Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaiZnerwicowana17

Ratunku! Co robić,żeby sończyło się to piekło?!

Polecane posty

Rodzice wyjechali na tydzień na wczasy i zostałąm sama w domu.. Babka przychodzi do mnie i całe dnie poniża mnie ,krzyczy na mnie wyzywa od najgorszych i jeszcze uważa ,że ja ją niszcze - kiedy to ona sama się nakręca - ona jest po mojemu niezrównoważona psychicznie...Kiedy żył dziadek wyżywała się na nim , ale ,że od 4 lat nie żyje to teraz wzięła się za mnie...Wyzywa mnie od szatanów a sama miota się po domu jakby ją coś opętało...Jak przyjadą rodzice to jak zwykle ropłacze się jaka to jest biedna i że to wszystko moja wina- a rodzice jak zwykle jej uwierzą...JUż nie mam sił, mam tego dość - Co robić??? Żyć mi się nie chce w takiej rodzinie....Jednak to prawda,że z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach :( Jak tak dalej będzie to ja zwariuje...Najgorsze,że babka może robić ze mną co che i gadać o chce bo mnie nikt nie wierzy... Buuuu....

pomocy!!!

nagrałam dyktafonem w telefonie,ale i tak powie rodzicom,że ją doprowadziłam do takiego stanu ,że tak wrzeszczała czy coś - znajdzie sobie jakieś usprawiedliwienie i rodzice jej uwierzą... Potrzebuje jakiegoś innego sposobu by wreszcie otworzyli oczy....

zawsze wszystko umie gładko wytlumaczyć - przy rodzicach jest taka milusia i biedną staruszka , a przy mnie zmienia się w okrutną jędzę 😭... a rodzice jej wierzą - sprytnie nimi manipuluję....mam tego dość ,doprowadza mnie do skraju załamania nerwowego 😭 poradzcie coś!!

Gość adi_P
wez kurwa siekiere i zajeb ja

miało być: nimi manipuluje bez tego ę na końcu....

adi_P - nie zarąbię jej siekiera bo nie chcę iść do więzienia...a po drugie nie jestem morderczynią...

Gość dizi
Identyczny problem mialam , ale nie dalam sobie starej jedzy na glowe wejsc , na poczatku wiadomo chcilam lagodnie i wogole , bo to niby babcia , ale o jest wiedzma nie babcia , i starej sie nie dalam i dala sobie spokoj bo wiedziala ze ze mna nie da rady , a z rodzicami szczerze pogadaj i tez sie poplacz to ich sumienie moze ruszy ^^ ale pamietaj , jak ci zaza dopiea to ty jej jeszcze bardziej !

Amant - nie chce posuwac sie do aż takich postępków, jak się rodzina dowie ,że przeze mnie poszła do więzenia to mnie zabiją... prosze o jakieś bardziej realne pomysły :(

Gość lola226
nagraj ja jak tak cie wyzywa czy co tam robi i pokaż rodzicom wtedy ci uwierzy :P

Ale z moją babką jest tak ,że jak jej zaczne pyskować to jest gorzej bo zaczyna jeszcze więcej wygadywać i dochodzi nawet do rękoczynów ;( a jak siedze cicho to po pół godzini wyzywania mnie przestaje i jest spokój na jakieś dwie godziny nawet...

Gość dizi
A jak babka bedzie sie plula do rodzicow ze jej na glowe wchodzisz to sie poplacz i powiedz cos takiego : ,, Jakimi jestescie rodzicami , wlasnej corcie nie wierzycie , ona z siebie ofiare robi a ze mnie jakiegos potwora przeciez wiecie jaka jestme itp itd...''

przecież mówię,że ją nagrałam ale to i tak nic nie da... bo babka zmanipuluje rodziców,że miała powody by krzyczeć...a naiwni rodzice jej uwierzą :(

Gość dizi
Do rekoczynow ? a to stara torba sobie na o wiele za duzo pozwala , na mnie jak chciala reke podniesc to jak ja za ta gire zlapalam to juz wiecje jej nie podnosila nawet ! no nie daj sie , nie badz taka ciepla klucha , nie daj sie dotknac , ona nie ma prawa ! ile masz lat ?

do dizi : Takie teksty jak ten: Jakimi jestescie rodzicami , wlasnej corcie nie wierzycie , ona z siebie ofiare robi a ze mnie jakiegos potwora przeciez wiecie jaka jestme itp itd...'' to ja juz próbowałam... i nic 😭

ile mam lat? 17...Ale jestem szczupła takie chucherko..a babka to kawał baby :(

Gość bystry jarek z Kielc
to wez wyjedz gdzies nagle nie mówiac babce poprostu zniknij a jak cie znajda rodzice to wypłacz sie i podaj powód ze babka cie wygonila z domu

Gość dizi
I bron Boze nie kaze ci jej bic , ale jak po dobroci nie pomaga , a ona traktuje cie jak jakiegos psa , to chyba musisz cos z tym zrobic ? taka osoba nie zasluguje na jakikolwiek szacunek , i jak podnisie reke na ciebie to zlap za nia i nie dja sie udezyc , pewnie jestes silniejsza niz jakas stara baba

Gość dizi
na prawde wstretne grube babsko :/ nie daj sie i juz , trzymam za ciebie kciuki :)

a jak ja pobije to się dopiero zrobi afera - wtedy to już mi wogole rodzice nie uwierzą...Babka jest okropną hipokrytką : uważa ,ża jak jest starsza to może mieć bić i wyzywać bo jej wolno ,a ja jaka dziecko nie mam prawa głosu - ponadto tiwerdzi,że mnie nie wyzywa tylko "mówi prawdę o mnie" - więc nie grzeszy - codziennie lata do kościoła i uważa się za świetą męczennicę 😭

Dizi: żebyś wiedziała,że jak psa - od psów też mnie wyzywa [beksa}

😭

Gość hejtytam
Rodzice nie maja prawa fundowac ci takich wakacji! Bystry Jarek dobrze ci radzi.A tak na marginesie-tez jestem babcia!

Gość dizi
Dewotka posrana , takich ludzi nie nawidze , uwazaja sie za swietych a potrafia komus taka krzywde robic :/ ja bym jej egzorcysty poszukala albo psychiarty najlepiej :/ stara torba nienormalna , zal mi Ciebie bo tez w podobnej sytuacji bylam z tym ez jestme silniejsza od babki to nie podskakuje juz tak wysoko

nie mogę wyjechać bo mam tylko 50 zł w portfelu... rodzice wracają w sobote...

chodź zapłakana i ostatecznie pokaż rodzicom ten topik, dodatkowo dołóż nagranie :) ja bym się zamykała i babki nie wpuszczała, chociaż drzwi miałabym komodą zastawiać za każdym razem strasz ją szatanem, belzebubem czy czymś tam, jak zacznie chodzić ze święconą wodą, czosnkiem i drewnianym kołkiem to sami ją zamknął