Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Mi też wczoraj brzuch twardniał ale to raczej dziecko rosnie tak czuje. A ja robie sałatke Dusia mi jajka obiera :D Maleństwo tak mnie kopnęło aż było słychać uderzenie w żebra... Zmykam do pracy bo święta....święta.... Ja też Chmurko za Tobą teskniłam :)

Z OKAZJI SWIAT BOZEGO NARODZENIA DLA WAS KOCHANE DZIEWCZYNY SKLADAM ZYCZENIA To Święta gromadzą ludzi przy stole znanych i mniej znanych. To opłatek jednoczy Boży, pojednanie na Nowy Rok. Wszystkim szczęścia gwiazdka życzy, na choince bombki śmieją się. Melodia wszystkiego co najlepsze, kolęda śpiewa nam, otuchy ciepła na lepsze dni wciska nam. Wszyscy życzenia składają wokoło i ja pragnę złożyć też. By Bóg szedł z Wami jedną drogą a światło Pana oświetlało każdy ciemny kąt. By serce nie płakało gdy w życiu chwile złe, by pamiętać, że są wokół Ciebie przyjaciele, którzy ochronią Cię. Podzielę się opłatkiem, który przesyłam przez te życzenia, błogosławiąc dalsze dni. Aby przyjęło mnie Twoje serce,a opłatek skrócił drogę która dzieli nas. Żebyśmy mogli wspólnie się cieszyć ze świątecznych chwil! Wiolka:D

Chmurko nie martw sie że mała nie chce jesć jak by była głodna to by jadła a pewnie najada się dobrze Twoim pokarmem i nie musi jesć często :-D ja to bym chciała takie dziecko co tak długo nie bedzie jadło hi hi ale znajac życie od cyca mi nie odejdzie :-) Lola dziekuje za zyczenia :-) Tobie również życze wesołych i spokojnych świąt oraz spełnienia tych największych mazen :-) Ide lepić pierogi :-( mam juz dość roboty przedświątecznej

Chmurko____pozwól się małej istotce rozbudzić jak będzie głodna to da znać :)To dzisiaj pierwsza kąpiel?Kto kąpie? Wiolka____Ja Tobie również życzę spełnienia marzeń a zwłaszcza rego najważniejszego,dużo zdrówka i miłości.

Przyszła położna i pomogła mi z nawalem pokarmu, mała zjadla, śpi. Dzi 2. kąpiel. Kąpiemy z mężem zespołowo:) życzę Wam wesołych Świąt, zdrowia i pomyślności, zdrowych maluszków, spełnienia marzeń i lekkich porodow:)

Kochane Dziewczyny. Jutro już na pewno nie będę miała czasu siadać przy kompie, więc już dziś chcę Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne. Życzę Wam pieknych, spokojnych, rodzinnych i ciepłych świat. Aby przyniosły Wam uspokojenie i oderwanie do zabieganej codzienności. Abyście wypoczęły i spędziły niezapomniane chwile z swoimi bliskimi oraz aby ta pozytywna energia została z Wami przez cały nadchodzący rok! Ilona

Kochane Dziewczynki.. Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!

To i ja Wam życze:-D ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmijcie proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Wam ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Wam się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Ci, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Ci również dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Ciebie pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. _____________ ۩۩ _____________۩۩۩ ____________۩۩_۩۩ ___________۩۩___۩۩ _________۩۩۩_____۩۩۩ ۩۩۩۩۩۩۩۩___________۩۩۩۩۩۩۩۩ __۩۩۩___________________۩۩۩ ____۩۩۩ ______________۩۩۩ ______۩۩۩_WESOŁYCH__۩۩۩ ______۩۩۩____________ ۩۩۩ ____۩۩۩_____ŚWIĄT_____۩۩۩ __۩۩۩___________________ ۩۩۩ ۩۩۩۩۩۩۩۩___________۩۩۩۩۩۩۩۩ _________۩۩۩_____۩۩۩ ,✳.*`,✳. ___________۩۩___۩۩ .,✭.*`,✳. ____________۩۩_۩۩ `,✳.*`,✳. _____________۩۩۩`,✳.*`,✭. _____________ ۩۩ ✳.*`,✳. _______✳.*`,✳.*`,✳. ____✳.*`,✳.*`,✭. __✳.*`,✳.*`,✳. _✭.*`,✳.*`,✳. ✳.*`,✳.*`,✳. ✳.*`,✳.*`,✭. _✳.*`,✳.*`,✳. __✭.*`,✳.*`,✳. ____✳.*`,✳.*`,✳.

