Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara koszula

jak porzucić młodą kochankę

Polecane posty

Gość he he tylko uwazaj
moja kolezanka jak facet z nią zerwał bo zona zaczeła sie domyslac poszła sama do jego zony:)

Gość pauluss
do stara Koszula: i co dalej?? jak to pogodzic ?? kochanka wazniejsza czy rodzina z kim lepiej??? czy mozna takie pytania sobie zadac?? niewiem.... ale wiem ze miłosc jest dziwna i nigdy nie zrozumiem jej...

Gość świat jest pełen debili
stara koszula-> jaki szlachetny skoorwiel z ciebie :) Ciekawe, że tak się nie martwisz co poczują twoje dzieci i żona, gdy dowiedzą się o twoim koorestwie! Moim skromnym zdaniem ktoś powinien kopnąć ciebie i twoją kochanicę w doopy bo oboje jesteście goowno warci.

Gość stokkkkrotka
widzę, że to jest metoda Kochanków.... Eh, 4 lata temu przezyłam to samo ..... Miałam ślub zaplanowany na wrzesień.... miesiąc przed ślubem wysłałam swojemu kochankowi smsa jakiegoś tam nieważne .... nic nie odpisał. A na drugi dzien jak rozmawialiśmy powiedział, ze jak mogłam mu wysłać smsa kiedy on jest w domu (pomijając fakt, że przez 2 lata mu to nie przeszkadzało) i ze koniec miedzy nami.... Dzien przed moim ślubem wysłał mi smsa z życzeniami.... Pół roku po moim ślubie spotkaliśmy się przypadkiem i mnie przepraszął, ze to nie moja wina, ze nic złego nie zrobiłam, chyba nie chciał żebym .... zwiała sprzed ołtarza nie wiem .... a mi nawet przez myśl to nie przeszło.... Palant jeden!

Gość hej dziadku
Kup NOWĄ KOSZULĘ to będzie oki.

Gość uhahhahhhaha
stokrotka taaaaa on palant .Za to super dziewczyna buhahahahha

Gość ddobrzeeeee mi
Jak Ty jej fundujesz takie mieszanki uczuć to nieźle. Słuchaj jeżeli jest to miłość to zastanów się mocno. Jednak nie odkładaj rozmowy, bo milczenie odbierze jak zerwanie a wiesz że ja się zerwie to supeł już pozostaje.

Gość Do ja 37 ona 24
ty się nazywasz facetem?? zwykły niedojrzały pętak i cienias który wchodzi na babską kafeterię i wypisuje takie głupoty? Nie rozśmieszaj mnie. Nic nie usprawiedliwia zdrady. Ani 5, 15, czy 30 lat małżeństwa. Aż takim przygłupem jesteś że nie mogłeś domyślać się czym jest rutyna i nuda w małżeństwie? Chyba nie trzeba było się żenić żeby się o tym przekonać. Jesteś zakompleksiony i niedowartościowany facecik-widać po tym co piszesz. Lepiej zastanów się jaki wzorzec ojca będą miały twoje dzieci... A co do twich sukcesów sexualnych trochę bym przystopował na Twoim miejscu....Twoja zdzirowata panienka pewnie przeżywa teraz 10 kolejnych orgazmów z kilkoma innymi facetami bijącymi ciebie pod każdym względem na głowę, a ty naiwniaku myśl że panna cie kocha:-D żałosny pierdziel...........

Gość sasanka wiosenna
Jednak ją kocham i tylko zastanawiam się jak będzie wyglądać jej małżeństwo. Wydaje mi się, że w małżeństwie macie poczucie bezpieczeństwa, stabilizacja a w romansie emocjonalnie się uzupełniacie. Ja mam kochanka, jestem mężatką, wyszłam za mąż, myślałam, że kocham i zakochałam się 5 lat po ślubie, cały świat mi się zmienił, moje małżeństwo odzyło, pewnie wyrzuty sumienia spowodowały, że wynagradzałam to mężowi, układa nam się. miłość jest okrutna, nie wiesz kiedy przyjdzie.A nie wiem czy dobrym pomysłem jest wychodzenie za mąż, gdy się nie kocha. Ona bierze slub z Tobą i z nim.

Gość Do starej koszuli
Muszę powiedzieć, że pesudonim świetnie dopasowałeś do siebie. Chociaż lepiej byłoby "stara szmata". Tak, tak dla mnie każdy człowiek bez względu na płeć jeśli prowadzi takie życie jak ty to po prostu ludzka szmata.Dopasowałeś się ze swoją kurewską małolata idealnie! Powiedz o wszystkim żonie, daj jej rozwód a ona zamiast marnować czas na takie zero jak ty, znajdzie sobie kogoś wartościowego i odpowiedniego. Znajdzie sobie po prostu PRAWDZIWEGO FACETA, jakim ty na pewno nie jesteś. Świetny przykład dajesz swoim dzieciom-gratulacje! A teraz drżyj.Twoja małolata, pewnie tak samo dawała dupy tobie jak i kilku innym faceciczkom:-D żałosny jesteś pętaku.

