Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attencion attencion ....

JUŻ WIDAĆ NIBIRU!!!!!!!!!! - 2012 -

Polecane posty

Gość jantar14
nibiru istnieje, ale nam nie zagrarza jesli by tak bylo to nasa nie kombinowalo by ja wyleciec na marsa w 2023r robia proby i wydaja nato mase kasy bylo by to nie rozsadne z ich strony gdyby wiedzieli ze walnie w nas nibiru lub zakluci nasze wolne latanie w przestrzeni i zniszczy zycie oni by sie napewno ratowali,

Gość AAADDDEEKKK
Wy jestescie jebnieci na temat nibiru:D

Gość SzymsssxDD
Hmmm... 2009 rok powtanie tego tematu ... Dzisiaj mamy 2011 i jeśli byłaby to prawda to nibiru była by widoczna teraz a jakoś jej nie widzę super :P Jedyne co ja obserwuje na nocnym niebie to księzyc bo jest fajny :P

Gość Mgr Albert Uchalski
Ja ją widze! ona się chowa za księzycem Urana!!!!!!!!!!!! :O:O weżcie teleskopy i sami zobaczcie ignoranci!! ona nas zabije jutro uderzy w urana!

Gość Armia Zbawienia
Jest 11.01.2012 ... a Nibiru ani widu ani słychu. Faktem jest jednak że kiedy ktoś rozpoczął tego posta nie wiedział że w Wielkopolsce bedzie trzęsienie ziemi w skali 4. Nie wiedział że ludzie masowo nagrywają znaki obcych istot na niebie i dzieją się nadzwyczaj dziwne rzeczy. Więc Nibiru nam nie zagraża.... natomiast zastanawia mnie to co sie dzieje na niebie.

Gość RycerzJedi
Chodzi mu oto ze przed 2012 mnostwo sekt i cwaniakow nasililo dzialalnosc Z drugiej strony projekt cheops pisal o czerwonym kacie widocznym w okolicach 2011 Dajecie sie mamic i zarabiac posrednio albo bezposrednio kasiore takim dupkom jak Geryl w @012 jestescie bezpieczni Jednak Bractwo Zakonu Jedi przewiduje ze w roku 2016 sily imperatora beda probowac opanowac ta planete

Gość kotkaemi
A mnie zastanawia tylko dlaczego nabrali wody w usta na ten temat i dlaczego w miejscu polozenia nibiru w programie np. google earth jest czarna plama. Kiedys mozna bylo to zobaczyc a teraz juz nie. Ogólnie mam mieszane uczucia co do tych wszystkich tez i wychodze z zalozenia ze jak cos ma sie stac to mozemy tylko czekac i obserwowac, bo i tak nic na to nie poradzimy. Chyba, ze ktos wierzy w takie filmy jak Armagedon he h.

Gość zygier321
hej jestem nowy i myślę tak nibiru jeszcze nie widziałem a już prawie luty i z tego co czytałem to powinna być już ogromna na niebie a poza tym to nic nie jest pewne i moim zdaniem to nibiru powinno pier*****ć w tych polityków i tych którzy wiedzą(nasa itp.) że nibiru istnieje a ukrywają to LUDZIE POWINNI WIEDZIEĆ!!!! a panika? hu* z tym a tak w ogóle to słyszeliście o tym co się dzieje w norwegii te bunkry i gromadzenie żarcia miziaforum.wordpress.com/2010/06/23/nibiru-2012-nie-to-jest-prawdziwa-data-2010-2011/ zobaczcie tą stronkę

Gość outlawman
Witam. Ja sie wypowiem tak: Po pierwsze WIDAĆ już nibiru na niebie(duży czerwony punkt) i napewno spowoduje jakieś szkody,ale nierozumiem jaki jest sens robić z tego panikę.skoro nikt nie wie czy naprawde bedzie wtedy koneic świata,a naukowcy nie zawsze mają rację... nie że jestem jakimś zapalonym wyczekiwaczem końca świata czy coś w tym stylu,jestem zwykłym prostym chłopokiem ale i tak uwazam ze nibiru sie zbliza w strone ziemii,a dlaczego nie mówią o tym w mediach,nie piszą w gazetach? proste... nie chcą siać paniki,to tyle z mojej str.

Gość outlawman
a i jeszcze jedno.. będzie co ma być,i napewno coś się stanie ale nie bedzie to koniec swiata,a pisanie tekstow typu: O BOŻE!!!! NIBIRUU!!!! UMRZEMY!!! ZAGŁADA!!!!!! jest bezsensowne ;p

Gość zygier321
outlaw jak widziałeś nibiru to zrób zdj bo u mnie chmury z góry thx za fatygę życie jest krótkie jak męski członek

panika i tak będzie a każdy będzie się martwił o własną du... Outlaw ta kropka to mogła na niebie to mogła być wenus a nibiru w tym roku powinno być największe na niebie a jako ten punkt to miała być widoczna w 2009r na półkuli płd

panika i tak będzie a każdy będzie się martwił o własną du... Outlaw ta kropka to mogła na niebie to mogła być wenus a nibiru w tym roku powinno być największe na niebie a jako ten punkt to miała być widoczna w 2009r na półkuli płd

Gość ben
jest 23 luty 2012 i nadal nie mam pojęcia gdzie można zobaczyć Nibiru. na nic nie czekam, prawie w nic nie wierzę, stram się tylko mieć otwatry umysł

Gość leszko
czytajcie objawienia fatimskie tam jest wiele wyjaśnione

Gość ZoHaN
Jest 11 marca 2012 roku, jezeli ta planeta jest wielkosci jowisza to w Polsce powinna byc widoczna na niebie wielkosci slonca a jak narazie nie dostrzegam nic wiekszego od gwiazd i najwiekszego ciala niebieskiego Wenusa

Gość Dungones
Ohhh ta czerwona planeta ktora widzisz to jest Mars ewentualnie Betelgeza. Nie wiem czym jest gwiazda HIP 417 czy to ona moze byc niburu?

Gość Nic nie ma,umierasz i koniec
Chciał bym was zmartwić to nie nibiru tylko merkury tera go też widać patrzcie na zachód:O

Gość A teraz
a teraz widzicie ?

Gość Zygacz
No i co? Uderzyła? Bo jakoś byłem zajęty przez ostatnie 3 lata CIĘŻKĄ PRACĄ nieroby! Weźcie się do roboty żałosne istoty... Emerytura sama się nie zrobi...

Gość Twoandy
Już tyle było tych końców świata...kiedy ta Nibiru w końcu jebnie w ziemię ???