Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

Brzuszek!!!!!!!! w którym miesiacu było u was widac????

Polecane posty

Gość marina901

Gość campari34
Z PIERWSZYMI DWOMA CIĄŻAMI JUZ OD 3 MC A W OSTATNIEJ 4-TEJ PO 5 MC DOPIERO

Gość gosianica
u mnie taki maly byl ze prawie niewidoczny w 5-6 miesiac dopiero duzy brzuch dostalam w 8 miesiacu

Hm... Moja ciąża trwała krótko, bo lekko ponad 3 miesiące- ale w drugim miesiącu już zmieniał się kształt brzuszka. Był taki trójkątny, twardszy, większy. Oczywiście osoby postronne nie mogłyby odgadnąć, że jestem w ciąży, ale już moi znajomi się o to pytali:)

Gość marina901
JA jestem w 9 tygodniu i juz mi sie zaokragla:)

Gość u mnie
bylo widac pod koniec 4 miesiaca ,ale juz pod koniec drugiego spodnie i spodnice pily w pasie .:)

Gość MasaA
w 2 miesiącu już zauważyłam powiększony brzuszek ale dopiero w 4 zaczął naprawde być widoczny.. dla innych :)

Gość marina901
A czy to mozliwe ze w 9 tygodniu juz widać???

Gość sexi mamuśka 28
szczerze w siodmym mniej znajomi dopiero zauważali

Gość u mnie w 2im miesiacu juz bylo
a chcialm to ukryc jak najdluzej

Gość u mnie w siódmym

Gość u mnie koniec 2 w obu ciążach

Gość eiveee
w pierwszej ciąży - przełom 5- i 6-ego miesiąca, Wcześniej byłam niemal płaska. w drugiej - w 8-9 tygodniu!!!! z tym, że "wyskoczył " momentalnie a teraz do 20-ego tygodnia rosnie z umiarem

mnie zaczęło być widać mniej wiecej koniec 5 początek 6 miesiąca, chociaż jak byłam odpowiednio ubrana, to jeszcze nie poznawali

Gość misia18000
u mnie było widać dopiero w 7miesiącu:)

w pierwszej ciazy juz malam zaokraglony maly brzuszek w 3 miesiacu... teraz jestem w 10tyg. i jak nie mam tych cholernych wzdec to widze lekkie napuchniecie macicy hehe jestem osoba szczuplaa, jedni twierdza ze nawet za bardzo...

hmm ci co nie wiedzieli kiedy mam termin to jak bylam w 6 mesiacu to pytali sie kiedy rodze, bo ze ich zdaniem za niedlugo taki mialam brzuch wielki:O nic dziwnego maly 4,050:O:O

moja siostra w sumie przytyła 7 kilo w ciaży a urodzila synka 3, 900. czyli nie ma teori duża waga w ciaży duże dziecko. ja w tej chwili jestem na plusie 7 kilo a jestem w 23 tygodniu. maluszek wazy 0,5 kilo jak narazie

dokladnie przybranie kg nie ma nic do tego ja w obu ciazach 20-22 a dzieci 3 kg i 2900 obwod brzucha w najszerszym miejscu 103-105 cm w 1 ciazy brzuszek widac bylo szybciej, tzn w 5 mies poszedl troche do przodu, wczesniej tak jakos na boki w 2 ciazy w 6 miesiacu ciazy sasiadki mojej mamy nie domyslily sie ze jestem w ciazy :) brzuch bardzo maly byl moze dlatego ze na boki szedl zamiast do przodu :)

Evi tak samo dużo osób mowi że jak na boki idzie brzuszek to zazwyczaj na chłopaka a w Twojim przypadku to sie nie sprawdziło

Gość jestem w 40 tc
malawronka Evi tak samo dużo osób mowi że jak na boki idzie brzuszek to zazwyczaj na chłopaka a w Twojim przypadku to sie nie sprawdziło E tam, ja tez moge powiedziec, ze to bzdurka :) Spodziewam sie synusa, a brzuch moj wyglada jak pilka plazowa. Z tylu w ogole nie widac, ze jestem w ciazy, a z przodu wieeeeeelki brzuchol :) Do autorki - brzuch zaczelo u mnie byc widac pod koniec 4, na poczatku 5 miesiaca, ale jeszcze nie dla osob, ktore o mojej ciazy nie wiedzialy. Pamietam, ze w 20 tygodniu bylam na targach we Franfurcie i tam moi koledzy z firmy, ale z innego oddzialu nawet nie zauwyazli, ze jestem w ciazy, natomiast taki prawdziwy brzuszek pokazal mi sie jakos pod koniec 6 miesieca i wtedy juz bylo ciaze widac, a wielki zrobil sie w 8 miesiacu i nadal rosnie :)

Gość mała-muszka
u mnie w 6mies brzuszek szlo latwo ukryc pod luzniejszymi ubraniami. nie wszyscy byli w stanie rozpoznac moja ciaze. troszke wiekszy zrobil sie w 7 miesiacu teraz jestem w 8 i jakiegos ogromnego nadal nie mam. mieszcze sie w ubrania w rozmiarze m moze sa tylko dobrze dopasowane ale nie uciskajace:)

Gość mmaammaa
jestem w 12 tc i juz widac to moja trzecia ciąża w dwóch poprzednich było podobnie

Gość asdeq
w pierwszej ciazy jakoś na początku 5 miesiąca było widac. w drugiej ciąży pod koniec 3 miesiąca