Gość zołza wredna
ja już raz rzuciłam faceta, choć nie zdradził fizycznie, a jakby zdradziłby i fizycznie to nie dość, że zerwę, ale zrobię absolutnie wszystko by zniszczyć jego i jego suke, łącznie z rozpowszechnianiem jej numeru, pójściem do jej pracy, do jej rodziców a niedaj boże że gdzieś będzie ich korespondencja, zdjęcia, albo biling mi wpadnie... będę ciągać po sądach i tak zaleze za ość, że żaden szmaciarz ani kurwa nie odważy się tego powtórzyć :[ ludzie pozwalacie robić takie rzeczy mam nadzieje, że skoro żadne z was nie zakończyło elegancko związków, to, że te wasze się z hukiem rozpadną i byli partnerzy dadzą wam popalić... jesteście egoistami, którzy na cudzym nieszczęściu budują własne, myślicie tylko o sobie, a ty idioto wywższasz się jeszcze w peany, niby, dałeś jej orgazm? że ty taki dobry bo dbasz o dobro żony... a gdzie troska o dobro i godność żony i dzieci? ty sam nie masz godności, jesteś gównem, które opowiada, że nie śmierdzi, a pachnie i jest wrażliwe, kocha i troszczy się. Jesteś nikim, za twoimi pięknymi słowami nie kryją się żadne słowa. Boisz się zakończyć związek małżeński, a jeszcze bardziej boisz się zakochanej sobie dziwki....pfffffffff mam nadzieje, ze ludzie niedlugo dowiedza się z jakim zerem mają do czynienia

Gość Meganee
a ja gratuluję takich uniesień - miłosnych, seksualnych itp. Żeby mieć kochankę trzeba sobie zasłużyć (od razu wszystkim ułomnym potępiaczom wyjaśniam - nie pieniędzmi, bo większość ~25latek całkiem dobrze zarabia) - umiejętnościami seksualnymi, doświadczeniem życiowym o którym można ze sobą porozmawiać i posiadaniem "tego czegoś" czego brakuje większości z młodych mężczyzn. Nie ma co potępiać i wyzywać innych, jesli się nie rozumie tematu bo nigdy takiego nie miało. Mam podobną sytuację co autor tematu (on 12 lat starszy) plany rozwiązania są - zobaczymy jak wyjdą.

Gość do zołzy....
pytanie w temacie jest jak rzucić kochankę - a Ty piszesz jak zrobić z siebie debilkę która dostaje psychozy bo koleś może znalazł sobie inną kobietę (jego szczęście czytając Twoją wypowiedź) ahahahahah

Gość i ja tez do zołzy
dawno nie spotkałam tak wrednej osoby .... lecz sie szczescie tego faceta ze mial na boku inna jakos przezyl.

Gość chore jest to
małżeństwo. Dziewczyna niech wybierze albo Cibei albo faceta, skoro jeszzce nie są małżeństwem, a on porządny chłopak to niech się rozstaną.

Gość Do Meganee
Wszystko co piszesz to jedna, wielka bzdura. Naprawdę atrakcyjna fizycznie kobieta, do tego wykształcona, inteligentna, dobrzez zarabiająca i świadoma swojew wartości nigdy nie wplącze się w takie gówno jak ty i te nieudaczniki życiowe wyżej. Ty jesteś pewnie chwilową zabawką dla faceta starszego od siebie, chwilową odskocznią od żony, którą się znudził, od upierdliwych dzieci i nudnego życia.Wykorzystuje cię, być może ma kilka takich naiwnych zakompleksionych panienek jak ty jeszcze kilka na boku. A Ty jesteś na tyle naiwna, że nawet nie wiesz że z takim facetem nic trwałego nie stworzysz-skoro żonę zdradza z tobą, to niedługo będzie trzeba czekać jak zdradzi ciebie z inną kobietą. Ładniejszą, atrakcyjniejszą, bardziej błyskotliwą. A pięknych kobiet teraz do wyboru do koloru.... Piszesz:Nie ma co potępiać i wyzywać innych, jesli się nie rozumie tematu bo nigdy takiego nie miało. A skąd ty możesz wiedzieć kto co miał?? Wiele osób miało podobną albo i taką samą sytuację-możliwość posiadania kogoś "na boku". Tylko są ludzkie gnidy i ludzie odpowiedzialni-którzy jak powiedzieli już A to i mówią B. I nie muszą taplać się w takim gównie jak ty i tobie podobni. A jeżeli się wie, że jest się labilnym uczuciowo człowiekiem, a więc co za tym idzie jest się niedojrzałym emocjonlnie itp. to nie należy wychodzić za mąż, żenić się, zakładać rodziny.

