Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banananakowa

Pytanie do kobiet ktore mimo ze mialy okres byly w ciazy i mialy objawy

Polecane posty

Gość banananakowa

Mam obecnie okres ale od jakiegos czasu ciagle chodze siusiu.Czy któras z Was tak miala???????????????????????????

Gość ja 1987
proponuje badanie moczu bo moze masz zapalenie pecherza;p

Gość banananakowa
Jest tu ktoś jeszcze?

ja byłam w ciąży i dostałam okres, miałam wiele objawów ciążowych w tym też częste siusianie, ale moja ciąża "poleciała" razem z tym okresem właśnie, to była ciąża biochemiczna :(

Gość banananakowa
Bardzo mi przykro z tego powodu:9 A mozesz mi napisac jak czesto chodzilas do wc i czy oddawalas normalnie mocz czy tylko "kilka kropele" i to wszystko????

Gość banananakowa
Wypowie sie ktoś jeszcze

Częste oddawanie moczu nie oznacza że jesteś w ciąży ani tym bardziej że byłaś w ciąży biochemicznej. Zdarzaja się krwawienia w ciąży... często w terminie okresu i to nawet przez kilka miesięcy ale nie jest to normalny okres i ciążą musi byc potwierdzona. Może powinnaś zacząć od sprawdzenia czy jesteś w ciąży czy nie. To znaczy zrób test, badanie poziomu hormonów w krwi albo po prostu idź do lekarza. Jeżeli test ci wyjdzie negatywnie to bedziesz miała prostą i szybka odpowiedź. Przy przeziebienu lub zakażeniu pęcherza wcale nie musi cię nic szczypać. Często w czasie okresu sika się więcej z powodu napiecia mięsni macicy które usickają na pęcherz. Nie twierdzę że nie jesteś w ciąży ale opeiranie przypuszczenia że możesz być tylko na podstawie częstszego oddawania moczu może byc mylące... szczególnie że masz krwawienie.

Gość no kurcze
przeciez okresu w ciazy nie maaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrozumiecie to wkoncu

Gość banananakowa
Bede musiala wybrac sie do lekarza.Aleprzed okresem tez mialam czeste oddawanie moczu to juz jest od jakiegos czasu.Dziekuje bardzo za wypowiedzi

banankowa chodziałam bardzo często do toalety, ale w nocy nie wstawałam, tylko za torano biegłam dosłownie do toalety, czasami było właśnie tak, że parcie było silne a tylko kilka kropel jak piszesz. Jeżeli krwawienie masz w terminie i normalnej intensywności to jest to normalna miesiączka. Tak jak już ktoś wyżej pisał, nie możesz sugerować się tylko częstym oddawaniem moczu, ja miałam wiele innych objawów.

Gość banananakowa
To juz druga moja miesiaczaka ktora jest slaba,zawsze mialam dosc obfite miesiaczki ale nie przejmowalam sie tym.I dlatego zmartwilo mnie te oddawanie moczu czest,bola mnie piersi ale to rowniez moze byc dlateg ze mam okres.Nie wiem juz sama co mam myslec.

Gość ale to chyba normalne
ze jak sie ma okres, to czesciej oddaje sie mocz, ja przynajmniej tak mam i jakos w ciazy nie jestem...

Gość banananakowa
ja mam juz tak od jakis dwoch tygodni.

A czemu nie zrobisz testu z moczu? Miałabys odpowiedź w 10 minut i wiedziałabyś na czym stoisz.

Gość banananakowa
Z robie tylko chcialam zapytac czy wogole jest takie cos mozliwe,miec kres i byc w ciazy

Gość nie nie ma takiej możliwości
!!!!!!!!!!! przestań sie nakręcać i glupie pytania zadawać na poziomie 10 letniej dziewczynki!!!!!!!!!

Gość banananakowa
Nie nakrecam sie tylko pytam.

Gość dziwne....
To juz chyba twój trzeci topik od wczoraj. Wyraźnie i dokładnie ci tam napisałam, zresztą nie tylko ja, że będąc w ciąży można mieć okres! (i wcale nie chodzi tu o plamienia).

Gość podczas ciazy
nie powinno sie tego nazywac okresem :) bo jakby tp byl okres tp by na pewno bylo po dzidziusiu .. to jest krwawienie czasem wrecz identyczne jak okres

Gość banananakowa
Dzieki za link.

Gość Duszkonska
banananakowa.. Przepraszam że pytam.. Zrobiłaś ten test?