Witajcie kobitki ;-) Chmurko,witaj mamusiu w klubie. Dobrze,że już masz spokój i super sprawa,że chociaż mała daje Ci pospać,ja mogłam o tym pomarzyć. Ja ostatnio nie mam czasu na pisanie,wczoraj zajob w domu,sprzątanie. Nie wiem kiedy uda mi się wejść na kompa znowu,dlatego,również chcę Wam kochane złożyć życzenia Bożonarodzeniowe,aby przebiegły one w spokoju,zdrowiu,bez przykrych niespodzianek. Udanego i szalonego sylwestra do białego rana ;-)

Dziewczynki za bardzo nie mam czasu ale myślę o Was i na pewno gdy zasiądę przy wigilijnym stole i będę się dzielić opłatkiem z bliskimi podzielę się w myślach również z Wami....Wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń a przede wszystkim życzę i Wam i sobie szczęśliwego rozwiązania.

Mała, z tym moim spaniem jednak różnie, bo dziś dała nam popalić. Hehe:D Raz się wyspałam, pochwaliłam i Klaudia musiała to sobie odbić:P Jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia, dziewczyny!!!

Hej!Jak tam po wigilii?Ja właśnie wróciłam z Kościółka i gotuję rosołek potem jedziemy na kawę do mojego brata.

Czesc Kobietki :) Ale sie najadlam ohohohohohoho Jestesmy wlasnie po sniadanku,popoludniu idziemy do znajomych na kawke :)

Hej babeczki. A ja najedzona jak świnka :-D U mnie jest M i sobie siedimy a raczej leżymy bo ja nawet usiedzieć nie moge przemęczyłam sie ostatnio i są tego efekty :-( Ja mam obiadek gotowy tylko czekam aż mi sie miejsce zrobi w zołądku :-D Chmurko jak po Wigilji ???????????????? pewnie bidulko nic wiele nie zjadłaś co??????? A jak córcia??????????

NICK.......................TC....GIN........TERMIN POR......WIEK...PŁEĆ mala29....................38..._____........03.01.2010...... .29....... M Klaudia0405..............35...16.01........25.01.2010... ...26.........K Anka323..................36...31.12........ 29.01.2010.......24........M Beata2611...............35....30.12........03.02.2010 ......26........M Nikamo74.................12....4.09........03.03.2010... ....35.........? Annolia....................29....05.01.......08.03.2010. ......27........K joanna84.................14...21.09........07.03.2010.. ....25.........? nikulam...................26...30.12........24.03.2010. .....31.........K emamcia...................6..................15.04.2010. .....22.........? nowa81....................8...15.10........11.05.2010.. ....28.........? NASZE MAMUSIE ....DATA NARODZIN......WAGA.....DŁUGOŚC...PŁEĆ Spacer w chmurach.........20.12.09............2850.......52.......... .K

Znajomi wczoraj mi powiedzieli,ze mam brzuszek nizej.....Ja tam nic nie zauwazylam,ale ja moj brzuszek widze codziennie..

