Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaiZnerwicowana17

Ratunku! Co robić,żeby sończyło się to piekło?!

Polecane posty

ten poprzedni post to podszyw!

wcale nie ma zamiaru je przypierdolić - to był podszyw!

Gość ja mam gorzej
Zdesperowana, bo moja stara jest dokladnie taka sama- wiec te ich pomysly sie na nic zdadza

no właśnie...ludzie dobre chęci maja ale niestety nierealne pomysły dają..to się tak w teori wydaje łatwe - przywalić czy zadzwonić po policję ,ale w praktyce jest inaczej niestety..

Gość zakochanaShisha
ooo albo wyzywaj sie na niej psychicznie, to jest najgorsze ;> jak Cie zwyzywa to powiedz jej cos typu 'odplace ci sie , zobaczysz jaka niespodzianka na ciebie czeka' . powtorz tak pare razy to sie bedzie starucha bala.

Gość axa666
wiesz co moze najlepiej jej przypierdol.Sposobow na amok nie ma.Napewno nie bedziesz w amoku jak sie na nia przyczaisz ukradkiem(bo to juz bedzie z pelna swiadomoscia).Amok to jest wtedy jak jestes zajebiscie wkurwiona,bo ktos przed chwila Cie do tego sprowokowal.

Gość Janek Komarnicki.
az dziw ze ta twoja babka pozwala ci jeszcze siedziec tutaj w internecie ze cie nie wygonila spać

do "ja mam gorzej": i jak sobie radzisz ze swoją prześladowczynią skoro mówisz,że to podobny przypadek?

Gość ja mam gorzej
Dają Ci takie rady, za które do więzienia trafisz... ale nic dziwnego bo to jest chory kraj. Po samym Twoim telefonie do odpowiednich instytucji powinni ją zabrac co najmniej na przymusowe badania psychiatryczne ale tak nie jest :(

so Janek Komarniki: babka nie wie ,że siedze w internecie - śpi ,a siedze sobie po cicho w łózku z laptopem pod pierzyną...

Gość zakochanaShisha
Twoi rodzice na prawde nie widza jaka ona jest ? to babka ze strony ojca czy matki ?

Gość zemsta smakuje
w sumie, gdzie teraz babka grasuje? na dyskotece?

to powiedz mi "ja mam gorzej" co mam robić??? bo juz mam tego dość..przez nią się jąkam i mam obnizoną samoocenę(każdy by miał jakby sie codziennie o sobie tyle nasłuchał - m.in.,że powinnambyła sie urodzic :( )

Gość babcia ZdesperowanaiZnerwicowa
i tutaj cię mam jak cie pogonie to ci uszy spadna ty mala szmato takie rzeczy tutaj na mnie wypisujesz, zaraz wezme tluczek od ziemniaków i ci naprostuje ten twój skrzywiony charakterek co za niewdzieczna wnusia

to babka ze strony matki...śpi teraz....babka ze strony Ojca mieszka 300 km ode mnie i sie mna nie interesuje...

Gość axa666
"przywalić czy zadzwonić po policję ,ale w praktyce jest inaczej niestety.." Praktykowalam to jakies piec lat temu jeszcze(ogolnie od tzrynastego roku zycia).Widocznie babka jeszcze Ci tak nie dala do wiwatu zebys dzwonila,bo masz ciagle przed czyms opory.Moja matka tez jest walnieta tak samo jak Twoja babka ale jak uroslam to sie nie dalam.ja mialam jeszcze gorzej dziewczyno,bo matke wariatke i ojczyma alkocholika co biegali za soba z nozami po domu po nocach.I na policje dzwonilam setki razy.Jakbym nie dzwonila to moze by sie pozabijali nawzajem.Nikt nikomu dac "recepty" na pojebanych ludzi dac nie moze.Trzeba sie samemu meczyc.takie zycie.Mnie i rodzenstwu nikt nawet nie chcial doradzic...wiec moze nie narzekaj namalo realne pomysly tylko sama rusz lbem ok?

Gość ja mam gorzej
Niezbyt sobie radze; czasem za agresje odplacam agresjom i ona robi z siebie biedactwo wtedy. Napisalam wyzej ze nagram rozmowe ze starym na temat tego jaka ona jest i zamierzam spieprzac... balabym sie tylko ze mnie znajdzie i cos zrobi z zemsty :o Po prostu na razie tkwie w bagnie bo jestem do tego zmuszona Nie radze sobie z tym, raczej wytrzymuje-ledwo, ale jednak Bywaly momenty takie ze dziwie sie teraz ze nie jestem we wiezieniu bo naprawde mialam dosc. Z tym ze moja stara jest tak jebnieta ze ona czasem to by nawet za poskarzenie sie na nią zabić mogła. Masakra:(

babcia ZdesperowanaiZnerwicowa - co to za wyglupy - bo moja babka śpi i nie umie korzystać z internetu!

Gość ja mam gorzej
co masz robic? prawie w ogole w domu nie przebywaj jesli sie da

Gość zemsta smakuje
to zmiana planów, umówcie babki na spotkanie w knajpie. dajcie im oręż i niech los rozstrzygnie

Gość zakochanaShisha
ona nie moze toba rzadzic, masz 17 lat , Twoi rodzice sa jeszcze gorski skoro nie widza tego jak ona zaniza ci samoocene i Cie denerwuje :/ to odbije Ci sie na zdrowiu , nie mozesz we wlasnym domu czuc sie tak beznadziejnie. rodzina to moim zdaniem ja + rodzice + rodzenstwo jakies a nie babka. ale mnie wkurza ta twoja babka :/

Gość ja mam gorzej
Swoją s.p. tesciową chciała zabić po tygodniu (od momentu kiedy pobiła ją) i ona by naprawde to zrobiła. Mowilam potem staremu zeby poszedl chociaz z tym na policje; a on mi na to, ze to nic nie da a poza tym chcesz miec rozglos?- zapytal . Idiota! W sumie to oni obydwoje są nienormalni. Psychole

do "ja mam gorzej" - to szczerze współczuje ,i łączę się z tob a w bólu,podejrzewam,że masz jeszcze troszkę gorzej ode mnie...najgorsza jest ta bezsilność...

Gość ja mam gorzej
dzieki, tez Ci wspolczuje p.s. kiedys myslalam o tym zeby na nia smiertelna klatwe rzucic ale to tez nie jest takie proste;/ i moze byc niebezpieczne nawet dla mnie samej Ty najlepiej wychodz z domu az rodzice wroca

Gość zemsta smakuje
jak małe dziecko ma się na tej stronie połapać? to wygląda jak torrenty org. i ludzie się dziwią że tyle dzieci ma lipe

Gość zemsta smakuje
dzieckoposzkodowane to jest jak wbije na tą strone

najbardziej wkurza mnie to ,że orodzice nie widzą ,że to waritka i próbuje zrobić wariatkę ze mnie...bo to wariatka - najpier mi awantury urządza następnie dnia rana jest normalnie jakby nic sie nie stało a po południu znów się zaczyna ,tylko szuka byle powody do zaczepki :(

Gość zemta smakuje
a nie da sie do chłopaka wynieść?