Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attencion attencion ....

JUŻ WIDAĆ NIBIRU!!!!!!!!!! - 2012 -

Polecane posty

Gość tej attention
a gdzie ty mieszkasz ze nibiru widzisz? bo ona w polsce nie jest widoczna głupku :P

Gość nibiru to fikcja
nie ma takiej planety, ludzie bardziej wierzą w baj ki niż w naukę, co poniektórzy żyją chyba jeszcze w średniowieczu

Gość Max_
To w końcu widać Nibiru czy nie....?

O tej porze(około 3 nad ranem, bo o 4 już robi się jasno) najpierw widać Marsa i Wenus, a bliżej południowego horyzontu Jowisza. Przez teleskop można jeszcze zobaczyć Neptuna. Więc gdzie tu jest Nibiru??

I ja pytam: gdzie? Szalona ona jako półetatowa wózka powinna znac odpowiedź i dac klarowne wyjaśnienie spraw astralnych. Tak sądzę.

Czerwony jest Mars i to pewnie jego widać, a ludzie się podniecają jakimiś przepowiedniami.

Teraz na niebie można zaobserwować inne zjawisko - perseidy, czyli spadające gwiazdy. Zjawisko można obserwować do końca sierpnia, podobno przez kolejna 2 dni będą najlepiej widoczne więcej tutaj http://www.pkim.org/

Polecam obserwację Wenus i Marsa przez najbliższe dni, będą ciekawie wyglądać jak Księżyc będzie się przesuwał blisko nich. Ostatnio Księżyc był w koniunkcji z Jowiszem.

Perseidy będą najbardziej widoczne już dzisiejszej nocy. Spoglądajcie na niebo między północą a czwartą rano. Perseidy mają się pojawiać średnio co pół minuty. Szkoda że u mnie nieba tak zachmurzone :/

Gość persefonas daughter
o, super, że mówicie :) mam nadzieję, że będą widoczne, a niebo nie będzie zachmurzone :) będę obserwować :)

Gość uuuuuuuppppppppppppppppp

Gość Daleki gość z Europy
Podobno można zobaczyć nibiru posiadają program "GOOGLE EARTH" Po uruchomieniu kliknijcie "Przełączaj pomiędzy niebem a ziemią" i w polu do szukania wklejcie to: 9h47m57 13 16 44 Osobiście uważam, ze jest to mało prawdopodobne, ale jetem ciekaw co to jest????. Polecam również wcisnąć "dostępne obserwatoria" w tabeli "warstwy" w prawym dolnym rogu.

Gość Daleki gość z Europy
Z tym "dostępne obserwatoria' chodzi mi o to żeby włączyć widok w pod czerwieni.

Gość wladca muszek spod poduszek
Jedno jest pewne - wszyscy zginiemy!! Ale niekonicnzie w tym samym momencie:D

Gość Likiu1111
Chyba w lewym dolnym rogu. Sprawdziłem to i sądzę, że to Nibiru. Sprawdzicie to sami. Widok w podczerwieni jest niesamowity. Widać ogromny pas który za sobą ciągnie. Zresztą internaucie na całym świcie zainteresowali się tym dlatego, że obiekt ten niebezpiecznie szybko się porusza. Sprawdzicie za 2-3 miesiące, ta mała czerwone plamka będzie o wiele większą plamką z lepiej widocznymi szczegółami. Podarunkiem ze zdjęcia zostaną zaktualizowane, do tej pory były zaktualizowane trzy raz i wyraźnie widać różnice. Powiększenie się obiektu świadczy o zbliżaniu do Ziemi.

Gość DAmianek_OSW
attencion attencion .... ej buraku to jak koniec swiata jest 21.12.2012 roku to przychodze do ciebie dzien wczesniej i mi dasz wszystkie twoje rzeczy a ja 22 grudnia bede sie z ciebie smiał, bo co za cieć wierzy w takie coś.... pamietam jak w 2000 roku wszyscy panikowali ze komputery zwariuja, samochody itd... a dzisiaj te 10 letnie rzeczy sa lepsze niż te nowszych technologi

