Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubuniowa

Styczen 2009 na nowo

Polecane posty

Gość ania_c
Sliczny maluszek iskierka

ania_c dziękuje bardzo :) klucz od strychu ja też juz chce się troche wyrwać z domu . cały czas samej z dzieckiem jest naprawdę nie do zniesienia

Gość ania_c
Jeśli chodzi o macierzyństwo to wiek nie ma znaczenia. To po prostu trzeba w sobie poczuć, że się chce mieć dziecko w tym czasie z tym właśnie mężczyzną. Generalna zasada z punktu widzenia biologicznego mówi – im wcześniej tym lepiej. Fakt że dochodzi jeszcze czynnik psychologiczny coraz cześciej brany pod uwage przed podejmowaniem ważnych życiowych decyzji ale generalnie nie wolno wstydzić się tego ze ma się dziecko zarówno w młodym jak i w starszym wieku.

iskierka i klucz... ja urodzilam pierwszego syna majac 20 lat a drugiego 37 i wcale nie uwazam ze teraz jestem lepsza matka, tak samo cieszylam sie dzieckiem i tak samo o niego dbalam, roznica jest dla mnie tylko taka, ze teraz mam swiadomosc ze to moje ostatnie dziecko i dlatego bardzioej sie ciesze kazdym dniem, juz maluszka nigdy nie bede miala co najwyzej kiedys wnuka...bedac mloda mama potrafilam tak wychowac syna, ze jestesmy przyjaciolmi i nie mam z nim zadnych problemow wychowawczych... nie ma znaczenia wiek matki ale jej dojrzalosc a wiadomo, ze czasem bardziej jest dojrzala mloda dziewczyna niz kobieta w wieku srednim... jesli umiecie cieszyc sie dzieckiem to wasz wiek jest niewazny... :)

do tej posy niektórzy myslą że wpadłam a tak nie jest . z mężem staraliśmy sie o dzidzie ponad 3 miesiace nawet nie wiecie jaka byłam smutna jak co miesiac test wychodził negatywny ale w końcu sie udało mam synka :)

ja czułam żę jestem w ciąży nie musiałam robic testu . mąż nie dowierzał powiedział że pewnie znowu mi sie wydaje

O kurcze ale sie tu dzieje :D Oczywiscie jestem tez najbardziej za ze dziewczyny dostaly haslo, bardzo dobry pomysl zeby najpierw nam przesylac zdjecia a pozniej my odsylamy haslo, brawo dla pomyslodawcy :D hihi natworzylyscie tu niesamowicie, poczytam dokladniej wieczorem i pewnie wtedy tez cos nabazgrze, bo teraz mam urwanie glowy z malym, nie wiem co mu ale drze sie od rana. Wiecie co, na dobre nam to wyszlo ze tamten topik zostal skasowany bo ''zyskalysmy'' nowe mamy :D Klucz od strychu- przepraszam jeszcze raz za moje uwagi, po prostu samam nie wiem czemu jakas anty nastawiona od rana jestem, maly daje w kosc i moze dlatego sie czepiam no i nie doczytuje, takze czasem bez powodu cos palne :P pisz tu z nami, nawet nie mow o zadnym psuciu atmosfery, przeciez nie na tym rzecz polega zeby sobie ciagle ciumkac :D A ja tez jestem mloda mama- 20 lat mam, tak jak iskierka. No i witam inne nowe mamy, fajnie ze jestescie. Messina- 🖐️ :) no i co tam jeszcze...no nic zajze wieczorem :D

matko jedyna ale żeście sie rozpisały a nie było mnie tylko 3 godziny muszę nadrobić czytanie ... Jednak skasowanie topiku poszło an dobre tyle dziewczyn dołączyło

Wszystkie nowe mamy witam serdecznie- im Nas więcej to weselej. Moja mała w ciagu dosłownie paru dni zaczeła zapierdzielac na czworaka a od jakis dwóch dni łapie sie za co może i staje na nogi normalnie za nią nie nadążam teraz a co będzie później to już mnie głowa boli jak pomyślę. Teraz dorwała taki komputerek dziecinny i wali klawiatura o podłoge więc mam chwile spokoju. Co do późniego czy wczesnego macierzyństwa wszystko am swoje plusy i minusy. Ja np nie chciałam dziecka od razu po ślubie i w ciąże zaszłam dopiero 1,5 po ślubie. tez wiedziałam od razu, ze jestem w ciąży test zrobiłam tylko dla męża a udało sie za pierwszym chcianym razem.

No to trzymamy kciukasy :D Iskierko. Kubuniowa hehe :)

Belucci twój maluszek wygląda jak mały anniołek słodki jest! Wszystkie dzieci są słodkie :)

dziewczyny nie chce zapeszać ale chyba od wrzesnia idę do pracy !! wkoncu :) dostałam dwie propozycje i mam sobie wybrać

to nie chodzi nawet o zarobki samo to że chce pracować , niedługo jajko zniose od siedzenia w domu . powiem że bardziej usmiecha mi sie praca w kwiaciarni to troche ciekawsza praca niż w sklepie .

Dosłałam wiecej fotek. Co do macierzyństwa pierwszego syna urodzilam mając niespelna 19 lat ( 2 dni przed moimi 19 urodzinami) i jestem szczęśliwa. Jak sobie radze z chłopakami?? ( bylo takie pytanie ) radzę sobie świetnie SAMA, mąż w pracy a ja z dziećmi w domu, chłopaki dużo spia i lubia sami sie bawić także luzik :) Niestety żadna babcia juz nie zyje wiec nie mam ich komu podrzucic i to jest jedyny problem. Wykańczamy teraz dom i jeździmy po leroy merlin, praktikerach ikeach i niestety z dzieciakami bo innej mozliwości nie ma, a z dziećmi to cała wyprawa niestety. Ale musze przyjaciół przeszkolic i bedą zostawali z maluchami a my bdziemy jeździc po sklepach :))

Hejka dziewczyny! A co to sie stalo z naszym starym topikiem??? Dlaczego zostal skasowany? Ja dzis juz po pracy ;) Nawet jestem zadowolona,niania juz sobie poszla,a niunia spi :) Tylko glodna jestem,a tak mi sie nie chce gotowac,musze cos wymysli bo inaczej u nas w domu beda obiady tylko w weekendy i swieta :D Prosze bardzo jak byla cisza na forum to 3 dni ,a jak sie rozpisaly to na 5 stron :DAle dobrze dobrze ,tylko musze poczytac co tam naskrobalyscie,to lece papa

Acha to takie buty! Baby nie mogly tego przezyc ze topik prztrwal :D Poprosze haslo do skrzynki: martawy@onet.eu Ale mam lekture dopiero jestem na 2 stronie:-) Witam Klucz do strychu:) i Belucci i dalej jeszce nie doszlam :)

Dzieki Iskierka ,dopiero potem zobaczylam ze juz mi czesniej wyslalas 😘 za to! Witam tez Anie_c i messine Ale musze leciec bo Julcia na mnie krzyczy Bede potem papapa