Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

przystojniak i szara myszka

Polecane posty

czy to możliwe? nie jestem pięknością. nie pokazuję w lato nóg. a On mówi, że jestem Piękna. boję się co będzie jak się rozbiorę...

zawsze widziałam siebie w złym świetle. ale przy okazji jestem ciekawa jak inne kobiety sobie z tym radzą.

Gość gdgdgdggd
Może Tobie się wydaje, że jesteś taka przeciętna, a on dostrzega w Tobie coś szczególnego i rzeczywiście uważa za piękną. Może facet ma gust i klasę i nie leci na tipsiary, tylko szuka w dziewczynie czegoś więcej.

a moze jestes w jego typie? nie wszyscy maja taki sam gust... a nawet gdybys nie byla... w jego typie. co cie to obchodzi? 'kazda kobieta ma potencjal aby byc seksbomba tylko musza w to uwierzyc' (Gok Wan )

Mam kumpla, szczupły, przystojny koleś. Jarają go laski w granicach 100 kg żywej wagi. Szczupłe laski to dla niego pasztety. Także może trafiłaś na tego typu gościa ;)

Bezedury na szczęście nie ważę 100kg:P ale on mówi, że brzydzą go rozstępy, a ja mam je właśnie na nogach, ale on o tym nie wie.

no to troche glupio :( nie wiem co ci powiedczy bede zbyt naiwna mowiac: jesli kocha Ciebie pokocha i Twoje rozstepy albo ich nie zauwazy? pewnie tak

"ale on mówi, że brzydzą go rozstępy, a ja mam je właśnie na nogach, ale on o tym nie wie." Faceci nie zwracają na szczegóły uwagi. Jak całokształt mu się podoba to nawet nie zauważy żadnych rozstępów. Więc nie wkręcaj sobie, bo jak przyjdzie do seksu to tak się pospinasz, że nerwicy dostaniesz ;)

1. pudry 2. ingerencja chirurgiczna. moja matka ma takie rozstepy na brzuchu ze wyglada to wedlug mnie niezbyt estetycznie, strasznie wrecz ( 3 ciaze, chroba). tymaczasem faceci za nia szaleja , chociaz jej brzuch widzieli. ale moze to tez kwestia dojrzalosci, nie wiem, wszyscy maja po 40 lat.

Gość robieme krecheee
a on pewnie gowno wie o rozstepach, zrezta pewnie mysli je z cellulitem:o jak keidys wspomni o rozstepach, to zapytaj sie, czyw ogole wie jak wygladaja i skad sie robia, jak nie to wyjasnij. powiedz: przeciez mnie nei widziales nago, a jak ja mam rozstepy, to co, rzucisz mnie? :P

Bezedury dzięęękuję za słowa otuchy:* depeche 15 hmmm. po ciąży rozstępy nabierają innego znaczenia. tak myślę. mówią mężczyźnie: jestem matką. a to jest piekne, być matką. Lucy Fair po twoich wypowiedziach mogę stwierdzić, że jesteś pusta:D ale nie mówmy już o rozstępach:P ktoś jest w podobnej sytuacji co ja?

Gość robieme krecheee
"ale moze to tez kwestia dojrzalosci, nie wiem, wszyscy maja po 40 lat" nie, to kwestia słabszego wzroku na starość:( :classic_cool:

Gość robieme krecheee
kamelotka, no to co sie tak przejmujesz?:P

robieme krecheee bo nigdy nie byłam z tak przystojnym chłopakiem, który ma tak dobre serce.

nie smieje sie z jej mamy w kazdym razie nie z kondycji jej brzucha smieje sie bo wyobrazilam sobie mame depeche i te hordy facetow ktore za nia szaleja a wszyscy razem w "zaawansowanym" wieku 40 lat

facet szczegółow nie widzi? to moj chyba naprawde jest inny, bo widzi wszystko:O co dziwne, nawet jak na miesce laske jakas widzi t najpierw skrytykuje, a pozniej mowi , ze fajna ogolnie dziewczyna

Gość robieme krecheee
kamelotka, a ma brata blizniaka? :classic_cool::D

Lucy Fair to przepraszam... naprawdę inaczej Ci zrozumiałam. przepraszam. kciukiem a mój przezywa grubaski.;/ każdy facet to wzrokowiec, ale jak się już zakocha, to chyba nie przeszkadzają mu drobiazgi?

Gość P.re
boisz sie jak sie rozbierzesz ,napewno sie domysla jak wygladasz, jak z toba chodzi , to widac

Gość P.re
taka Cie kocha