Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaiZnerwicowana17

Ratunku! Co robić,żeby sończyło się to piekło?!

Polecane posty

do dizi : wyobraź sobie,że babka ciągle mówi rodzica ,żeby to mnie wysłali do psychologa......ona lubi tylko osoby,które tańczą jak im zagra...tata jest jej ukochanym zięciem a babka jego ukochaną teściową dlatego tata wierzy jej a nie mi... i obawiam się ,że tego nie da sie zmieni,bo jak ktos sobie coś raz wbil do głowy to potem trudno to zmieni...jeżeli tat cały czas wierzy ,że to ja naskakuje na babcie a nie na odwrót to trzeba coś naprawde mocnego,że zmienił zdanie i przejrzał na oczy...potrzeba chyba cudu 😭

do poprzednika : znajomych nie zapraszam bo by ich i tak wypłoszyła...zresztą aktulanie moja najlepsza koleżanka jest w grecji :( a zamknąć się raz zamknęłam... to zrobiła sie jeszcze większa afera - czekała 4 godziny w ogrodzie ,a ja musiałam wyjść bo miałam umówioną wizytę u dentysty i wtedy weszła do domu i zrobiła niezemską awanturę 😭 dlatego teraz wole się nie zamykać to jej występy są troszke mniejsze...

Gość dizi
zolza ma racje , nie taka z niej zolza jak w nicku :P zapraszaj kumpele ,kogokolwiek , zawsze bedziesz miala siwadkow , ale wiadomo twoj tata moze im zas nie uwierzyc i to takie kolo macieja :/

Gość dizi
dalas sie stlamsic tej chorej psychicznie babie :/ a to sucz ! skopalabym ja

Gość miss coventry
ty chyba masz zryta psyche to po co sie zamykałas na te 4 godziny jak i tak wiedziałas ze bedziesz musiała wyjsc do dentysty idz do psychiatry bo nic nie myslisz dziewczyno

nie mam zbyt wielu przyjaciół i jak juz napisałam,moja przyjaciółka jest teraz na koloniach w Grecji więc nie am zbytni kogo zaprosić...

do miss coventry: zamknęłam się bo w stresie zapomniałam,że tego dnia mam wizytę wydawało mi się ,że mam następnego dopiero później mama przysłała mi smsa z przypomnieniem...poza tym skąd miała wiedzieć ,że będzie siedziała 4 godziny w ogrodzie?? myślałam,że w końcu sobie pójdzie...

jeszcze cały czas się na mnie wydziera i mówi jak to musi sie niby ze mną "męczyć" jaka to ona "męczenica"...ja jej odpowiadam że nie musi,że jej na siłę nie trzyam,że jak chce to może odejść wpokoju do swojego domu...a ona sie jeszcze bardziej na mnie wydziera i specjalnie zostaje...

żeby się napwać tym "swoim" a raczej moim cierpieniem 😭 help!

Amant: i co te głuche telefony dadzą?... ona u mnie śpi na piętrze a telefon jest na parterze gdzie śpię ja....

Gość Evangeline Lily..
tyle osób ci podpowiadało co zrobic ale widac ze zadna z tych propozycji nie przypadla do gustu to musisz radzic sobie sama ja na twoim miejscu poszlabym do pracy by zarobic pare groszy a nie siedziala tylko w domu i uzerala sie z babką dziewczyno więcej inwencji rusz tyłek z domu

Gość MAriusz BHP
nagraj na aparat kiedyś taką sytuację od początku, spisuj na kartce każde zachowanie z datą i dokładnym opisem, zresztą czego ona przychodzi? masz 17 lat to chyba sama te parę dni możesz posiedzieć

a przepraszam gdzie znjade pracę - mam 17 lat i mieszkam w prowincjonalnym miasteczku....

do Mariusz: no własnie też jej i rodzicom to mówię,że po co przychodzi skoro jestem duża i samodzielna- ale włąsnie wychodzi na to ,że ona przychodzi specjalnie by mnie dręczyć 😭

Gość zemsta smakuje
zrób jej bydło, wyklnij a potem zrób z siebie sierote, powiedz rodzicom że się zabijesz przez babcie itp. ale najpierw zmieszaj ja z gównem

Gość Evangeline Lily..
no nie dziewczyno 17-latki juz pracuja to poszukaj moze innym miasteczku niedaleko twojego miejsca zamieszkania rusz sie z domu kurwa mać a nie tylko biadolisz nad twoim losem echhh.....