Anka jak by mi ktoś powiedział,że mam niżej to też bym nie uwierzyła bo codziennie patrzę w lustro i wydaje mi się,że jest on tam gdzie był dotychczas. Póki co,Ci co nie widzieli mnie długo śmieli się że połknęłam piłkę,a dziś usłyszałam o sobie"kuleczka. Ani mnie to nie drażni,ani nie wkurza,jestem w 9 miesiącu i jak mam wyglądać? Jak sucharek? Co do świąt,jaaa,ale sobie folguje,ale dogadzam....ciekawe,czy mały jeszcze rośnie,chyba nieee,a to oznacza,że kalorie idą we mnie ;-( No ale cóż robić jak apetyt dopisuje?! Wczoraj wieczorem miałam skurcze co 10 minut,które trwały ponad minutę,trochę się przeraziłam,że w 1 święto wyląduję na porodówce,po 3 skurczu wzięłam NO-SPĘ i przeszło,a więc fałszywy alarm. A jak u Was Mikołaj? O mnie zapomniał,dosłownie. Nie dostałam nawet czekolady-co się nie zdarzało do tej pory. Mama zawsze zrobiła chociażby skromne prezenty,nawet tą czekoladę i kawę dobrą dała,a w te święta to aż przykro mi się zrobiło. Dobrze,że dzieci dostały sporo,bo bym chyba nie przeżyła ich rozczarowania. No ale rozumiem-kryzys !!! Ja też nie robiłam paczek jak w zeszłym roku,nie uznaję głupiej mody"zastaw się a postaw się". Wolę skromnie spędzić święta,niż wchodzić w Nowy Rok z nowymi długami.

Hej! Mam nadzieję, że macie się dobrze i Święta spędzacie spokojnie. U mnie Święta są teraz spokojne i stacjonarne. Mało śpię i trochę się stresuję, ale zamierzam przetrwać ten trudny okres. Mała ma kolki. Co obicie jutro? My posiedzimy sami z mężem i córcią, teściowie wyjeżdżają.

Mała, masz rację, nie ma co szaleć. Ja w tym roku niczego nikomu nie dałam, bo szczerze mówiąc po prostu zapomniałam o Świętach. Latałam między szpitalem a domem i zanim się obejrzałam - był dzień przed Wigilią:P Ale dobrze, że dzieci coś dostały... Ja tez teraz nie miałabym kasy na prezenty, ale raz mieliśmy w domu taki kryzys, to kupiliśmy po maleńkim drobiazgu dla każdego i z humorem. Było trochę śmiechu:)

A ja po całym dniu leniuchowania z M moge napisać :-D strasznie mi od wczoraj ręce nogi i buzia napuchły aż pierścionka nie mogę zdiać :-( wiem że moze to źle ale mieliśmy isć z M do kościoła ale sie nam nie udało bo ja zaczełam sie strasznie źle czuć i myslałam ze mam gorączke zmierzyłam temperature a tu niespodzinka maiłam 35,1 kreske nie mogłam uwierzyc i wziełam jeszcze rtęciowy i to samo szok nigdy az takiego osłabienia nie miałam mam nadzieje ze mi sie polepszy. Chmurko niestety tak często dzieciaczki maja ze kolki są moja miała ponad 3 miesiące i myślałam ze padne :-( ale przetrwałam to i tym razem dam rade. A masz coś na kolki dla Klaudusi????????????? Ja tez teraz nie dałam nic pod choinke wszystkim tylko mojej córci dałam i to niewiele ale na mikołaja miała prezęt pozadny :-D A ja juz czekam na środe bo dowiem sie jaka bedzie dokładna data narodzin mojego synka :-D i czekam na to jak na szpilkach

