Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbnlkjh

Kto z was ma dziurę w brodzie?

Polecane posty

Gość xbnlkjh

nie wkurza was? Bo mnie tak!:O

Mają ja Douglasowie :) Jesteś w dobrym towarzystwie :)

Gość xbnlkjh
Douglasowie-tos mnie zasmuciła....przeciez to parszywi żydzi...

Gość xbnlkjh
spadaj podszywie!!! co do Douglasów to i tak marna pociecha

Gość osoby z dziurką w bordzie
są z reguły baaaaardzo dowcipni :classic_cool:🖐️

Gość osoby z dziurką w brodzie
* brodzie :p

Naprwdę można mieć większe zastrzeżenia do swojej urody .Glowa do góry , uśmiech na twarz i wtedy dziurka w brodzie wygląda uroczo :)

Gość dziurka w brodzie fajna jest
ale u facetów a nie u dziewczyn, czyli u mnie!:O:O:O

ja mam dziurke w brodzie, nie przeszkadza mi , przyzwyczaialm sie. moge nawet powiedziec ze mi pasuje:)

Gość Wystrzegajcie się facetów
z dziurką bo to typ kobieciarzy. Wprawdzie sama mam ale jestem kobietą (oczywiscie z dużym poczuciem humoru jak na tych z dziurkami przystało).:classic_cool:

A ja dziurki w brodzie nie mam ,a poczucie humoru i owszem :D

Gość to by sie zgadzało
bo Douglas junior to typ kobieciarza. :P

A ja mam dołek w brodzie i sie go nie wstydze :P Przynajmniej wyrózniam sie z tłumu ;) Chociazby Joanna Trzepiecińska, ta aktorka ( mogłam przekręcić nazwisko) ma dołek w brodzie i jest piękna kobietą :)

Cholerka - masz ładne usta :) Jestem kobietą ;)