Gość JAK TO Y WAMI JEST
skoro jestescie ze oba na jutro umowieni tzn ze macie ze soba kontakt, to ona nic nie wyczuwa_

Gość do meganneee
nie każda kobieta jest taką nic nie warta ździrą jak ty która leci na umiejętności sexualne u faceta. Większość kobiet leci na uczucie, bliskość, osobowość faceta [na sex też ale w odpowiednich proporcjach]. A niektóre jak ty to zwykłe tanie dziwki które mają chcice jak zwierzeta.

Gość glupie rury
proponuje usunac te trzy komentarze nademna głupie pipki

Gość meganee
nauczcie się czytać ze zrozumieniem bo aż żal.... Naprawdę atrakcyjna fizycznie kobieta, do tego wykształcona, inteligentna, dobrzez zarabiająca i świadoma swojew wartości ahh wypisz wymaluj ja :) ja się w nic nie wplątałam bo w związku z moją inteligencją itp jak sam wymieniłeś, już dawno bym się w to nie bawiła. mało wiesz o życiu.... nie jestem naiwna. ja nic z nim nie tworzę trwałego, zostawi mnie dla innej - trudno, mój problem. ps. jestem "labilna" uczuciowo heh

Gość megannneeeee jesteś kolejną
idiotką liczącą na dozgonną miłość żonatego chłopa; i kolejną dzifką rozbijającą czyjąś rodzinę; i czym ty się chwalisz?

Gość Twoim problemem jest wiek
Mam wrazenie, ze Twoim problemem jest wiek. Zastanawiasz sie czy jej nie skrzywdzisz pokazujac prawdziwe zakamarki malzenstw, moze nie wszystkich ale wiekszosci. Na to juz za pozno, bo juz po fakcie. Masz chyba kompleks zwiazanz z wiekiem, a wydaje mi sie ze niesusznie, bo gdzbz jej to przeszkadzalo to NA PEWNO nie bylaby y Toba. badz stanowczy i konsekwentny, nie mieszaj jak w mlzynie, raz tak a raz tak.

Gość Slumdog
jeśli już musisz się z nią rozstać to ja rzuć i wogóle przestań się z nią kontaktować.

Gość druszlak
Do megane naj bardziej pasuje :) Megalomania to skupienie na własnej doskonałości, samozadowoleniu oraz świadomości własnej wartości, znaczenia i możliwości. Pojęciem tym określa się potocznie zawyżoną nieprawidłową samoocenę, ale także system urojeń, tzw. urojenia wielkościowe w zaburzeniach o charakterze psychotycznym.

Gość do durszlak
wtf???? co megalomania ma sie do meganee i cała meganee do tematu jak zostawić kochankę???? marina22 - i jak to skończyłaś?

Gość wiolonczelina
Jeđli zdecydujesz sie zerwac to zrb to raz dwa. Jesli nie to proponuje szczera rozmowe, jak tak bedziesz sciemnial to ja po prostu stracisz przez jakies niedorzeczne rozterki.

Gość druszlak
do "do druszlak "Wypowiedz meganee- kochanki do tematu sie nie odnośi .To prawda Nato miast megalomania w stosunku do meganee jak najbardziej :)Psuje jak ulał do charakteru :) Jak i do innych kochanek .Pięknych ,znających swoją wartość buhahaha . A do autora . Zostaw żonę .Niech sobie kobieta znajdzie wartościowego człowieka ,który będzie ją kochał .Zostaw kochankę ,bo też wartościowa nie jest . I zacznij żyć uczciwie .Proste ?Prawda?

Gość do megane
może tylko ci się wydaje że jesteś atrakcyjna, ładna itp. Już niejedna miała takie mniemanie o sobie, a tak naprawdę bliżej jej było do paszteta niż do przeciętnej kobiety. Jestem pewien, że w głębi masz kompleksy, nie wierzysz w siebie i chcesz w ten sposób dowartościować się:-D No ale przecież nie napiszesz tutaj: "tak, przyznająe wam rację", tylko będziesz kontrargumentować. O zyciu wiem sporo, więcej niż ty z pewnością. Bawisz się w coś co jest z góry spisane na przeganą ale ty jesteś za głupia i nawina by to móc przewidzieć za wczasu. Dopiero jak obudzisz się z ręką w nocniku to uświadomisz sobie jak na tym "świetnie" wyszłaś. Ty już jesteś na straconej pozycji-szkoda że tego nie widzisz. Poza tym moralności się nie kupuje. Albo się ją ma, albo nie. Ty nalezysz do tej drugiej grupy. Ale są w końcu normalne kobiety i kurwy.

Gość do Koszuli troche starej
Świetnie pocisnąłes z tym młodocianym ogierem itd. no leje do teraz :D