Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaiZnerwicowana17

Ratunku! Co robić,żeby sończyło się to piekło?!

Polecane posty

Gość zemsta smakuje
anabolitos steridos no i zabijesz starą i co? zemsta ma owocować! a nie killa wbijasz i ona po kapucie nic nie czuje, ma się męczyć suka, kręgosłup jej złamać żeby do końca życia sanitariusz jej zmieniał kanały w tv

Gość axa666
"i nie zapomnij tych kilku nagran pokazac rodzicom w ogole ja bym juz teraz z rykiem do nich dzwonila codziennie nawet po kilka razy ze babcia cie dreczy....przy kazdym jej wysoku tak zeby slyszeli jak sie na ciebie nadziera bym dzwonila do rodzicow nawet tak zeby ona nie widziala ze dzwonisz wybierasz numer mamy albo taty kiedy ona wrzeszczy i sie nie odzywasz oni odbieraja i slysza wrzaski;d " A to jest bardzo dobre.Na bierzaco ich informuj o jej atakach:)A wogole ja tez kiedys mialam takie jazdy.Moim oprawca byl ojczym.Tyle,ze raczej drobnej kosci(160cm w kapeluszu).Ja troche wyzsza od niego.Do tego wysuszony alkocholik.Jak mialam osiemnascie lat to zamknal mnie w pokoju moim pod wplywem alkocholu(ze niby mam sie uczyc-zawsze zmuszal mnie do intensywnej nauki).Tak sie wscieklam tego dnia,ze masakra.Nigdy w taki szal nie wpadlam.Tak pchalam te drzwi zeby je otworzyc(on trzymal z drugiej strony),ze posunely sie w gore i wyszly z zawiasow.Jak sie wywalily na podloge to zaczelam na nich doslownie skakac.Heheheh ale mial mine.Nie zapomne tego.On byl przerazony i mowil ciagle"zwariowala","zwariowala".Normalnie padam na plecy jak sobie teraz o tym pomysle.Kolejnym razem juzposzlam po calosci,bo nie pozwalal zjesc mojej mlodszej siostrze kolacji.Popchalam go na kaloryfer i rozjebal pusty lep,a nastepnie udalam,ze go nie ma.Tylko psychika zryta.Trzeba sie leczyc,bo byl alkocholikiem,a ja teraz jestem dzieki niemu DDA:(

a propos cierpenia to ma wrażenie ,że może ona sobie na mnie swoje cieprienie "odbija" bo cierpi na chroniczne migreny i boli ją rzekomo kręgosłup (przynajmniej tak mówi rodzicom)

Gość lamka 2
Rozumiem, ze nie czujesz oparcia w domu, rodzice wycofani, babka szkoda gadac, ale tak jak Ci inni radza, musisz ja przekrzyczec to raz, a na samym wstepie jak zaczyna zaczepki, to muwisz twardoi z siła w glosie - moment slucham o co chodzi! babka slowotok, wiec Ty znow mocno - WYPRASZAM SOBIE TAKIE TEKSTY I TAKIE ZACHOWANIE bo to nie jest dom jakis meneli, nie potrafisz sie zachowac kobieto, to Twoja wizyta jest juz zakonczona. Ona znow slowotok i lament, to delikatnie ja ku dzwiom kierujesz, otwierasz drzwi na osciez i glosno, do widzenia, a najlepiej zegnam. i zamykasz drzwi przed nosem. Boisz sie co rodzice. Trudno. Teraz musisz liczyc tylko na siebie. Oni nawet jak sie obraza, to musisz i to przelknac. Musisz byc konsekwentna! Rodzice mysle, ze zdaja sobie sprawe, ze babcia nie jest aniolkiem. W koncu ja znaja dluzej niz Ty. Naprawde sie nie boj, musisz zaryzykowac.

Gość anabolitos steridos
a kto tu mówi o zabijaniu do pionu bym tę starą kurwę postawiłbym mam w tym zakresie doświadczenie

Gość lamka 2
mówisz, sorrki za bledy

Gość zemsta smakuje
anabolitos steridos, ale taka stara to myśli że wszystkie rozumy zjadła. rozumiesz... nie zastraszysz pruchna! odpada, tylko jakiś "wypadek" wchodzi w gre

lamka2 - pomysł fajny,gorzej z realizacją...ona się nie da wypchnąc za drzwi bo jest za silna i za ciężka..i przede wszystkim nie da mi dojśc do słowa...jak coś jej powiem to zacznie tak słowotok,że nawet nie będzie słuchać co mówię - zawsze tak jest....a starałąm się juz mówić stanowczym głosem...ale na nią nie ma rady - to nizmordowany zawodnik - jak jej coś poweim stanowczo,aczkolwiek uprzejmie to zaczyna sie sie jeszcze gorszy słowotok...

Gość do zemsta smakuje
" kręgosłup jej złamać żeby do końca życia sanitariusz jej zmieniał kanały w tv" duzo masz w sobie nienawisci

tak jak mówi użytkownik "Zemsta smakuje" nie da sie jej zastraszyć bo ona NIE SŁUCHA co ja mówię....nic a nic!

Gość zemsta smakuje
ja tylko pomagam, ewentualnie pomysły podrzucam dobre.

Gość davecht
dziewczyno uciekaj z tego domu bo ta babka cie zniszczy psychicznie

Gość zemsta smakuje
ale weź schodka poluzuj, albo muszle w klopie odkręć, posmaruj poręcz..... dużo opcji jest

davecht: gdzie mam uciekać? pod most?

propos schodka to poluzowala się sama płytka na schodach wehjściowych...ale pamiętaj ,że złego lich nie bierze...

