Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaiZnerwicowana17

Ratunku! Co robić,żeby sończyło się to piekło?!

Polecane posty

Gość zemsta smakuje
ale i tak musisz iść na wino ze znajomymi i się zapierdolić w 3 dupy. wrócić i dać rympał na chate. babka wymięknie

nie lubię pić...nigdy się jeszcze nie narombałam...

Gość zemsta smakuje
trza zacząć;)

Gość zemta smakuje
pomogło by

Gość zemta smakuje
powiedzałem co wiedziałem, pomysły mi się kończą

dziękuje wszystkim za rady :* ide juz spać....już późno...sen to moje największe wytchnienie...

Gość zemsta smakuje
śpij dziewczyno śpij...

babka wyszła przed chwilą z domu...zamknęłam sie na klucz na obydwa zamki....dzisiaj nie będę wychodzić z domu cały dzień...boje się trochę ,żeby jakieś afery nie zrobiła...żeby mi szyb nie powybijała czy coś...

Gość powiedz babubi
ze od tygodnia nagrywasz jej zachowanie od poczatku do konca dodaj "zeby nie wyszło ze to ja prowokuję" ) i ze pokarzesz nagrania rodzicom, a pozniej na policji ze znecanie sie jest karalne i ze babcia trafi do pudła.

Właśnie powinno Ci zależeć na tym by je wybiła... wreszciee miałabyś punkt zaczepienia... Sprowokuj ją do czegoś... tak by nie mogła się już wytłumaczyć z tego, że jest niewinna... sprowokuj ją by wybiła te szyby :P albo nawet sama wybij i zwal na nią :P Tak byc nie może, nie otwieraj jej dziś choćby świat się walił, a jak będzie jęczeć to powiedz jej "Idź stąd stara jędzo" wkurzy się i może wybbije tą szybę i tak zdołasz jej uciec ;)

Gość też miałam taką babkę
:o co pzrezyłam w młodości przez nią, to moje :o mioeszkała u nas przez kilka lat. Jak matka za prog, to babka dostawała złego humoru i wyzywałą sie na mnie :o Matka też mi nie wierzyła, bo w sumie ja akurat byłam zbuntowana nastolatką i nie mialą do mnie zaufania :o A babka dostawałą takiego amoku, że kiedyś jak przed nią zwiewałam, wywaliła szybę w drzwiach, złapała mnie za rękę, a silna była, i tą moją ręką po odłamkach tej szyby przeciągnęła :o Założyli mi kilkadziesiat szwów :o O innych akcjach już nie chce mi sie mówić :o Pomogło, jak juz nie była w stanie się przy matce kontrolować i zaczęła i przy niej mieć takie jazdy :o Zaczęłyśmy jej podrzucać leki uspokajajace do jedzenia, bo obie byśmy zwariowały :o

Gość ja mam gorzej
Ok, a jakie to były leki uspokajające? Na receptę?

Gość też miałam taka babkę
Tak, na receptę :o wiem, że to okropnie może wygląda, tak komuś podawać leki bez jego wiedzy, ale inaczej się nie dało :o

Gość ja mam gorzej
A swoją drogą Twoja matka "nie zauważyła" tych szwów? Zawsze osoby trzecie też są winne :o

Gość też miałam taka babkę
Co miała nie zauważyć :o Od tamtej pory minęło ładnych parę lat, a ja mam nadal grube blizny :o Przecież "trudnej córce", któa maiala na kacie ucieczki z domu, wagary i inne jazdy nie uwierzyła, że babcia jej to zrobiła :o Ja ją w sumie rozumiem, ze nie wierzyła :o

Gość no i jak poszlo

Gość dziewczyno skoro to taka
moherka to pusc na caly regulator behemota vadera albo chociazby lightowa metallice (jezlei bys tego nie zliosla) na caly regulotor xD babka pewnie ucieknie z krzykiem ;P najlepiej jeszcz ejakbys krzyczal,a cos w stylu ave satan itd :D

Gość zarty sobie
niektorzy robia a temat powazny :p

Gość fdfdfdfdee3e
Mozna babke nagrywać, albo po prostu nie wpuszczać jej do mieszkania :P

Gość ssasdsa
Amant Wszech Czasów k.odwetowa Ale lepiej podłączyć do kamery i puścić ją w internecie . Zrób jak napisał amant i daj link do kamerki, obejzymy show :D

Gość a ja też bym jej po psychice
a ja też bym jej po psychice jeździła, dosypywałabym jej czegoś do herbaty - chociażby trochę soli itd i za każdym razem bym się pytała, czy nie boi się u mnie jeść lub pić, przestawiałabym rzeczy w mieszkaniu co jakiś czas, nagrywałabym wszystkie wyzwiska, a potem zrobiłabym wszystko, żeby jej koleżanki to zobaczyły, a w ostateczności poszłabym zapłakana do księdza z laptopem i nagraniem i poprosiłabym go o poradę, bo się boisz, skoro babcia taka dewotka, to będzie jej głupio. Ale to już harcore :):) A kiedy wracają rodzice??

Gość podnmosze
up

Gość XDDDDDDD
Otruj ta stara kurwe!!!!Albo niechcacy wepchnij ja pod tira xP

a wiecie co? biłyśmy się dzisiaj...

a wiecie co? biłyśmy się dzisiaj...

Gość gość
0S3SEiWYgydXNEjphbZ6hNKc