Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsd

co myslicie o sprzedających na all np ubranka którzy pokazują swoje dziecswoje

Polecane posty

Gość szklanapogoda
dla mnie to glupota z jeden strony sprzedaja ubranka a z drugiej chwala sie jak ich dzieci w nich wygladaja.ja tez bede wystawiac ubranka zimowe po corce ale nie ona bedzie pozowac bo nie potrzebuje tego

Ale o co chodzi? Nie rozumiem co w tym złego, że wstawiają zdjęcia dzieci? Każdy rodzic chce poczuć się dumny i pokazać światu jak jego pociecha ładnie wygląda. Przy okazji widać jak dziecko prezentuje się w ubrankach, które ktoś kupi.

Gość rewgerwg
Zdjęcie to zdjęcie, reklama to reklama. Nie widzi mnie to. Natomiast złą opinię mam o autorach tego typu głupawych tematów, na dodatek nie potrafiących wpisać tekstu w pełni artykułowanie, jakby sforumułowanie jednego zdania ich przerastało.

Gość dsadsd
ojej w tytule powtórzyło mi słowo -dramat :O co do tematu-dla mnie to dramat owszem dostaną pare zł.więcej ale za te cene wystawiac na all twarz swojego dziecka? po-ra-żka

Absolutnie nie widzę w tym nic złego. Zdjęcia dzieci pokazywane są w internecie na każdym kroku (NK, bobasy itp) więc dlaczego nie na allegro.

Gość dsadsd
no moze fakt ja nie wystawiam ani na NK ani nigdzie wiec dla mnie to dziwne ps tak tak mam brzydkie dziecko ha ha