Gość lamka 2
jakie stanowczo ale uprzejmie! to nie tak. Faktycznie tez mialabym ochote tam podjechac. Naprawde zostaje Ci tylko policja i to mozesz ich uprzedzic wczesniej, nawet niech przyjdzie tajniak i sie schowa w innym pokoju, albo poprostu powiedz, ze potrezbujesz takiej ochrony. Przy kims nie bedzie chyba gadac, a jesli, to akurat żle trafi. Mozesz jeszcze zadzwonic do dyzurnego psychiatry i tez mu to opowiedziec, oni tez moga czlowieka zgarnac w szale.

Gość zemsta smakuje
po aliancku, zrób jej bydło i czekaj, znowu i czekaj i znowu... padnie trupem franca

Gość zemsta smakuje
i musisz jej odpierdolić, do jedzenia jej wlej kreta.. .albo domestos

Gość axa666
ojejku no normalne,ze nie slucha i,ze do niej nie dociera.A czego ty sie spodziewasz,ze sie z nia dogadasz?/Z takimi ludzmi sie nie rozmawia.Musisz ja zignorowac.No nie wiem. Wiem,ze to trudne na maksa.Jak podnosi reke to dzwon na Policje.Ja wogole nie rozumiem jakiej jeszcze rady od ludzi oczekujesz.jestem pewna,ze nie zrealizujesz zadnego pomysly rzuconego tu na tym forum.Ja wiem jakie w pl jest podejscie policji do ludzi i ludzi do policji w sumie takze duzo tez sie nie mozna po nich spodziewac.Ale jesli Ty sie boisz i ona stanowi dla Ciebie jakies zagrozenie to dzwon jak znowu Cie zaatakuje,bo to roznie bywa.Ja nie moge teraz zrozumiec tej relacji policja-czlowiek czlowiek-policja.Mieszkam w Uk i tutaj jest innaczej.No napewno za bicie dziecka slono sie placi...

boje się wzywac policji bo po pierwsze akurat wtedy może nie będzie robić awantury jak ich wezwe i co wtedy (bo przecież nie drze sie cały dzień tylko jakieś 2-3 godzinki dziennie) a po drugie policja może chciec uwierzyć "biednej" staruszce a nie mi jeżeli ta "biedna" staruszka im opowie swoją "wersje wydarzeń"

Gość zemsta smakuje
a w sumie to racja, dobrze ci mówią! na psy cynk daj! dotknie cie palcem tylko!

Gość ja mam gorzej
Mozesz jeszcze zadzwonic do dyzurnego psychiatry i tez mu to opowiedziec, oni tez moga czlowieka zgarnac w szale. Założe się, że jakby przyjechał psychiatra, to by się uspokoiła. Pewnie cwana suka z niej. Najpierw na dyktafon nagrac

do axa666; mylisz sie ,zamierzam zrealizować pomysł z nagrywaniem ,juz nawet zaczęłam...mam jednak uzasadnione obawy ,że to może nie wystarczyc dlatego proszę o jeszcze jakieś inne triki...

Gość ja mam gorzej
to im daj posluchac dyktafon i powiedz ze gra ofiare od nich wszystko by zalezalo (od tego czy sa normalni czy wyszliby z zalozenia ze strauszka to swieta krowa)

postanowilam ze z zaskoczenia przypierdolę babci tylko muszę być w amoku, macie sposoby jak być w amoku?

Jest dokładnie tak jak mówi użytkonik "ja mam gorzej": ja tylko pojawia się jakiś czloweik na horyzoncie to się uspokaja ( jest z tych osób którze przejmują sie so ludzie powiedzą - i to jest dla niej najważniejsze życiu -ludzka opinia) dlatego policja i psychiatra odpada bo jak przyjadą to zeobi się spokojna jak baranek.... myśle,że najlepszą zemstą dla niej by było zepsuć jej opinię bo jak mówiłam to jest dla niej najważniejsze w życiu...a jest w mieście poważaną osobą dlatego byłoby to trudne i ni wiem jak to zrobić...bo nie należę do intrygantek i nie znam sie na intrygach :(

Gość axa666
no to idz na posterunek w kapciach i naskarz ze cie wyjebala z domu,awanturuje sie ,poniza,odbiera godnosc,i bije! (bo juz nie mam pomyslu).

Gość Doktor Tamten
no nareszcie odwazna z niej dziewczyna załatw babke nie wiem jak byc w amoku

Gość zakochanaShisha
poplacz sie troche przed rodzicami i powiedz im ze nie mozesz zniesc tego jak babka Cie poniza i na Ciebie nadaje a jak ona sie zacznie tlumaczyc to wygarnij im ze co z nich za rodzice skoro nie ufaja Ci i nie wierza . Dla lepszego efektu mozesz wyjsc z domu trzaskajac drzwiami i jak wrocisz i dalej nie beda wierzyc to chodz po domu taka zmarnowana i nic nie jedz wiesz zeby bylo widac ze jestes zmartwiona sytuacja. jak dalej nie poskutkuje to zadzwon do przyjaciolki i mow tak glosno albo stan w takim miejscu w domu zeby slyszeli jak sie jej zalisz. wkoncu musisz sie uwolnic o tej baby ;O

Gość zemsta smakuje
no na przykład zakradnij się za framugą, dzierż w dłoni chochle i pierdolnij ile sił. jak wtanie to popraw i upewnij się że nie wstanie