Gość jesooo chłopie po kiedo
chuja wyciągasz taki stary temat? :/

Gość Niewaznenibiru
Swiat jest zaklamany, cala ta nauka sponsorowana jest przez jednych i tych samych ludzi. A ludzie przeciez wierza nauce. Tylko jak to sie ma do biznesu, ktory sponsoruje nauike dla Naszego dobra? NIE!!! KAzdy co zaklada biznes powie: zalozylem biznes zeby zarabiac. Wiec nie wazne co sie robi, wazne zeby zarabiac. Gdyby ludzie znali cala prawde to mysle, ze pozyczki nie bylly by tak latwo brane, ale ludzie lubiom zyc w sztucznym swiecie szczesliwosci, ktora konczy sie z chwila straty. W 2012 nie bedzie zadnego nibiru!!! 2012 to rok prawdy, kiedy to wyjda na jaw wszystkie niegodziwosci tego swiata!!! Ci co zakorzenieni sa w starym systemie po prostu dostana fiksum dyrdum!!! Ale ja wierze, ze ludzie w pewnym momencie po prostu zostana oswieceni. Tzn, pojda spac wstana nastepnego dnia i po prostu beda czuli 6 zmyslem, ze ten swiat co byl wczoraj byl klamstwem i zlem. Po prostu kazdy czlowiek bez wzgledu co dzis robi pozna prawde!!! Nie bedzie mozna juz manipulowac ludzmi tak jak to ma miejsce dzisiaj, bo po prostu 6 zmysl bedzie wlaczony i rozpoznamy kazdego klamliwego bazyliszka, nawet nie bedzie musial nic mowic, a my juz bedziemy wiedzili, ze nie ma co z Nim gadac. Takze zamiast Nibiru w 2012 nadejdze prawda!!! PRAWDA jakiej nie znacie, wiec radze Wam sie przygotowac do przeskoku Nas wszystkich i zmieni w nowe millenium!!! Myslicie, ze jest 21 wiek? Nie!!! Po 2012 bedzie od razu 22 wiek!!! Wiek szczesliwosci.

Gość szumilas
Od pierwsze wzmiance i pierwszych zdjęć upłynęło parę latek.Czy może obecnie są już jakiś nowsze wieści i lepsze zdjęcia czy może będziemy paplać ciągle to samo?

Gość prawdomówca
dupa a nie nibiru troszkę poczytajcie pooglądajcie... kurwa tumany.....

Gość AAAAAustralio kocham cie
taa widać....

Gość Cezio
Już jest....powoli spływa. Macie wszyscy ciepło. Do kościoła biegnijta się modlić. Czas końca jest bliski.

Gość Bajeczka o niiru
Ej ty... attencion attencion .. Nie gap sie tak długo w niebo bo Ci nibiru na łep spadnie,załóż se lepiej kask o kształcie jaja, i zacznij żucać w twoje nibiru pomidorami, a zostaniesz bohaterem. Hahahahaha....

A wiecie że według Nostradamusa w listopadzie 2010 roku ma wybuchnąć III wojna światowa ? Ja osobiście nie wierzę że wybuchnie ale groźba wybuchu III wojny światowej jest dużo bardziej realna niż opcja że przyleci Nibiru i nas pochłonie.

Gość Alanick
To co jest widoczne w Google Earth w podczerwieni, to po prostu... nasze kochane Słońce, sfotografowane przez satelitę IRAS w 1983r. Kto nie wierzy, niech sobie wielkość kątową tego obiektu zmierzy i sprawdzi położenie, czy przypadkiem nie pokrywa się z ekliptyką czyli pozornym kołem na niebie, po którym pozornie porusza się Słońce. No, ale ci co wiedzą lepiej powiedzą, że to Nibiru... :)

attencion attencion .... Nibiru już jest widoczne w polsce!!!! Około godziny 4 na ranem pojawia się na wschodzi i szybko przesuwa w kierunku południowym ! Ludzie otwórzcie oczy to jest realny fakt który możecie na własne oczy zobaczyć! Spójrzcie w górę i przestańcie być ignorantami. Ogromna czerwona planeta na niebie. 5 krotnie większa od innych! O ile mi wiadomo, to był widoczny gołym okiem Jowisz. Ma tak raz na jakieś 56 lat. A teraz jest widoczna kometa, też znana i pojawiająca się okresowo. Nie ma żadnego Nibiru, chyba, że wtwojej głowie.

Gość Ale z was buce :*
Chciałbym zobaczyć wasze miny gdy całe życie zmarnujecie z powodu strachu przed 2012 a nic sie nie stanie ;] jestem chrzescijaninem i wiem ze koniec swiata jest nieublagalny ale wiem tez cos innego ,,Nie bedziesz znal dnia ani godziny,, oznacza to ze nie nigdy nie dowiemy sie kiedy nastapi apokalipsa dlatego wasza zmagania z odkryciem tego spelzly na niczym dzieki atention za ostrzezenie ale nie skorzystam ;) zyjcie koledzy w zgodzie z nauczaniem Jezusa a nie bedziecie sie bac konca swiata bo bedzie dla was wybawienie :] Pozdrawiam: Wojtek żyjcie :p