Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaiZnerwicowana17

Ratunku! Co robić,żeby sończyło się to piekło?!

Polecane posty

Gość kup sobie stopery do uszu
bedzie mogla wrzeszczec ile chce....a tak poza tym to ja bym ją poszantazowala....najpierw ją rozlosc na maxa i nagraj potem poczekaj do kolejnego razu i rowniez nagraj za 3 razem jak zacznie świrować pawiana powiedz jej ze albo sie uspokoi i da Ci raz na zawsze spokoj albo zadzwonisz na policje i przedstawisz nagrania (i tu pusc fragment) bo przemoc psychiczna również jest karalna...

do "nie czaje bazy": dziadka chyba nie biła tylko mieszła z błotem i poniżała...a dziadek był dobrym człowiekiem i wszystko pokornie znosił...zresztą całe dnie przesiadywał u nas...wychodził z domu ile sie dało... :(

Gość zemsta smakuje
numer mi to powiedział

do "nie czaje bazy": dziadka chyba nie biła tylko mieszła z błotem i poniżała...a dziadek był dobrym człowiekiem i wszystko pokornie znosił...zresztą całe dnie przesiadywał u nas...wychodził z domu ile sie dało... :(

Gość ja mam gorzej
bo mam "matke" nieobliczalną, ale zamierzam nagrać rozmowe ze starym na temat tego jaka ona jest i spieprzam daleko z takim dowodem a potem sie zobaczy... szkoda ze nie jest to proste i od razu nie moge tego zrobic twoja babka jest szurnieta i powinna dostac dozywotni psychiatryk (jak i moja stara):o

Gość zemsta smakuje
miękka jesteś... daj jej czadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozpierdol coś, zagróź jej czymś sterroryzuj!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ja mam gorzej
nie pokazuj jej nagran! jeszcze jej maksymalnie odbije albo Ci to skasuje

Gość zemsta smakuje
nie można się użalać, co innego ojciec pijak bijący rodzine, fakt duży facet ma władze bo jest silny i agresywny, ale sucha staruszka?

Gość ja mam gorzej
miękka jesteś... daj jej czadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozpie**ol coś, zagróź jej czymś sterroryzuj!!!!!!!!!!!!!!!!1 psychicznie chore zera w takich momentach robią z siebie ofiary niestety skutecznie widac ze nie znasz takich "ludzi"

Gość axa666
Wiesz co mi sie poprostu wydaje,ze Twoi starzy tacy sami jak babka i wszyscy macie zryte berety.jak sie kiedys z tego domu wyniesiesz to idz na terapie.Tymczasem musisz sobie radzic sama i nikt ci nie pomoze.Walcz tylko o swoja godnosc tyle moge powiedziec.(ale skutecznie np.dzwoniac po policje kiedy trzeba,a nie zalac sie na forum,ze cie babka z nozem gania)

akurat o to się nie boję - nie umiałaby skasować... sytuacja robi się coraz gorsza - ostatnio ciągle mi powtarza ,że nie powinnam była sie urodzić,że rodzice powinni mnie oddać do domu dziecka i zapowiedziała,że będzie prosic rodziców na wszystko by zaadoptowali jakieś dziecko zamiast mnie 😭

Gość zemsta smakuje
nie można się zwijać w kłębek i płakać na forum, weź sprawę w swoje ręce,ps zainteresowałem się tym forum bo coś wiem o tym....

Gość zemsta smakuje
mialem kuratora do 21 roku życia bo ojca psychopate najebałem jak psa, i dobrze! teraz mamy spokój bo mnie unika i rodziny też. i git? da się?

axa666 : źle mnie zrozumiałaś,babka jeszcze mnie z nożem nie gania ale boje sie ,że w końcu do tego dojdzie bo jest co raz gorzej... mówicei ,że to tylko sucha staruszka...ale jak trzeba to taka siła w nią wstępuje ,że szkoda gadac ma niby 74 lata ,ale pochodzi z rodziny długowiecznej..dożyje co najmniej 85 lat...

jak zrobi kopie nagrania np. przezuci na kompa to babcia nie skaksuje nagrania poza tym ktora babcia potrafi obslugiwac kompa? albo jakis nowszy model komorki ktory zapewne ma autorka? nie wymyslajcie bez sensu...szantaż to jedyna metoda i nie zapomnij tych kilku nagran pokazac rodzicom w ogole ja bym juz teraz z rykiem do nich dzwonila codziennie nawet po kilka razy ze babcia cie dreczy....przy kazdym jej wysoku tak zeby slyszeli jak sie na ciebie nadziera bym dzwonila do rodzicow nawet tak zeby ona nie widziala ze dzwonisz wybierasz numer mamy albo taty kiedy ona wrzeszczy i sie nie odzywasz oni odbieraja i slysza wrzaski;d

Gość axa666
jak masz zamek w pokoju swoim to sie zamykaj w pokoju zeby wogole z nia nie przebywac.A jak nie masz to wmontuj.

pradziadek zmarł w wieku osiemdziesięciu kilku lat a w jej wieku jeszcze w polu robił...

i jeszcze jedno nigdy ale to nigdy nie podnos na nią ręki NIGDY nawet kiedy ona cie zaczyna szarpac....

spróbuję z tymi nagraniami.....ech...nic mi i tak nie pozostaje...

Gość anabolitos steridos
zdesperowana podaj adres a przyjade i zrobie porzadek z twoją babka tak ja postrasze ze popamięta mnie na zawsze no dawaj namiary adres gdzie mam przyjechac

Gość zemsta smakuje
a właśnie że przypierdol

Gość z doświadczenia wypróbowane
na domowym sadyście: wersja light: do napoju (jedzenia ) wrzucasz silny środek na przeczyszczenie (może byc nawet stara dobra rycyna): zaczyna biegać a Ty masz spokój na trochę :) Hardcore: środek nasenny (bo zaczyna wieczorem) - tu potrzebny lekarz 1szego kontaktu: idziesz i ściemniasz, że od miesiąca nie sypiasz- bez recepty takiego nie kupisz. Tylko nie trzęś się, wrzucając, bo a Cię przyłapie.. Od tego nie umrze, a Ty Odetchniesz..do soboty..

Gość zemsta smakuje
anabolitos steridos- nie bij babci, ambicja wzięła góre? to dziewczyna ma to załatwić a nie dresa na staruszkę nasyłać

Gość lamka 2
Dziewczyno Twoja babcia jest chora psychicznie, ta agresja, o ktorej piszesz, to ze przy rodzicach udaje skrzywdzona, to jest objaw maniakalny. Jesli nie ma rodziców, a ona przyjdzie i zacznie wszczynac awanture, zadzwon na policje i powiedz, ze jest niebezpieczna dla otoczenia, ze grozi czy grozla nozem, ale jednoczesnie uprzedz, ze jak przyjada bedzie udawala skrzywdzona.

Sorry,ale boje się podawać swój adres obcego człowiekowi w internecie...ale dzięki za dobre chęci...

Gość z doświadczenia wypróbowane
..GO!! dziewczyno - tacy żyją do 90-tki, a Ty padniesz..

lamka2: powtarzam ,ze nożem jeszcze nie groziła ,ale boje się ,że wkrótce zacznie...

Gość anabolitos steridos
ja zrobilbym z ta stara prudernica raz na zawsze porządek , ja lubię porządek

Gość anabolitos steridos
no bój sie powiedz tylko jaka to miejscowosc a reszte sam tę starą kurwe znajde