Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attencion attencion ....

JUŻ WIDAĆ NIBIRU!!!!!!!!!! - 2012 -

Polecane posty

widaćććć że większość to głąby... mówię o poprzedniku. człowieku, uważasz, że słońce też tak szybko wschodzi? trochę oleju w głowie! To jest seria zdjęć z dłuższego czasu! o ludzie... to do mnie?

Gość widaćććć
nie, nie, skąd :) do tego bystrzaka, który powiedział, że słońce wschodzi w ciągu 5 sekund :D:D

Gość powiedzcien
jestem prosty, ale wytlumaczcie gdzie i o ktorej i w ktorym kierunku moghe to zobaczyc ta planete????

Gość vxvxv
jak dla mnie to jakas sciema, nawal informacji z ktorych nikt nic nie rozumie jakies sianie propagandy i proba zastraszenia ludzi, moze i przeleci jakas planeta nie watpie ale żeby od razu kataklizmy koniec swiata byl juz chyba z piec tysiecy razy od poczatku naszego istnienia

Gość dfhdh
na antarktydzie mozesz se zobaczyc

powiedzcien jestem prosty, ale wytlumaczcie gdzie i o ktorej i w ktorym kierunku moghe to zobaczyc ta planete???? poszperaj sobie w necie, tam podobno jest pełno "prawdziwych" filmików z nibiru, na niebie jej niestety nie uświadczysz

Gość mnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jak to na niebie nie uświadczy? widać to przecież podobno gołym okiem! nie wprowadza j ludzi w błąd

mnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn jak to na niebie nie uświadczy? widać to przecież podobno gołym okiem! nie wprowadza j ludzi w błąd no właśnie, podobno :D podobno ponoć również że w 2012 mają wylądować u nas kosmici żeby nas ratować :D :P

Gość vxvxvcv
hahahaha ale pamietaj uratują tylko wybranych!tych których warto uratowac więc proponuje wszcząć bunt i zaatakować obcych by przejąć statek kosmiczny gy juz go przejmiemy wtedy my zrobimy selekcje! kaczory out!

autorze nie wiem gdzies ty widzial ta planete kolo wenus. Pracuje na lotnisku i z racji tego musze bardzo wczesnie wstawac. Wczesniej niz 4 rano. I wierz mi nic kolo wenus nie ma

:D kurde, powinniśmy zrobic na kafe jaką zbiórkę na zakup broni :D ja już teraz zacznę robić koktajle mołotowa

Gość szalona ona ona
:D strugajmy dzidy i kolekcjonujmy proce! bedzie ostro cos mi sie wydaje! heheheh

Gość szalona ona ona
swoja droga jesli faktycznie bedzie przelatywac to ebdzie teatralne zjawisko bi bedzie bardzo blisko :) bedzie co poogladac! ale ja i tak czekam na randke z Anunakami (mieszkancami Nibiru) mam nadzieje, że nie są gejami :o

Gość ej ale przeciez
no właśnie, przecież nad Polską miało być widoczne dopiero w 2012

Gość szalona ona ona
no tutaj kolega pisal ze na wschodzie widac ale na sieci pisza ze mozna zobaczyc przez teleskop na antarktydzie tylko czy cus

Gość musicie wpłacić sporo
kasy na projekt cheops, zeby nibiru was ominela

Gość to je mocne
No cóż, troszkę to pogmatwane, ale również na youtube można znaleźć filmy wraz z opisem, że Planeta X jest już widoczna z Ziemi gołym okiem tylko na półkuli południowej. Co według zamieszczonej animacji oraz ruchu obrotowego Ziemi byłoby niemożliwe. Jako, że nikt nie lubi jak podaje mu się gówno na tacy i wmawia, że to czekolada, obalmy tutaj te śmieszne plotki. Po pierwsze rzuca się w oczy jasność oraz wielkość obiektu indyfikowanego jako planeta Niburu. Jak wspomniałem wyżej, jej jasność wynosi 19.28 mag. czego raczej nie odwzorowuje obrazek. Po drugie jej ruch po nieboskłonie wydaje się być zupełnie odmienny z dołączonym opisem, więc stwierdzenie, że obiekt jest widoczny tylko na półkuli południowej jest absurdalne. Jak wiemy, planety wraz ze swoimi księżycami krążą wokół słońca. My z powierzchni naszej Ziemi obserwujemy ruch Słońca oraz planet od wschodu do zachodu, jest to ruch pozorny uwarunkowany ruchem obrotowym Ziemi. Prócz obiektów wyraźnie wędrujących po niebie są gwiazdy, które łączą się w gwiazdozbiory. Półkula północna i południowa mają swoje gwiazdozbiory, czyli gwiazdy co noc na półkuli południowej są tak samo rozmieszczone, jak i gwiazdy na północnej są tak samo rozmieszczone i one się nie mieszają, nie wędrują tylko sprawiają wrażenie jakby wirowały dookoła horyzontu. Teraz analogicznie - Skoro Niburu jest widoczna tylko na półkuli południowej, to w jaki sposób wędruje od wschodu do zachodu wraz ze słońcem? Według tego założenia owa Niburu musiałaby być gwiazdą lub powinna być naprawdę bardzo oddalona od Ziemi... a jak widać śmiga w towarzystie Słońca całkiem żwawo... Jak widać absurd na absurdzie. Po trzecie wątpliwe jest nawet to, że zdjęcie zostało wykonane na półkuli połudnowej. Mamy cztery strony świata, dwie półkule - północą i południową. Zarówno na północy jak i na południu słońce wschodzi na wschodzie i zachodzi na zachodzie z tym, że na półkuli północnej niebo wraz ze wszysktkimi obiektami krąży w odwrotną stronę co na południowej, więc skoro te zdjęcia powstały na półkuli południowej, Słońce wraz z Niburu powinno wschodzić w lewo, natomiast oba obiekty wędrują w prawą stronę nieba co jest charakterystyczne dla półkuli północnej. Wszystko wskazuje na to, że autor zdjęć albo nigdy nie widział Księżyca albo dopiero co go zauważył. Być może po prostu mu się nudziło i puścił je w internet by obserwować jak rzesza ludzi odmawia już zdrowaśki i zbiera konserwy, nie mam pojęcia. Wiem tylko tyle, że większość ludzi nadal myśli, że to jest owa planeta Niburu. Normalnie ręce opadają.

Anunaki Anunaki... ktoś obetnie wam siusiaki... kto to bedzie? któż to taki? odczytujcie z nieba znaki... wytrzeszczajcie swoje gały... Anunaki i pedały! :D

Gość głąby kapustowe
żadna planeta Nibiru nie istnieje...myślcie logicznie, jak by istniała to dawno by o niej było w telewizji, były by tam jakieś loty itp, a nie, że se na necie pisze, tak to ja też mogę wymyślić, że istnieje planeta Sroko-Koko, i latają na niej olbrzymie ptaki...i co? uwierzycie w to też? jak pod spodem 1000 osób się podpisze że widziało zaje****** wielkiego ptaka na parapecie lub balkonie?jak zaczynasz jakiś temat to pomyśl najpierw logicznie...

Gość jajajjajajajajajajajja
a ja dzis widzialam ciasteczkowego potwora jak zapierniczal na wielkim strusiu po glownej ulicy w warszawie