Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok 30

Mam małe przyrodzenie!

Polecane posty

Gość Facet ok 30

Nie wiem czy dobrze trafiłem z tym tematem. Miałem juz wiele kobiet, ale wszystkie moje związki rozpadły sie przez małego penisa. ostatnio miałem dziewczynę 20-letnią. Bylismy ze sobą juz 3 miesiące i zapewniła mnie 9przekonała), że wielkośc nie ma dla niej największego znaczenia, liczy się tylko miłość. Któregoś dnia zaprosiła do mnie kilka kolezanek ze studiów na jakąś małą popijawkę. Poszedłem spać do siebie na górę, a one bawiły się w swoim gronie. Miał to być damski wieczór. Nie mogłem jednak zasnąć, ponieważ dziewczyny wypiły trochę i głośno się zachowywały. Usłyszałem wówczas rozmowę, której nie zapomnę do końca życia. Moja dziewczyna opowiadała koleżankom ze szczegółami jakiego to ja mam małego penisa, że go nie czuje, że mnie okłamuje itp. 9 jej koleżanek, które poznałem miało niezły ubaw. A dla mnie była to najgorsza noc w życiu. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić, ale jestem trochę podłamany. Ciekawe co sądzą o tym inne kobiety? Czy miałyście jakieś doświadczenie z facetami o małych rozmiarachJ Jak wy się zachowałyście i jak zareagowałyście na "jego" widok? Jak potoczyły się wasze związki? Proszę o poważną dyskusję.

Gość ja nie mam porownania
wiec nie wiem czy moj facet ma duzego czy malego ;) Wiec szczerze moge powiedziec, ze dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia :D

Gość cccffffff
najwazniejsze jest wlasnie zeby kobieta w ogole go czula, ja teraz jestem z chlopakiem ktory ma bardzo malego, najmniejszego ze wszystkich moich chlopakow, ale kocham go najbardziej. a co do tej nocy, to mysle ze dziewczyna nie chciala ci zrobic przykrosci, ja swojej kolezance tez naopowiadalam o problemach lozkowych mojego a tez go kocham naprawde, a lubie gadac o takich glupotach, oczywisce tylko komus do kogo mam zaufanie, powiedz jej że slyszales to przypadkiem, zobaczysz czy powie ci prawde w oczy

Gość Facet ok 30
Powiedzieć zaufabej przyjaciółce a 10 innym prawie obcym osobom to trochę różnica.

Gość ja nie mam porownania
dla mnie nie ma roznicy... Nigdy nie rozmawialam o sprawach laczacych mnie z moim facetem z nikim postronnym, nawet z mama. To tym bardziej nie przyjaciolce. A jedna czy dziesiec, to w tym mokmencie bez znaczenia - wg mnie :P

Gość cccffffff
ale powiedziales jej o tym co uslyszales?? ja bym spokojnie z nią o tym porozmawała, zeby : 1. wyjasnic po co rozmawia o waszych sprawach z pprawie obcymi osobam 2. dowiedziec sie szczerze co ona mysli o waszym seksie, bo bez satysfakcjonujacego seksu zwiazek nie mote byc trwale szczeslwy 3. dowiedzec sie po co cie oklamuje. a moze powinienes znalezc starszą, powazniejszą partnerkę, mniej wecej w swoim wieku?? a ona widac dziecinna jak gada takie bzdury obcym..

Dla mnie rozmiar nie ma znaczenia. Nie biegam z linijka i nie mierze, bo po co:) I nie rozmawiam z kolezankami na temat penisa mojego faceta. Jak cos mi nie pasuje to mówie Jemu a nie kolezanką.

Gość męzatka28
nie ma sie co oszukiwać.Ponizej przynajmniej 14-15 cm w zwodzie to tragedia.

Gość mężaktka28
a co do rozmow dziewczyny na temat chlopaka, męża, z mamą ,sasiadką, przyjaciółką, bez przesady-o intymnych sprawach sie nie rozmawia -as jesli juz któraś to robi-jest zwykłą szmatą.

nadrabiaj językiem, to nie ktore lubia bardziej od seksu jak znajdziesz taka bedzie ok

Gość Facet ok 30
cccffffff rozmawiałem z nią o tym, że wszystko słyszałe. Spakowała się, gdy byłem w pracy i wyprowadziła. Nie odpowiada na emaile ani na telefony. Więc wszystko jasne. Miałem partnerki w moim wieku i odchodziły równie szybko. mężatka28 pewnie amsz rację.

Znajdz taka dla której oprócz sexu liczy sie w związku cos więcej. No i przede wszystkim wybierz starszą, a nie taka małolatę. A poza tym sex nie polega tylko na tym żeby włożyc i wyjąć - mozna bawic sie również w inny sposób.

