Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek...24

musiałem zerwać z dziewczyną...

Polecane posty

Gość Janek...24

Dowiedziałem się że z poprzednim chłopakiem nago się dotykali. Jest dziewicą (my nie uprawialiśmy seksu). Gdy to usłyszałem, miałem ochotę wyć. Serce mnie bolało. Musiałem to zrobić, ponieważ wiem że nie zniósłbym tego na dłuższą metę, wciąz stawałoby mi to przed oczami. Stało się to przewczoraj, do dziś nie mogę się pozbierać, ale wiem że tak będzie najlepiej. Nie mogę uwierzyć że wierzyłem że jest czysta i niewinna. Dla mnie sama błona dziewicza to nie wszystko, chodzi też o zachowanie i prowadzenie się dziewczyny. Marze o takiej która nie widziałą nigdy faceta nago i tylko takiej mogę ofiarować prawictwo. Zaczynam tracić nadzieję że takie jeszcze są... :(

Gość dzwiny ten swiat
to ty nawet nie miałes powodu zeby z dziewczyna zerwac..w tym swiecie juz jest tak ale wazne ze jest dziewica i nie idzie do lozka z pierwszym lepszym...

Gość kilkana
rozumiem Ce,ale uwazaj bo ta´kiej juz moze nie zdjdziesz,,,,tzn.dziewica to juz bardzo duzo.Dotykala sie,wiem,ze boli.Nago widac wszedzie facetow,chocby w telewizji...;)

Gość kilkana
dowiedziales sie,bo chciala byc szczera i Ci powiedziala ...eh..

jesli faktycznie nie moglbys tego zniesc to dobrze,ze zerwales zamiast byc z nia i truc ja i wasz zwiazek swoja zazdroscia... moze z czasem bedziesz mogl lepiej sobie radzic z takimi sytuacjami...mam nadzieje. bo co bedzie jesli zakochasz sie w dziewicy,ktora nikogo nago nie dotykala itd,bedzie super,ale z jakichs powodow zwiazek sie zakonczy i potem poznasz kolejna dziewczyne,ktora zerwie dlatego,ze nie bedzie twoja pierwsza i nie bedzie mogla tego zniesc? niestety,nigdy nie wiemy na pewno czy z kims bedziemy do konca zycia. ta dziewczyna,z ktora zerwales byc moze tez myslala,ze tamten chlopak bedzie jej mezem itd ale im nie wyszlo i co? teraz jest 'skalana' na zawsze?

Gość kilkana
albo znajdziesz inna dziewice ,ktora uprawiala seks oralny i nic Ci nie powie...he he Znam taki przyklad u mojej kolezanki. Ta Twoja-ex byla szczera i pewnie serce jej zlamales !

Gość Janek...24
Dziewczyna musi się dobrze prowadzić i się szanować. Najlepiej poczekac do ślubu, a jeśli jest wierzaca to rozwód wykluczony - więc jest recepta na to by przez całe życie mieć tylko jednego mężczyznę. Jak się dowiedziałem że ona się nago dotykała z innym to strasznie bolało mnie serce, myślałem o tym z paniką i przerażeniem, nie mógłbym znieść bycia z nią, codziennie bym płakał, bo ból rozsadzałby moją klatkę.

Gość kilkana
oczywiscie rozumiem,zgadzam sie.ja tez chodzilam na piesze pielgrzymki,czekalam i czekalam... Kiedys zle wybralam,zalowalam.Jakis czas potem juz za granice gdy zostalam w pracy zgwalcona pomyslalam,ze dobrze,ze nie byl to ten pierwszy raz........Chodzi mi o to,ze nie wszystko w zyciu sie tak idealnie uklada. Dalej mam idealy i patrz 10lat i nigdy nie mialam ochoty zdradzic.Dodam,ze 3 lata nie bylo seksu-separacja. Samo dziewictwo kobiety nie da Ci gwarancji na przyszlosc,ze nie zdradzi..prawda? Patrz na calosc,na serce.. Pozdrawiam.

Gość hihihihihihiihihhihiihihihhhih

Gość jejujeju
weźcie dajcie spokój, przecież ten facet to jakaś ciota, on ma powód do tego żeby co dziennie płakać? no sorry, ale 24 letni facet, który płacze, bo jego dziewczyna widziała nagiego faceta nie może być normalny!

Gość olaa olaa olaa
Janek ty masz 24 lata?...

Gość olaa olaa olaa
Janek czy tacy faceci sa naprawde swiecie ??? czy Ty ja kochasz tak naprawde czy te twoje idealy sa wazniejsze od uczucia ?!

wciąz stawałoby mi to przed oczami. " to fajnie autorze ;) teraz bedziesz miał co innego stojącego przed oczami ... lepsza prawica niż naga dziewica ;)

Gość Janek...24
Ona pisała jeszcze do mnie i dzwoniła, ale jak tylko ją słyszałem to wspomnienia wracały i serce zaczynało mnie boleć i miałem ochotę wyć. Dobrze że to skonczyłem.

Gość popieram cie autorze
i twój tok myslenia, po prostu jak dla mnie to jest tylko jedno : szacun dla Ciebie ogromny!

Ale to głupia dziewczyna skoro mu coś takiego powiedziała :D Na zachowanie autora to już raczej szkoda słow :P

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
żal 2/10

Gość dziewicza akacja
Większość dziewic, tych które miały chłopaków przed aktualnym partnerem uprawiały petting. Nie współżyły ale po prostu wymieniały pieszczoty z byłymi chłopakami. Tak więc Janek, jeśli chcesz dziewicę najczystszą na świecie, to niestety, będziesz musiał sam sobie ją "wyhodować" od dziecka. To, że trafisz na dziewicę, która nie ma za sobą pettingu to szansa 1/10000. Powodzenia ;)

Janek...24 : moim zdaniem nie powinieneś zrywać ze swoją dziewczyną jak była między Wami miłosć :P to głupi powód :P uwierz mi że w dzisiejszym świecie nie znajdziesz idealnej, poukładanej i wgl dziewczyny :P jak nie pasuje Ci dziewica.. no a ze miala wczesniej chlopaka.. to normalne, że zamiast seksu chcieli poznac swoje ciało, spróbować pieszczot.. to zobaczysz, że natrafi Ci sie kiedy taka dziura że hoho :D

Gość 6/10 bo widac
ze sie topic dalej rozwija

Jeśli tak często odczuwasz bóle w klatce piersiowej to myślę, że powinieneś zgłosić się do kardiologa...

Gość Pan_Demonium
Idiota