Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkahihihih

co myslicie o npr?

Polecane posty

Gość zonkahihihih

naturalne planowanie rodziny...tesciowa mnie namawiala juz dawno ale stwierdzilam ze to chore tym bardziej ze mam juz jedno dziecko na na najblizsze 6 lat nie chce drugiego!ostatnio jednak kilka osob kolezanek wyznalo ze to stosuje i im sie sprawdza w 100% jakos nie moge sie przemoc co wy o tym sadziecie kochane kobietki

Gość tesciowa***
:D :D :D

Gość sprawdzi ci się w 100
procentach jak odpowiada ci seks przez tydzień w miesiącu (jak zeszyt pozwoli). jak jesteś normalna i chcesz się kochać z meżem kiedy macie tylko ochotę i często to zainteresuj się normalnymi metodami (pigułki , spirala....)

Na taką metodę antykoncepcji mogą sobie pozwolić jedynie kobiety, które bardzo dobrze znają swój organizm i mają bardzo regularne cykl. Wystarczy, że będziesz przeziębiona, temperatura będzie przekłamana i dupa. Przy takiej metodzie nie można współyć na tydzień przed owulacją i tydzień po owulacji, czyli minimum 2 tyg. z rzędu bez seksu.

Gość zonkahihihih
no smieszne ze tesciowa mnie namawiala ale ona to drugi ojciec rydzyk wiec nie ma co sie dziwic do wszystkich tak gada ze naturalne metody i koniec:):) nie no nie chce stosowac chyba npr ale ciekawa jestem jak maja sie do tego inne kobiety

Gość kobietawysoka
no wlasnie za malo sexu jak dla mnie i ciagly stres ze ...a moze zaszlam....

Gość kobietawysoka
za malo sexu...kochana to dobre dla kobiet znudzonych sexem :)

Gość tesciowa***
co Twoj maz ma do powiedzenia w tym temacie? bierz tabletki-tesciowej sie nie opowiadaj

Gość tesciowa***
mi ginekolog powiedzial ze im mniej sexu tym wieksze prawdopodobienstwo zaciazenia poniewaz plemniki maja wieksza zywotnosc-z tym ze mowil tu o przerwach ok 4ro dniowych

Gość zonkahihihih
pierdzę w wannie i próbuję przegryźć bąbelki. :classic_cool:

Gość zonkahihihih
co za kretyn sie podszywa spier..z tad.. nie slucham tesciowej:)maz powiedzial bez zabezpieczenia nie ma sexu:)

moi rodzice stosowali naturalne metody i mają tylko mnie i brata, więc pewnie w niektórych przypadkach się sprawdza, ale ja sama bym nie ryzykowała :)

Gość olapadnieta
kuzyka moja w sumie stosuje 5 lat..nie ma dziecka jescze ..chyba wogole sie nie kocha z mezem...

Gość barbiegiiii
z tego co czytałam gdzieś w statystykach to mnóstwo kobiet stosuje npr..a dawniej tylko to się stosowało..ciekawe...

Gość olajot
katolicy uważają ze brudze sobie sumienie stosujac antykoncepcje..nie rozumiem tego ja uwazam ze robie wszystko ok///

Gość mamamamam
piguly!!!!!dziwczyno albo gromadka dzieci:):):)

witam,.. Moim zdaniem najlepsze jest stosowanie wiele metod zabezpieczania się...ale nie wiem jak to na dłuższy okres. Może ktoś sie wypowie na ten temat.??Bo ciekawi mnie to,...*> Wiem ze tabletki są najskuteczniejsze ale też nie na 100%. Więc pozostaję wstrzemięźliwość,ale to dla tych którzy mają silną wole. miłej nocy *>

Żadna metoda anty nie daje 100% bezpieczeństwa. Najpewniejsze są tabletki, potem gumki. Zresztą, warto spojrzeć na wskaźnik Perla - tam jest opisane, na jakim poziomie, jaka metoda stoi.

Gość ja stosuje npr
i jest ok, mam 1 planowane dziecko, a stosuje ta metode od 10 lat :D kochamy sie wtedy kiedy mamy ochote aczkolwiek nie do konca niekiedy :D