Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attencion attencion ....

JUŻ WIDAĆ NIBIRU!!!!!!!!!! - 2012 -

Polecane posty

My tu wypatrujemy Nibiru a tu Sroko- Koko pizdnie nas od tyłu, ale sie zrymowało :D Ja już daaaawno nie widziałam dużego ptaka, więc w bajki nie wierze!

Gość a kiedy ma byc ten koniec
dokladnie jaka data?

Ja mam schron pod nosem prawie, więc może do mnie? Zrzutka tylko na zapas browaru i chipsy. Żadnych orzeszków, żeby z facetami nie było zbędnych problemów.

No co Ty nie wiesz? siły hmmm witalne od tego im się zwiększają :D Naprawdę Tyś biedna :D

Gość z mojego punktu widzenia
(dosc dlugo sledze temat 2012) najlepsze (najsmieszniejsze) jest to ze dzisiaj nawiedzeni szerza swoja propagande data 12.12.2012 pewnie dlatego ze fajnie wyglada tak jak 6.6.2006 czy 2000 a do niedawna obowiazywala data 21.12.2012 (koniec kalendarza majow) niedlugo z pewnoscia sie dowiemy ze koniec bedzie o godz.12:12 12.12.2012 ciekawe co za leb wymyslil 12.12.2012 no ale najwyrazniej cel osiagnal bo teraz wszedzie gdzie cos czytam o 2012 to nawiedzeni podaja date 12.12.2012 :D

niech spieprza!nic mu odcinac nie bede neich siejeszcze nacieszy życiem przed apokalipsą, bo póżniej nasle na niego Anunaka i wtedy pogadamy!

znam ich to Japończycy bo moja siostrzenica jest fanatyczka wszystko co japońskie

Gość cytuję
" Nibiru będzie widoczne przez pierwszych obserwatorów 15 maja 2009 jako słaby czerwony obiekt. Będzie się wznosił spod Ziemskiej Orbity. To oznacza, że do 2009 r. jedyną możliwością obserwacji będzie z najbardziej wysuniętych na południe obszarów Ziemi. " " Do maja 2011 będzie widoczne gołym okiem przez wszystkich. 21 grudnia 2012 Nibiru przetnie ekliptykę widziana jako czerwona gwiazda - drugie słońce zbliżone wielkością do Księżyca. Nastąpią trzęsienia ziemi i poważne zmiany pogodowe. " Mamy dopiero 2009, więc jak możemy widzieć to już teraz gołym okiem?:p Ściema.

aha czylo około 2011 sobie popatrzymy, no to zacznie sie wielkie odliczanie i tvn24 zrobi z tego jeden wielki pogrzeb ludzkości, codzien bedzie tylko gorzej i narastac bedzie panika, nienawidze tych telewizyjnych nagonek

[zgłoś do usunięcia] szalona ona ona (bright84@wp.pl) Anunaki Anunaki... ktoś obetnie wam siusiaki... kto to bedzie? któż to taki? odczytujcie z nieba znaki... wytrzeszczajcie swoje gały... Anunaki i pedały! wierszyk the best :D

:D Jedna co tu pisała, martwiła się że umrze będąc dziewicą, widać że nadzieja dla co poniektórych jeszcze istnieje

Gość neyla
kieł mu wystaje!czy oni są drapieżnikami????

Gość neyla
do szalona ona ona kobito niezłe masz uwagi,z jakiej planety pochodzisz?

neyla--> z planety miodem i mlekiem płynącej, moja planeta właśnie zbliża sie do ziemi moi Anunakowie lecą po mnie by wydrzeć mnie z niewoli biseksualistów :o

Gość ihaaaha
hola hola. ten anunak wybawia akurat mnie. znajdzcie se swojego😠:D