Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmora amora

facet jak nietoperz-tylko nocą-co z nim jest nie tak???

Polecane posty

Sadzę, że nie musisz wbijać noża dziewczynie w plecy. jak trzeba byc ograniczonym, by uwazac, ze powiedzenie prawdy jest wbijaniem noza w plecy

Gość 1234567....
zmora amora.....przede wszystkim dowiedz się czy z nią spotyka się również w nocy ? i to może być punkt zaczepienia idź do niej i powiedz że byłaś jego dziewczyną w czasie takim a takim ( tutaj może wyjdzie czy w tym samym czasie spotykał się też i z nią )....i nie chcesz do niego wracać bo to skończone ale masz pytanie czy z nią spotyka się tylko w nocy ?....jak odpowiedz będzie że tak zapytaj czy ją to nie zastanawia ....a jak odpowiedź padnie że nie to będziesz wiedziała że tylko Ciebie traktował jak nocną pannę dla zabawy

Gość Pogadaj
Tak w cztery oczy to trudno, może macie jakąś wspólną znajomą, która mogłaby pośredniczyć? Pomyśl, że ona pewnie tez się strasznie męczy, a on jest głupim ch... i trzeba ukrócić jego zachowanie natychmiast!

Gość zmora amora
hm... no własnie z nią chyba nie spotyka się w nocy, skoro w nocy do mnie uderza-tak wnioskuję, poza tym odkąd są razem widuję ich popołudniami, wczesnym wieczorem, więc raczej tutaj zalezności nie ma.

Gość zmora amora
a co chodzi o wspólnych znajomych (moich i jej) to nie kojarzę nikogo poza nim :D ale chyba on jako pośrednik by sie nie nadał :D :D :D

Gość kirssten
O "inteligencji"aurorki nie piszę. Może dziewucha lubi wampirki,batmany,nietoperze czy inne zjawiska.:D Zawsze szczery,szkoda że tak mało osób dziś tak myśli

Gość zmora amora
kirssten O "inteligencji"aurorki nie piszę. Może dziewucha lubi wampirki,batmany,nietoperze czy inne zjawiska Gdybym lubiała to chyba bym z nim nadal była, a nie rozstawała się z tego własnie powodu-nie prawdaż??? o "inteligencji" autora tego postu nie piszę....

Gość gdybyś była mądrzejsza
nie miałabyś teraz takiego problemu:P tak naprawdę to ci współczuję

Gość zmora amora
tak, może gdy w tym tkwiłam, byłam faktycznie glupia. Trudno. Miłość mnie oslepiła, ale zmądrzałam. To ja powiedziałam pas. Nie chcę żebyś mnie tak traktował. ja to zakończyłam a on nie umie! I kto tu teraz jest głupi?

Gość zrób tak jak poradził
zawsze szczery,innej opcji nie widzę on wybierze i tak tamtą dziewczynę.NIE CIEBIE,on tak naprawdę ma cię w d...chce tylko dobrego ru......ka

Gość 1234567....
skoro z nią spotyka się w dzień ....no to chyba masz odpowiedź na swoje pytanie kim dla niego byłaś prawda ? odpuść i zacznij żyć swoim życiem a jego jak się odezwie pogoń gdzie pieprz rośnie :)

Gość zmora amora
dziekuję Wam kochani za rady, wezmę je pod uwagę:) i jeszcze tylko słówko wyjasnienia-nie sypialiśmy ze sobą, więc nie można twierdzić, że tamta d żeniaczki, a ja do łózeczka. To tez nie tak. tylko własnie nie wiem jak:D i pewnie się już nie dowiem o co mu wogóle chodziło. chcę tylko zeby dał mi spokój, bo jak zacznę się z kimś spotykać a on dalej bedzie odstawiał te swoje szopki, to nie widzę tego.

Gość facet vampir
To jest to :D zmierzch rulez :P

Gość też jestem batmanem
i też uznaje nocne zycie :P a swoją drogą no przecież co w tym dziwnego ze koles prowadzil nocne zycie???? co-z dziewczynami tylko w dzień mozna sie spotykac?????

Gość Edwardzie gdzie jesteś
mój kochany,czekam i czekam a tu już ZMIERZCHa

Gość jestem ukochana ale
Jeszcze jest za jasno jak dla mnie :D :):P Twój Edward

Pogadaj z nią koniecznie! Mi kochanka męża powiedziała o wszystkim, bo on też ją oszukiwał i jak tylko się dowiedziała, że ma żonę, przybiegła do mnie. Jestem jej za to wdzięczna do końca życia, bo inaczej pewnie do tej pory byłabym z tym idiotą! Powiedz jej o tym koniecznie! Dziewczyny, pomagajmy sobie nawzajem! Ja tez jestem za pogadaniem. Szkoda tylko, ze czasem kobiety zaslepione miloscia nie chca sluchac, nawet jesli jestes w posiadaniu dowodow.

Gość dariadara
30latka,bo one są takie że nawet gdyby przyłapały swojego na zdradzie,to by sobie wmówiły że to był tylko sen.Znam takie kobiety,one wolą być z facetem zdradzającym niż same.

Gość Edwardzie gdzie jesteś
????

Gość jestem ukochana ale
o godzinie 00.00 :P

WAMPIR......... i wcale nie pracuje, a próżnuje w trumnie, a Ty nie czekaj jak glupia tylko srana ciosaj kołki

Gość love vampirs
forever

Gość odp.dp
Gdyby wyglądał jak Edward. ze Zmierzchu,to zerwałabym się nawet o 24.00 :)

Gość temat topiku ciekawy ale
zniechęcił mnie długi text do czytania Ale cóż facet nietoperz to marzenie wielu kobiet :D :)

Gość temat topiku ciekawy ale
przecież nietoperze tylko w nocy to w czym problem :D

Gość nietoperz h
Za parę godzin będzie się ściemniać i autorka znowu zostanie ze swoim problemem

Gość nietoperzyk
ale się uśmiałem,co za shit

Gość Vampire hunter
🖐️

Gość to najlepszy
nietoperz czego te baby już nie wymyślą

Gość eeeejjjjjj
dziewczyna faktycznie ma problem, jakiś wielce zakochany psychol jej spać nie daje, wikła ją w dwuznaczną sytuację a wy sobie podśmiechujki urzadzacie. Jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech nie wypowiada się wcale!!!!!!!!!!!!!