Gość zemsta smakuje
weź jej wrzuć coś do piwa czy co tam ona pije.... zwalisz na wylew, w końcu w jej wieku....

no właśnie próbuję coś na nią wymyslić ,ale nić mi nie przychodzi do głowy :( bo chcę ja załatwić sposobem a nie agresją - bo agresja rodzi agresję....i żeby to nie był jakis super podły pomysł - bo nie chcę byc podła pomimo tego co ona mi robi - nie chcę być taka jak ona i zniżać się do jej poziomu..chcę ją załatwić sposobem...którego szukam... a co evangelily : co z tego jak znajdę prace? do do ju itak muszę wracać spać - a ona właśnie wieczorem urządza największe afery....

Gość MAriusz BHP
załątw babkę jej sposobem, nagraj wszystko najlepiej jak wchodzi do domu, spisz, a jak rodzice wrócą to płacz ile wlezie że babka Cię gnębiła, wyzywała itp :P

Gość zemta smakuje
ja mam na teściową sposób, teściowa to gorzej niż babka uwierz, udaje że nie słysze, nie zwracam uwagi, nawet jak mi przypierdoli. . . aż w końcu jej się nudzi i idzie do swej groty.... hehe spróbuj

miałam kiedyś podobny problem... weś sie trochę ujaraj i pokaż jej co potrafi prawdziwa "niegrzeczna dziewczynka" ..... do stanu przed zawałowego wlącznie... A starzy ...co ci w końcu zrobią....

Gość nie czaje bazy
Ale co ona tak sobie poprostu wchodzi i Cie wyzywa bez powodu?To,ze wyzywa i podnosi reke jest karalne ja bym na Policje dzwonila(swojego ojczyma oddalam do sadu jak tylko ukonczylam 18lat i wygralam sprawe nic nie placilam).Jakos nie moge zrozumiec pisalas,ze swojego meza tez tak traktowala to co twoi rodzice tego nie wiedzieli,ze teraz tak jej slepo wierza?

Gość zemsta smakuje
zemsta musi być bolesna dla obiektu zemsty. co jej starzy zrobią? to ją musi boleć, poniż ją, zeszmać, obraź albo zapędź w kozi róg, żeby aż płakała z bezsilności i wstydu! HA

nagrałąm,ale jak już mówiłąm wątpie czy to pomoże...mojego tatę to każdy może zrobić " w jajo" a mama woli sie "nie mieszac" i stać z boku...ale jakaś mała szansa jest... obym tylko przeżyła do soboty...bob babka jak wpada w szał to nie wie co robi - a jak chwyci za nóż jak go będzie miała pod ręką? jest tak nieobliczalna...a po wszystkim nie pamięta ,że mnie szarpała i twierdzi,że to ja zaczęlam a ona się "tylko broniła" a ja na nią naskoczyłam...

Gość axa666
"ja mam na teściową sposób, teściowa to gorzej niż babka uwierz, udaje że nie słysze, nie zwracam uwagi, nawet jak mi przypie**oli. . . aż w końcu jej się nudzi i idzie do swej groty.... hehe spróbuj" ?mam nadzieje,ze to tylko glupi zart i ze tacy ludzie jak Ty nie istnieja...

Gość zemsta smakuje
albo jak cie bije, to sprzedaj jej dzwon zygmunta, położy się na glebe i nara

Gość zemsta smakuje
666? jesteś czyjąś teściową?