Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny f

czy faceci lubia duze tylki u kobiet

Polecane posty

Gość jenny f

nie jestem gruba ale mam spory wystajacy tylek wygladam jakbym sie wypinala, troche taka kaczuszka czy to moze byc wogole sexi

Gość pewno ze moze
i jest, ale duza czesc facetow sie nie przyzna ze mu sie podoba. mi tam sie o wiele bardziej podoba taka niz takie jakie maja modelki wiec nie lam sie ;]

Gość jam ci on
mi się zajebiście podoba jak kobieta ma dupeczkę nie lubię "kresek" wole krągłości :D wtedy są bardzo sexi

W rzeczy samej, wieszaki są mało kobiece (z całym szacunkiem dla szczupłych:) ). Kobieta musi mieć na czym siedzieć i czym oddychać - a im więcej ciała do pieszczenia, tym lepiej :D (oczywiście w rozsądnych granicach !)

Gość gość
Tak zwana wypięta kacza dupa świadczy o problemach gastrycznych i jest wadą postawy tak jak u faceta tz. brzuch dobosza. Należy zmienić dietę zmniejszyć ilość mięsa a zwiększyć ilość warzyw i tyłek się wyprostuje. Pozdrawiam

Jenny f! Tyle jest gustów ilu jest na świecie męzczyzn. Skoro po tym świecie chodzi kobieta z taką pupą, jak Twoja, to znaczy, że jest też i facet, który na jej pukncie zwariuje. Głowa do góry (majtki w dół) i do przodu ;-)

Zdemaskowałeś mnie, Scribo. 😭 A ślęczałam nad tym zdjęciem całą godzinę, żeby zrobić akuratne wcięcie w talii :(

Gość gość
ale sa kobiety, ktore maja z natury taki tylek, ach, co za rozkosz w takim tyleczku urzedowac..........

Gość gość
Tłusta krowa

Gość gość
Kobieta , musi mieć wielką d i biodra tak jak moja żona ,ma małe cycusie ale sterczące za to dupka jak u murzynki i za to ją KOCHAM

Gość gość
Fajjjna SPORA PUPA o tak cud natury ,ale nie duspko jak szafa! ! brzydkie cialo... :O

Gość gość
Duze pupy smierdza bardziej niz sexowne szczuple.

Gość gość
Ja uwielbiam duże pupy :-) piescic, lizać, gryźć :-)

Gość gość
Chyba każdy facet takie uwielbia. Ja na pewno :)

Gość gość
Za dużą pupą zawsze się oglądnę. :) kobieta nie musi być gruba by miec wielką pupę , niektóre mają obszerny tylek, szerokie biodra :) mmmm super widok, i wąską talię , to mnie bardzo kręci i grabne nogi, dopiero uda troszke szersze muszą być , ale super to wygląda dziewczyny u was :)