Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubuniowa

Styczen 2009 na nowo

Polecane posty

Gość do iskierki
normalnie zrobi zdjęcie, a jak myślałaś?? będziesz musiała go po prostu trzymac na stołku logiczne, że Ciebie na tym zdjęciu nie będzie a zdjęcia do paszportu dla malych dzieciaczków nie musza byc wcale biometryczne

Czesc! Moje malutkie spi. Tzn. usnela u nas na lozku, czekaja mnie jeszcze przenosiny. Dzis mialam mase czasu dla siebie. Najpierw zlobek a pozniej maz poszedl z nia na spacer.Fajnie miec taki czas, zapomnialam juz jak to jest... Zrobilam ta zapiekanke. Zjadliwa, ale bez rewelacji... A co tam u was? Iskierka-jak na basenie? i u fotografa?

u fotografa było ciężko mały się krecił wiercił ale daliśmy rade . dzisiaj przypomniały mi się czasu mojego dzieciństwa siedziałam z małym w piaskownicy z godzine bawił się łopatką i kubeczkiem zwineliśmy się do domu jak mały nabrał chęci by spróbowac jak smakuje piasek :) bylismy na basenie mały jak zwykle zadowolony uwielbia wode troche marudził jak już wychodziliśmy bo chciał jeszcze . po powrocie do domu wykąpałam go i zjadł kaszke . o 19 już spał padł jak mucha :) wymeczył się biedaczek .

czesc! wstawac spiochy!!! My przeziebieni znowu. Chyba zaczyna sie zlobkowe chorowanie:) Mala ma katar a ja i maz gardla zawalone. Powinnam sie wygrzewac w wyrku, ale majka ma tyle energi ze che sie bawic. Wiec siedzimy sobie w kuchni. Ona w krzeselku i bawi sie sprzetami kuchennymi. Pogoda odzwierciedla moje samopoczucie:buro i leje za oknem. Czuje sie jakby byla pozna jesien.

dziewczyny utworzyłam forum prywatne, podawajcie swoje poczty wyślę wam linka do forum, tam będziemy mogły w spokoju pisać :) z najnowszych wieści mała ma ząbek :)

Gość Jupi jupi
No przecież tutaj tak fajnie Wam było:) Wy głupie jesteście

Gość Do Saaa
O Sa dopiero ząbek Ci wyszedł??:)

Gość Marika29
Hej jestem mamusią małego Mikołaja urodził się 01.01.2009,właśnie ma już jeden ząbek i ogólnie przechodzimy faze ząbkowania na szczęście bez gorączki.Pozdrawiam wszystkie mamy styczniowe i ich pociechy:)

Gość CO TU TAKA CISZAAAAAAAAAA

Gość GDZIE SIE PODZIAŁYŚCIE

Gość Chce utworzyc ten topik
na nowo, moze odnajda sie jeszcze jakies mamy? Zapraszam

Gość vgdvgfds
ja jestem jedną ze styczniowych mam

Gość Chce utworzyc tn topik
To odzywaj sie :) Opowiedz cos o Was, mam nadzieje, ze przylacza sie tez inne mamy :)

Gość ectrqwx
a więć dziewczyny przeniosły się na prywatne forum bo pomarańczki nie dawały nam spokoju

Gość tubutu
dlatego nikt tu nie pisze

Wiem ze sie przeniosly, ale moze jakies zostaly, allbo doszly nowe? a w ogole to bardzo ciekawa jestem co u tamtych mam, moze zagladaja tu jakies z pierwszej i drugiej ekipy, ze tak powiem, ktore napisza slowko co u reszty?? :)

Gość fcsfgfg
a ty udzielałaś się na forum ? /

Chyba odezwalam sie jakos z raz, moze dwa, ale odzewu wielkiego nie bylo wiec zrezygnowalam, a potem nie mialam juz jak

Gość h gcjn
a cha

Gość jkmhjoioyu
up