Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attencion attencion ....

JUŻ WIDAĆ NIBIRU!!!!!!!!!! - 2012 -

Polecane posty

Nibiru już jest widoczne w polsce!!!! Około godziny 4 na ranem pojawia się na wschodzi i szybko przesuwa w kierunku południowym ! Ludzie otwórzcie oczy to jest realny fakt który możecie na własne oczy zobaczyć! Spójrzcie w górę i przestańcie być ignorantami. Ogromna czerwona planeta na niebie. 5 krotnie większa od innych!

Gość jest juz-widzialem
wiem ze jest juz na niebie,ale co ztego jesli jej przelot obok ziemi wiaze sie z zagładą ludzkosci to co ? mam piac z zachwytu,czy juz dzis popelnic samobojstwo?

Gość jestem sceptykiem
raczej byłem,bo ujrzalem ją na niebie i....nie wiem juz co myslec.Jej pojawienie to dla nas smierc,oznaka konca,nie mamy na to wpływu,jesli wszystko sie sprawdzi,wyginiemy.Ratunek?podobniez nie ma

To okropne. Ona narusza naszą przestrzeń powietrzną. :(

kurde ludzie! Obserwuje niebo przez teleskopy nie teleskopy od lat! Wenus jest bardziej na północ i można je zobaczyć obok siebie! Nibiru jest większe od wenus w tej chwili już!

Gość ciesze sie zyciem
a ja w zaden koniec swiata nie wierze ... mial byc w 2000 roku , wczesniej tez mial byc juz kilka razy , komus sie ubzduralo ze bedzie w 2012 i panika.. a po co .. nie lepiej cieszyc sie zyciem , niz smecic ze zginiemy ? jesli kiedys przyjdzie dzien , ze ziemia przestanie istniec to trudno , ale nie warto marnowac zycia na rozmyslanie kiedy to bedzie. ja mam plany , mam marzenia ktore mam zamiar spelnic i napewno nie bede zaprzatac sobioe glowy rozmyslaniem kiedy ludzkosc wyginie.. jak juz sie to stanie - to trudno , ale przynajmniej bede wiedziec ze zylam pelnia zycia .. wam tez tak radze

Gość ssssssssssssssssssssssss
no ok. ale co w zwiazku z tym? mozna albo siedziec najblizsze 3 lata i czekac w depresji na koniec swiata albo zyc tak jak dotad i co ma byc to bedzie. bo raczej w kosmos ingerencji duzej nie zastosujemy.

Gość LadyMaga
polecam strone http://projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1§ionId=1&cmd= "PROEKT CHEOPS jest więc Projektem Ratowania Ziemi i opiera się na założeniu, że cywlizacje, które istniały na Ziemi w czasach budowy Wielkiej Piramidy przewidziały niebezpieczeństwa zagrażające naszej planecie w czasach obecnych i stworzyły system zabezpieczenia, który po prostu trzeba uaktywnić w odpowiednim czasie. Według przekazów Lucyny – kluczem do tego systemu jest mumia faraona Cheopsa oraz Wielka Piramida. Czas jest teraz."

Ludzie spokojnie. Naukowcy wypowiadali się na ten temat i rzeczywiście Nibiru może spowodować różne zachwiania w olu magnetycznym ziemi ,ale samo przygotowanie się ziemi do przebiegunowania trwa setki lat!

bez sensu... co to za "pełnia życia" z pistoletem przestawionym do głowy?

nie nie piszę tego na podstawie jakichś tam przepowiedni majów czy innych, widziałem to na niebie. Kilkanaście nocy pod rząd. Z każdym dniem większa.

Gość ciesze sie zyciem
tak .. wiekszos c ludzi nie ppotrafi ochronic sie przed powodzia lub tornadem a koniec swiata powstrzyma...hahahhahaha nie no .. brak slow.. od tydziecy lat wymyslane sa rozne historie jak i dlateczego ziemia przestanie istniec... a ja wam powiem najprawdziwsza. ... ziemia przestanie istniec przez ludzi.. tylko i wylacznie przez nas bo sami ja niszczymy. Radze wam zaprzestac ogladanie filmow si-fi bo zle z wami ...piramidy ,kosmici , motomyszy z marsa :P hah , ciekawe co powiecie jak nastanie rok 2013 ... ze koniec swiata bedzie w 2050 ???

Gość ciesze sie zyciem
ja nie mam "pistoletu przystawionego do glowy" poniewaz nie wierze w bajki typu koniec swiata .. zreszta zawsze jest wybor.. moge umnrzec blagajac o zycie lub umrzec z podniesiona glowa.. ja wybiera opcje nr 2 , nie narzucaj mi swojego pesymizmu nie mam zamiaru zadreczac sie przez kilka njablizszych lat ze umre... umrzec moge roznie dobrze jutro , wpadajac pod samochod .. nie jest powiedziane ze dozyjesz tego twojego konca swiata wie skoncz dramatyzowac i zajmij sie polepszaniem wlasnego zycia

No i widac to NiIbiru , ale co z tego skoro wg badań przebiegunowania narazie nie będzie ( myślę ,że naukowcy bardziej się na tym znają niż Majowie). Zreszta nie ma co gdybać kiedy umrzemy , Wcześniej każdy z nas może np zginąć w wypadku ,albo może nam spaść cegła na głowę

Gość ojejejekuśu
a ja nie chce umrzeć dziewicą :O:O:O

ej sory, ale można wiedzieć co ty do jasnej cholery robisz??????

? Mówię ludziom co się zbliża chyba to jasne :/ Zachowujecie się jak ignorancji. A skąd mozesz wiedzieć wiedzą naukowcy? W NG czy innych popularnonaukowych pismach przeczytasz część rzeczy.

nie nie nie! Ty odbierasz mi moją robotę! Ja tu jestem kafeteryjnym nawiedzeńcem "od końca świata"! To moje zadanie chłopie. Nieładnie. Wchodzisz do mojego gniazda i się rządzisz!

Planeta Nibiru minie Ziemie w 2012 roku, nie będzie kolizji chyba, że jeden z jej księżyców będzie na złej drodze. Owa planeta spowoduje liczne reakcje naszej planety typu tsunami, trzęsienia ziemi itd. Spowodować również to może niezłą rozpierduchę w układzie słonecznym jak co 3600lat. Oczywiście nasa, watykan i inne rządy nie będą narazie tego ujawniać, bo ludzie przestana pracować, dojić krowy etc. :classic_cool:🖐️

Gość ciesze sie zyciem
attencion attencion .... a kto ci dal plrawo do nazywania nas ignorantami ??? wszyscy musimy byc tacy jak ty ?? jesli ktos nie wierzy w to , w co wierzysz to to odrazu jest gorszy ?? tobie sie wydaje ze pozjadales wszystkie rozumy bo gdzies przeczytales ze tak bedczie i twoim zdaniem tak juz musi byc .... najwiekszym ignorantem tutaj jestes TY !! wiec skoncz chrzanic , i zacznij sie zegnac z wszystkimi zostaly ci w koncu tylko 3 lata :P

kobieto :/ serio myślisz że mówią ci wszystko. W necie jest multum informacji!!! Nasa potwierdza możliwość jej istnienia oficjalnie, a nieoficjalnie już od 1983 r o niej wiedzą. Pluton został odkryty kiedy jej poszukiwano. Nie wszystko mówi się na pierwszej stronie onetu czy pudelka.

zresztą poprostu spójrz w niebo. Teraz już widać ją gołym okiem.