Dzien Dobry Kobietki. My wczoraj wrocilismy po 19 od znajomych,bylismy u nich od 14 i bylam padnieta wieczorem.Bylo tam chyba z 20 osob,jeszcze jak sobie popili to jeden drugiego przekrzykiwal..W tym calym gwarze moje malenstwo chyba spac nie moglo,bo mialam tak brzuch okopany,ze mialam wszystkiego dosc... Do tego pol nocy meczylam sie ze zgaga..Wzielam rennie,ale nie pomogl od razu i dalej mnie palilo az mi sie wymiotowac chcialo. Zaraz ide po jakas kawke i moj serniczek :) Co do prezentow to ja w ramach prezentu gwiazdkowego dostalam zelazko juz ze 2 tyg temu,a M zbiera na swoj wyjazd na mecz Barcelona-Real Madryt w kwietniu.Wyjdzie na to z 1000e wiec ma prezent juz na caly rok... Milego dnia Kobitki :) I zaraz bedzie po Swietach :o

Hej dziewczyny :-) Dobrze ze sie kończą święta bo smutno bez Was tutaj :-( juz sie za Wami zteskniłam. Mój synek dziś strasznie sie rozciaga i wierci niby nie kopie bokeśnie ale tak sie strasznie wypina ze skóra cała boli na brzuchy ;-) Chmurko jak dzis Klaudusia sie czuje jak jej brzuszek nadal kolki są????????? Napisz jak Ty sie czujesz dochodzisz do siebie powoli i czy ma Ci kto pomóc przy małej?????? Ja do dziś dziękuje mojej mamie ze czasem zajeła sie mi córcia w nocy żebym ja sie mogła wyspać bo miała moja kruszynka strszne kolki i nic nie pomagało niestety. Mała Ania Klaudia Ewela i cała reszta gdzie jesteście co chyba nie leżycie najedzone pod kołderkami :-D Ja uciekam do wanny poleżeć sobie troche i odpocząc bo padnięta jestem juz. Moja temperatura dalej jakaś dziwna jest niska no ale tez sie czuje słaba i gardło mnie zaczyna bolec.

POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wczoraj miałam gości aż mi wieczorem nogi napuchły i brzuch rozbolał. Chmurko____Plantex i inne tego typu herbatki są za słabe na kolki kup małej espumisan bo bobotic mocniejszy ale od 28 dnia życia a ten pierwszy od urodzenia.Robili Ci w szpitalu lewatywe?bo nie wiem na co się szykować mi przy pierwszym porodzie robiła położna. No dzisiaj trzeba odpocząć po świętach :)

Dzieńdoberek :-) Klaudia mas racje trzeba po świętach odpocząć i zacząć normalnie żyć a nie siedzieć w domu i jeśc bleeeeeeeeeeeeeeee ale mnie dziś kość ogonowa i miednica boli szok chodzić nie moge leżeć nie moge tragedia byle do porodu później bedzie co innego bolało niestety. Klaudia z tego co wiem to lewatywy dalej robią więc przzygotuj sie na to :-( dobrze że mi nie bedą robić ufffff ale mnie cewnikowanie nie minie niestetya chciała bym bo podobno nieprzyjemne bardzo.

Dzien Dobry Kobietki. Ja spedzilam wczoraj dzien z M na kanapie :D Chcielismy gdzies pojechac na plaze,zeby pochodzic,ale lalo co chwile..Potem zajrzala do nas moja bratanica z chlopakiem i tak jakos zlecialo do wieczorka. Teraz jem sniadanko i szykuje sie do pracy :/ Ide dzis na 2-3 godz,bo szefowa wczoraj dzwonila,ze ona ma 200km do przejechania,a nie chce wyjezdzac z samego rana,bo wszedzie jest szklanka na drodze..Jak tylko dojedzie to ja ide do domu :) Ostatnio mamy okropna pogode.W dzien pada deszcz,a wieczorem mroz.Jak ten tydzien tez bedzie tak wygladal to nie pojade na wizyte do szpitala..mam na 8 i na pewno bedzie lod na drogach,a moja bratanica boi sie jechac w takich warunkach,a M pracuje.. Z reszta bez sensu te wizyty..Robia to samo co lekarz tu na miejscu,a kaza dojezdzac taki kawal i potem siedziec i czekac...