Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwiezakochana22

jak zapomniec?

Polecane posty

jak zapomniec o kims z kim bylo sie kilka lat, zna sie go jeszcze kilka wiecej, i wciaz sie kocha mimo wszystko? jak zapomniec o kim kogo sie kocha mimo jego wad, mimo ze mozesz miec lepszego/przystojniejszego, a on nadal jest dla ciebie najpiekniejszy? jak zapomniec o kims przy kim czujesz ze kochasz i przy zadnym innym tego nie czujesz. jak zapomniec o kim czyj numer telefonu/ numer gg pamieta sie nadal na pamiec? jak zapomniec kogos o kim wiesz wszystko i to wszystko akceptujesz?

Znajdz inną pracę, zmień środowisko, wyjedź, znajdź sobie hobby, a najlepiej to w ogóle czekaj aż czas zaleczy rany. Temat nudny i wałkowany ciągle. Buuuue. 🖐️

Posłuchaj sobie dramatycznych piosenek na rozstanie, pooglądaj zdjęcia i rycz w poduszkę. To też jakaś metoda.

Gość MałaSamara
przestań sobie wmawiać, że to on jest tym najlepszym!!!!!!!!

minelo juz ponad pol roku. etap ryczenia w poduszke i sluchania smutnych piosenek complete. juz nie rycze za nim, nawet zbyt wiele staram sie nie myslec, spotykalam sie z innymi ale to ciagle wraca w najmniej oczekiwanym momencie. ciagle mi sie sni. nie widujemy sie, mieszkamy kilka km od siebie, nic nas juz nie laczy nawet znajomych zawsze mielismy wiecej osobnych niz wspolnych.

takze tego 2 mnie to jakos nie bawi. do tej pory mialam to gdzies, ale ostatnio zdalam sobie sprawe ze po takim czasie juz dawno powinnam miec go w nosie.. a nie mam!

Gość agatka0612
Oj cięzko... czas leczy rany. mozna zajac sie czyms w ciagu dnia ale mysle ze najgorsze sa wieczory prawda? Gdy chciałoby sie przytulić...

No nie wiem, mnie to bawi:D Wierz mi, naprawdę nie Ty jedna przez to przeszłaś. Pół roku to wcale nie jest dużo...

agatka wiesz co u mnie to jest inaczej. na poczatku to był horror, nie wiedzialam co ze soba zrobic, wlasnie wieczory byly najgorsze. ale pewnego dnia ktos mi powiedzial zebym zaczela gdzies wychodzic, no i tak wlasnie robie, tylko ze nawet kiedy mam sie do kogo przytulić i tak mysle o tamtym. etap wielkiej rozpaczy mi minal, ulozylam sobie juz jakos zycie, staram sie nie myslec, ale w glebi serca i tak kiedy go mijam czasem czuje jak przechodza mnie dreszcze:((

nie duzo? no moze i nie duzo. ale my znalismy sie jakies 4 lata. a w moim sercu nic sie nie zmienilo. spotykam sie z kims nowym, na poczatku bylo super, ale teraz juz mnie to nie kreci.

Gość aros259
Spróbuj odnaleźć nową miłość, a wtedy powinnaś zapomnieć o tej starej. Możesz to zrobić wchodząc na http://iduo.pl To internetowe biuro matrymonialne. Korzysta z niego już kilka tysięcy osób. Pozdrawiam