Kirk Douglas Z Wikipedii Brak wersji przejrzanej Skocz do: nawigacji, szukaj Kirk Douglas Kirk Douglas w 1952 Prawdziwe nazwisko Issur Daniłowicz Demski Data i miejsce urodzenia 9 grudnia 1916 Stany Zjednoczone Amsterdam w stanie Nowy Jork, USA Nagrody Złoty Glob 1957: Najlepszy aktor w dramacie - Pasja życia Galeria zdjęć w Wikimedia Commons Galeria zdjęć w Wikimedia Commons Kolekcja cytatów w Wikicytatach Kolekcja cytatów w Wikicytatach Profil w bazie IMDb Kirk Douglas, właściwie Issur Daniłowicz Demski (ur. 9 grudnia 1916 w Amsterdamie, w stanie Nowy Jork) – amerykański aktor i producent filmowy. Spis treści * 1 Życiorys * 2 Rodzina * 3 Ciekawostki * 4 Filmografia * 5 Bibliografia * 6 Linki zewnętrzne Życiorys Urodził się jako Issur Danielowicz Demski. Jego rodzice, Herszel Danielowicz i Bryna Sanglel, białoruscy Żydzi uciekli z carskiej Rosji i w 1908 r. osiedlili się w Amsterdamie, w stanie Nowy Jork. Obydwoje rodzice byli analfabetami, posługiwali się łamaną angielszczyzną i żyli w ubóstwie. 14-letni Demski postanowił zostać aktorem. Studiował język angielski na St. Lawrence University w Canton, w stanie Nowy Jork. Wkrótce otrzymał stypendium na Amerykańskiej Akademii Sztuk Dramatycznych w Nowym Jorku. Potem odbył służbę w Amerykańskiej Marynarce Wojennej od włączenia się USA do II wojny światowej w 1941, do jej zakończenia w 1945. Po wojnie powrócił do Nowego Jorku i rozpoczął pracę w radiu, teatrze, reklamie oraz występach na Broadwayu. W 1946 r. debiutował w filmie "Dziwna miłość Marthy Ivers". Przez 60 lat wystąpił w 83 filmach i 9 sztukach. Przez wiele lat przyjaźnił się z amerykańskim aktorem filmowym Burtem Lancasterem, z którym zagrał w pięciu filmach: Idę jedyny (I Walk Alone, 1948), Pojedynek w Corralu OK (Gunfight at the OK Corral, 1957), Uczeń diabła (The Devil's Disciple, 1959), Siedem dni w maju (Seven Days in May, 1964) i Twardziele (Tough Guys, 1986). Zanim w 1996 r. otrzymał nagrodę Oscara, był wcześniej trzykrotnie do tej nagrody nominowany, za role w filmach: "Champion" (1949) jako zakochany bokser, "Zły i piękny" (1952) w roli bezwzględnego producenta filmowego i "Pasja życia" (1957) w uhonorowanej nagrodą Złotego Globu roli Vincenta van Gogha. Sławę zdobył tytułową rolą nieugiętego gladiatora i przywódcy największego powstania niewolników w starożytnym świecie w filmie "Spartakus" (1960) w reżyserii Stanleya Kubricka. Zagrał w hollywoodzkich produkcjach, takich jak "Ostatni zachód słońca" (1961), "Układ" (1969) czy "Był sobie łajdak" (1970). W 1968 odebrał nagrodę im. Cecila B. DeMille'a. Z drugiej strony, np. rola naukowca Adama, mieszkańca pozaziemskiej stacji doświadczalnej "Tytan" w thrillerze sci-fi "Saturn 3" (1980) z Farrah Fawcett i Harveyem Keitelem przyniosła mu nominację do antynagrody Złotej Maliny dla najgorszego aktora. Jest autorem siedmiu książek – dwóch autobiografii, Syn śmieciarza i Wspinając się na górę, trzech powieści i dwóch książek dla dzieci. Jest aktywny społecznie. W 1981 r. otrzymał prezydencki Medal Wolności (Presidential Medal of Freedom), najwyższe cywilne odznaczenie przyznawane przez prezydenta USA jak i liczne inne nagrody i zaszczyty, m.in. w 1999 r. od Amerykańskiego Instytutu Filmowego nagrodę za życiowe osiągnięcia w dziedzinie filmu. Pełnił funkcję ambasadora dobrej woli dla Departamentu Stanu i jest kawalerem francuskiego orderu Legii Honorowej (Légion d'honneur). W 1966 r. gościł w łódzkiej Filmówce, gdzie spotkał się ze studentami i dziennikarzami. Relacją z tej wizyty jest etiuda Marka Piwowskiego i Feriduna Erola Welcome Kirk. Rodzina Kirk Douglas (w środku) z żoną i prezydentem Jimmy Carterem Ze swoją pierwszą żoną Dianą Dill (ur. 22 stycznia 1923) był w związku od 2 listopada 1943 do 1951 r. i ma dwóch synów: aktora Michaela (ur. 25 września 1944) i producenta Joela (ur. 23 stycznia 1947). Z drugą żoną Anne Buydens ożenił się 29 maja 1954 r., mają dwóch synów producenta Petera Vincenta (ur. 23 listopada 1955) i aktora Erica Anthony'ego (ur. 21 czerwca 1958, zm. 6 lipca 2004 z przedawkowania narkotyków). Ma pięciu wnuków. Mieszka z żoną, Anne, w Beverly Hills.

Gość a po co ta biografia Kirka
:p

Cholerka - napraw :) Będzie super .Pozdrawiam :D

Biografia Kirka pewnie po to ,żeby pokazać ,że ludzie z dziurką w brodzie mogą więcej ; ) :D

Gość podoba mi sie to
ludzie z dziurką w brodzie mogą wiecej! :D

Gość człowiek z dziurą w brodzie
zazwyczaj wzbudza sympatię. :classic_cool: