Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attencion attencion ....

JUŻ WIDAĆ NIBIRU!!!!!!!!!! - 2012 -

Polecane posty

Gość powiem Wam tak
miejcie t w doopie tak jak ja, co ma byc to bedzie Wasze gdybanie nic nie da zyjcie zyjcie i jeszcze raz zyjcie i nie przejmujciue sie bzdurami

I co mozemy na to poradzić, jesli nawet tak bedzie...? Nie lepiej cieszyc sie zyciem, niż martwić sie, zę nibru w nas uderzy...? Wobec wszechświata jestesmy bezbronni.

Gość coldplay- spies
do cholerka- poczytaj więcej na ten temat, bo źle mówisz :) NIbiru w nas nie uderzy, jeśli już to jakiś jej księżyc, ale to i tak chyba nie nastąpi. Nastąpią po prostu ogromne katastrofy żywiołowe, które będą wyniszczać ludność.

Z tego co wiem Nasa odcina się od wszelkich spekulacji nad Nibiru. Ich stanowiska jest jednoznaczne : nie ma takiej planety. Zresztą wyjaśnij mi jedno: skoro nibiru jest już widoczne gołym okiem w polsce, dlaczego jest o tym cisza? nigdzie nie ma informacji o tym że planeta jest już widoczna. Takich wiadomości nie da się ukryć. Skoro ty ją widzisz to pomyśl ile osób którzy zajmują się obserwacją nieba profesjonalnie i pasjonatów astonomii-amatorów powinni ją zobaczyć . w końcu nie tylko ty masz teleskop. A wszędzie cisza

Gość a myślecie że jak
faktycznie byłoby to takie prawdopodobne to nie było by jakiś większych przecieków? Media by się tym nie zainteresowały? Nie pisali by o tym w gazetach? Przecież oni byle bzdury piszą to myślicie ,że o tym nie moga? Poza tym myślę ,że gdyby tak było rządy państw by to ogłosiły i starały się zrobic wszytsko aby ocalic jak największa liczbe ludzi. Że przeczytacie coś na jakiś stronach paranormalnych to jeszcze o niczym nie świadczy. Z drugiej strony pogoda już teraz wariuje to fakt..

Jak nie ułożę sobie życia tak jak chcę do 2012r. to może pier*olnąc w Ziemię ogromny meteoryt i nic mnie to już nie będzie obchodziło :D :classic_cool: A tak poważniej.. poważniej :P Wszyscy obserwujemy wielkie globalne ocieplenie i inne fenomeny, za które obwiniane jest Nibiru.. O, czyli w dobie tych fenomenów jest szansa, że wyrobimy się na Euro 2012.. :P [ nie mogę powstrzymać się od ironii :P ] Nie jest dziwny fakt, że wszystko złożyło się na 2012? :P Począwszy od końca kalendarza Majów. To jedna wielka brednia i manipulacja. Majowie niczego nie przepowiadali na 2012 rok. Chodzi o to, że nie zrobili po prostu kalendarza na kolejne lata, co ludzie z wielką wyobraźnią potrafią zinterpretować na wiele sposobów. Ale przecież dreszczyk podniecenia jest taki milutki! :)

Ja nie mówię że uderzy! Mówię tylko że się zbliża. Bo to chyba oczywiste nie? większość ludzi uzna że to zwyczajna planeta bo nie mają pojęcia o tym że w tym miejscu na niebie nie powinno być żadnej planety. A media? Media to jedna wielka cenzura. Spójrz na zwykłą prostą sprawe olewniczaka! Non stop się dzieją dziwne rzeczy a media na siłe udają że nie ma to zadnego związku z porwaniem. Globalna panika to ostatnia rzecz jakiej chce jakikolwiek rząd. Nasa się odcina... nasa ma w swoich archiwach wiele rzeczy od których się odcina i mówi ludziom tyle "ile powinni wiedzieć".

Gość do a myślicie
autorzy artykułów napisali, że to wywołałoby popłoch, ale jakieś środki są przygotowywane, by uchronić cząstkę ludności

Gość mandaryna rock
ok chłopie. Poczekam do tej 4 i zobaczę to nibiru! Ale jak się okaże że to był jakiś ptok czy inne tam kukuryku księżyc to popamiętasz! Oddasz mi kasę za redbulle!

coldplay- spies- słyszłam juz tyle wersji, że w nic nie wierze. I tak nic na to nie poradzę, wiec nie mam zamiaru zachodzic w głowę : " a co bedzie jeśli..." Zdecydowanie wolę cieszyc sie zyciem i tym co mam.

Gość mandaryna rock
no mówił że nad ranem, czy coś źle doczytałam

attencion attencion .... Ja nie mówię że uderzy! Mówię tylko że się zbliża. Bo to chyba oczywiste nie? większość ludzi uzna że to zwyczajna planeta bo nie mają pojęcia o tym że w tym miejscu na niebie nie powinno być żadnej planety. A media? Media to jedna wielka cenzura. Spójrz na zwykłą prostą sprawe olewniczaka! Non stop się dzieją dziwne rzeczy a media na siłe udają że nie ma to zadnego związku z porwaniem. Globalna panika to ostatnia rzecz jakiej chce jakikolwiek rząd. Nasa się odcina... nasa ma w swoich archiwach wiele rzeczy od których się odcina i mówi ludziom tyle "ile powinni wiedzieć". Już Ci pisałam. Nie wszystkich informacji da się ukryć. Za bardzo wierzysz w teorie spisowe. Napisałeś że planetę widać gołym okiem więc powinien każdy ją zobaczyć. Tym bardziej ktoś kto ma teleskop i jakieś pojęcie o astronomii. Nikt nie rzuci prześcieradła na niebo aby zasłonić nibiru, nie jest możliwe utajnić takich informacji. Skoro znasz położenie i wielkość owej gwiazdy, napisz o tym na jakimś forum poświęconym astronomii. Oni mogą Ci wyjaśnić co to jest

Gość coldplay- spies
tamte wersje to plotki, poprzekręcane :) realne wersje są takie same :) przypuszczenia tylko są zmienne

Gość może coś w tym jest
tak, nad ranem. wszystkie zdjęcia robione są nad ranem , oglądałam przed chwilą... pododbno największe katakilzmy mają być w 2012/2013 roku...

Gość mandaryna rock
Ale zgodzę się z nim w jednej kwesti :D Cenzury!!! Siedzę w pracy i praktycznie przez 8 godzin błądzę bez celu po necie. Czasem zdarza się tak że pojawia się na onecie, czy wp artykuł i po paru minutach znika. I jedynym śladem po nim jest adres w hisotrii. Jak się na niego kliknie to przechodzi się do strony głównej onetu czy wp, albo wyskakuje że nie ma takiej strony. To w różnych dziedzinach niekoniecznie w dziedzinie końca świata.

No dokładnie! Każdy który ma pojęcie na temat astronomi zauważa nibiru! Zobacz sobie fora. Choćby grupy dyskusyjne na googlach! Pełno tego jest. Zresztą! Czy naprawdę proszę Cię o tak wiele. Zobacz sobie niebo tam gdzie proszę. Tylko tyle.

Gość coldplay- spies
kto wie czy te plotki o śmiertelnych czy powodujących silne powikłania szczepionek to prawda... są zdjęcia, jakieś nagrane telefony- podobno skasowane z YT! nie wiem już co jest prawdą... ale to by się zgadzało, jeśli mają być te kataklizmy to już chcieliby zlikwidoać część ludności, żeby łatwiej było uchronić tę wybraną część... już sama nie wiem... :(

Skoro Nibiru jest już widoczna = początek paniki. Czyli.. i tak nie doczekamy 2012 :D Założmy że w 2011 ktoś znajdzie dowód na to że za rok "coś" sie stanie. I co wtedy? Ludzie sami sie powybijają. Nie mówiąc o tym że nikt nie bedzie pracował, wszędzie kradzieże, gwałty. w 2012 nic sie nie bedzie musiało dziać bo i tak juz bedzie pusto albo zostaną same niedobitki :P

Gość osobarozumna
Ja wierzę, że idzie koniec świata. NA dodatek widziałam DIABŁA. Naprawdę. Już miałam różne wersje kogo w życiu widziałam. Ale to widziałam na pewno. On jest ohydny. Założę się że właśnie wygląda jak kozioł ma nogi z KOPYTAMi. Zawsze się tak go rysowało . To zwierzę. Tylko ludzie się śmieją, że hahaha diabeł z rogami bo to NA TYM ŚWIECIE JEST. A diabeł jest POZA CZASEM. Tak jak Bóg bo jest wieczny. Człowiek też jest wieczny w sensie duszę ma wieczną. No i to jest problem. ZŁY duch, który opętuje duszę ludzką.

Gość mandaryna rock
Nie wiem co o szczepionkach myśleć, ale nie dam się szczepić. Wierzę w to tak na 15% ale wolę nie ryzykowac.

Gość osobarozumna
Jak czytamy w ewangelii pisze tam LUDZIE BĘDĄ MDLEĆ ZE STRACHU W OCZEKIWANIU WYYDARZEŃ ZAGRAŻAJĄCYCH ZIEMI. I może to chodzi o Nibiru, nie?

Jedni się śmieją jedni mają fotki :/ Większość śmiejących się ma klapki na oczach i nawet nie spróbują spojrzeć w to kuźwa miejsce!!!! Co wam szkodzi!?

Gość coldplay- spies
Kaamilaa, niedobitki :D:D to jak o owadach :P a co do tego co napisałaś, to niczego nagle raczej nie odnajdą, bo przecież wszystko podobno jest obliczone. :) chociaż jeden post jakiegoś człowieka mówił, że Nibiru wq POlsce będzie widoczna dopiero w 2012 roku. (?)

Gość osobarozumna
To znaczy ja nie widziałam diabła ALE coś mnie porwało. To było straszne. To jest taki MEGA KOZIOŁ. Powiedzmy - 10 metrowy potwór o wadze nie wiem TITANIC coś w tym stylu. Człowiek przy nim to piórko. Ja tylko byłam w takiej sytuacji, że mnie COŚ porwało, przeniosłam się w inne miejsce będąc w innym i mnie zaczęło kopać , bić, wyrzuciło mnie z miejsca, porwało, zaczęłam fruwać. Musiałam wołać Boże ulituj sie nade mną i mnie zrzuciło i znowu znalazłam się gdzie byłam. Ja wierzę, że wszystko jest jak w Pismie św. - jest Niebo i tam jest PRZERAŻAJĄCY Bóg i piekło gdzie jest PRZERAŻAJĄCY diabeł. Czasem sobie wyobrażam - staram się kim są ci starcy którzy stoją dokoła tronu Boga i się tam ciągle modlą. Jakim się trzeba urodzić, żeby tam być i nie zwariować. I nie mam odpowiedzi na to pytanie. Czy ta odpoiwiedź w ogóle istnieje?

Gość jak sie mowi
osobarozumna- nie niszcz ciekawego tematu swoimi schizofrenicznymi wizjami :O

Gość osobarozumna
Moim zdaniem nadejdzie niedługo koniec. Według proroctw w 2012 umrze ten papież i będzie papież Piotr II. Zobaczymy czy to nastąpi. Na początku 2012 ma się to stać. Na razie Benek jakoś ciągnie. I tyle.