w wyjaśnieniach. :(

messina . na poczcie umieszczaym zdjęcia naszych maluchów i nas samych żeby sie pochwalić pociechami . nowa zasada jest taka że my podajemy ci adres na który wysyłasz zdjęcia a potem podajemy ci hasło do naszej poczty żebys sobie mogła sam poodgladać