Gość cccffffff
ja tez wole tą całą otoczkę, wsyztsko mi sprawia wieksza przyjemnosc niz to wkladanie i wyjmowanie, np. paluszkami uwielbiam i mam orgazm zawsze w ten sposob. musisz trafc na mądrą kobietę, bo ta chyba jakas nie warta byla

Gość ja sobie znajdujesz młode
siksy to tak jest poszukaj starszej od siebie , rozumnej dojrzałej kobiety, dla której wielkość twojego penisa nie jest priorytetem w związku, jest wiele innych sposobów żeby zadowolić kobiete

Gość cccffffff
dokładnie tak

Gość Facet ok 30
Miałem dojrzałe kobiety a dla odmiany chciałem spróboac z młodszą.

Gość a ty od razu
po zapoznaniu idziesz z nimi do lozka?czy jak? mialam kiedys faceta ,ktory najpierw mnie w sobie rozkochal a dopiero gdzies po pol roku (dlugich oczekiwan) poszlismy do lozka.. mial tak malego ze przesada ale nigdy w zyciu z nikim innym nie mialam takiego orgazmu. nie wazne sa same narzady plciowe ale tez to co chodzi ci po glowie ja do tej pory fantazjuje o nim a juz z 6 lat go nie widzialam

Gość Facet ok 30
Do łózka to ja ide dopiero jak mnie kobieta zaciągnie. Sam nie wychodzę z inwencją.

Gość facecie z malym
dojrzałe-czyli stare prukwy maja wiadra zamiast cipek- z takimi nie warto sie zadawać.tym te to juz tylko murzyn zadowoli.

Gość malizna
no trafiłam na małego .... nie czułam go ... ale z tego co widzialam było mu we mnie dobrze :) orgazm zajebisty dostałam tuz przed, na prawde wyjatkowy i powiem Wam ze wole to niz 20 cm ktore rozrywa mi ciało... miałam takiego, myslalam ze umre podczas sexu, bynajmniej nie z rozkoszy. Małemu fajnie sie robi loda, bez zbytniego wysiłku do konca i mozna pofantazjowac, z duzym uwazasz zeby nie wszedl za daleko i nie odbil sie o migdałki a jeszcze jak facet przyciska Ci delikatnie głowe aby bylo glebiej idzie zwymiotowac... a po co nam takie atrakcje ??:) poza tym faceci z duzymi maja za duze ego takze i mysla ze wielki fiut wszystko załatwi :-))))

Gość Facet ok 30
Chyba wiek kobiet nie ma nic wspólnego z wielkością.

Gość a ty od razu
wiesz jak ja trafilam na" mojego malego " to mialam 22 lata wiec wiek nie ma nic do rzeczy

Gość a ty od razu
"Do łózka to ja ide dopiero jak mnie kobieta zaciągnie. Sam nie wychodzę z inwencją" wydaje mi sie ze to zle podejscie do sprawy i uwazam ze powinienes cwiczyc wiare w siebie :P

Gość bo jesli nie mialy naprawde
duzego to nie wiedza, ze wola mlego. spotykalam sie z facetem, ktory mial naprawde duzego seks z nim nie zawsze byl przyjemnoscia. czesto bolalo. czasem mam problem z wlozeniem tamponu, a co dopiero duzego penisa. jesli facet jest pociagajacy i jest chemia to wielkosc nie ma zadnego znaczenia.

Gość bo jesli nie mialy naprawde
i wydaje mi sie, ze problem nie tkwi w wielkosci tylko w samym autorze, ktory szuka problemu tam gdzie go nie ma. lepiej popracowac nad technika i innymi sztuczkami. jesli gra wstepna jest na dobrym poziomie to kobieta nie mysli jak duzego sie jej wlozy, ale zeby w koncu to zrobic :D

Gość Facet ok 30
a ty od razu ile masz teraz lat? i jaki to dla ciebie mały penis?

Gość a ty od razu
"jesli gra wstepna jest na dobrym poziomie to kobieta nie mysli jak duzego sie jej wlozy, ale zeby w koncu to zrobic " swieta racja

Gość a ty od razu
no mam ponad 30 i maly to tak maly ze jak nie stoi to go prawie wcale nie widac.. w wzwodzie moze z 12 chyba

Facet ok 30 - napisz ile masz cm, bo nigdzie nie znalazłem informacji. cccffffff - ty to na poważnie piszesz czy jesteś aż tak inteligętna inaczej ?? "Dla mnie rozmiar nie ma znaczenia. Nie biegam z linijka i nie mierze, bo po co" Ba, skoro twój chłop ma korzenia w normie i sprawia ci przyjemność to niby jaki sens miałoby sprawdzanie ile ma. "nadrabiaj językiem, to nie ktore lubia bardziej od seksu" Chyba niedoświadczone małolaty ;) Kobieta, która miała już bolca w sobie nigdy nie będzie cenić bardziej minetki od normalnego ruchanka. "mężatka28 pewnie amsz rację." Przesadza trochę. Z tego co czytałem to wystarcza w zupełności rozmiar powyżej 10 cm. "Znajdz taka dla której oprócz sexu liczy sie w związku cos więcej." Świetny dowcip, naprawdę, koleś ma powazny problem a ty sobie jaja z niego robisz :( Może masz na myśli aseksualne kobiety ??