Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

prosze o pomoc

Polecane posty

wczoraj zrobilam test i byla jedna kreska a jak dzis wstala i popatrzylam na ten test to byla 2 cienka kreska czy to mozliwe ze to ciaza dlaczego nie pojawila sie odrazu 2 kreska

Na ulotce masz napisane, żeby nie odczytywać wyniku po dłuższym czasie niż 5-30 minut (różny czas w zależności od testu). Po tym czasie w teście zachodzą jeszcze różne reakcje chemiczne, więc może ukazać się wówczas błędny wynik. Jeśli wczoraj wieczorem test pokazał, że nie jesteś w ciąży- trzymaj się tego wyniku. Rano dla pewności możesz zrobić nowy test, bo rano poziom HCG w moczu jest większy, ale nie powinnaś patrzeć już na stary test.

Gość gosianica
o ktorej robilas test?rano?i ile czekalas na wynik.a po prostu zrob 2 test rano jak wstaniesz i juz bedzie wiadomo

Gość u mnie tez tak bylo
to CIĄŻA

Gość u mnie tez tak bylo
test wychodzil juz drugi negatywny, wyrzucilam do smieci w lazience, a na drugi dzien zajrzalam znowu i byl pozytywny. teraz jestem w 9 tygodniu

oby u mnie tez tak bylo termin@ mialam na dzis brzuch od czasu do czasu mnie boli jak na okres to juz 2 testy zrobione z taka cienka kreska ale widoczna

oba testy nie byly robione rano a ten wczoraj to wogole wieczorem poczekam jeszcze jak jutro nie dostane okresu to w czwartek zrobie test rano tylko ze ja w nocy oststno sikam co 2 godziny wiec o której zrobic test???

Gość gosianica
rano test zawsze sie rano bo wtedy jest najlepszy wynik.zaraz jak wstanisz zrob