Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana dzisiaj___

jest sobota, zbliza sie wieczor, ktory spedzam sama.

Polecane posty

Gość _Baglady_
CZessccc:) Przepraszam, ale ja cała w strachu zyje , bo jutro mam pierwsza jazde i sie bojeeeeeeeeeeee:( Zapisalam sie na prawko wczoraj!!! MATKOOOOOOO :o ! Od razu mi przeszly mysli o glupotach:) Zanetko co dzis dobrego dla siebie zrobilas:)? A kolezanka nam nie napisala co z dzidzią:P:P

Gość _Baglady_
Oczywiscie zmienilam nick jakbyscie nie zauwazyli:P:P:P hehe Fajnie, ze topik sie podtrzymuje:P:P Żanetko Kochanie napisz mi koniecznie jak bedziesz co dobrego zrobilas dla siebie:) I pozdrowienia dla mateusza:) PS. fajnie, ze faceci zagladają na topik:)

Gość _Baglady_
Do jutra do 12 bede przezywac te prawko:P:P wiec sie przygotujcie na małe marudzenie i słowa podniety i strachu w stylu "O MATKO" :D CALUSY KOCHANI

Gość Matii18
Bardzo dobrze, że go zmieniłaś bo był... przytłaczający :D

Gość _Baglady_
O jestes Ktos jednak:) Ale fajnie:) Co tam u Ciebie :)?

Gość Matii18
Właśnie wstałem i będę robił sobie coś do jedzenia. A Ty co porabiasz?

Gość _Baglady_
ucze sie znaków drogowych troche:P a potem biore furke rodziców i zamierzam sobie pojedzic po osiedlu:P mam nadzieje, ze w nic nie przypieprze:D PS. mam nadzieje, ze wiesz , ze mam u Ciebie dlug , bardzo mi pomogles w sobote:)

Gość Matii18
E tam. Nic nadzwyczajnego nie zrobiłem ;p Uważaj z tą furką!!

Gość _Baglady_
OK spadam sie uczyc jezdzic:) milego dzionka Kochany:*

Cześć Wam ! :) _Baglady_ - no cos ty!?:D:D zapisalas sie na prawko? super:D:D ja tez bym chciala, ale czekam na przyplyw gotowki:P ale jak to u Was jest, wczoraj sie zapisalas na prawko i juz masz jazdy? Don't worry, w miare mozliwosci bedziemy cie wspierac :D Pytasz co dla siebie zrobilam?.. hmmm:P chyba nic:P albo nie! zaczelam cwiczyc, ale to juz od kilku dni, przed wyjazdem na wakacje trzeb swoj wyglad troszke poprawic :P i dobrze się z tym czuje, taki wysilek to super sprawa :D a Ty co zrobilas, ze tak swietnie sie wczoraj czulas?:D:D buziaki i do sulyuszenia:):)

Gość _Baglady_
Hej, sorki, ze nie pisalam:) Zanetko ja mam po znajomosci kurs wiec od razu mam jazdy:) Dzisiaj o 12 pierwsza i ostro sie dygam ale staram sie zachowac spokoj:) Trzymaj kciuki:)

Gość _Baglady_
JEJU TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!

Gość _Baglady_
Jest ktos:(? Ale dupa...słabizna......:(strasznie niezadowolona jestem...

Gość _Baglady_
i jutro i pojutrze kolejne...o kurna...... nie wiem jak to przezyje

nie przejmuj sie!:) to dopiero pierwze jazdy, pewnie sie stresowalas wiec to zrouzmiale:) z czasem bedzie coraz lepiej:D zobaczysz!:)

a ja czasami mam dosyc ciaglych wypadow i telefonow od ludzi ktorzy mnie wyciagaja i wtedy zamykam sie sama w domu i siedze, ze mi sie w tylku pali jak jest jednak za dlugo nuda to szukam na sile kogos kto jeszcze nie wyszedl

Gość _Baglady_
Hej. Dawno mnie tu nie było. Co tam u was:)? Żanetko zaglądasz tu czasem:)? Widze, ze jestes jedyną osobą,ktora podtrzymuje topik:)::)

Nie jedyną, bo jeszcze Ty jestes :D:) Ja bylam wczoraj na imprezce, pobawilam sie troche, a dzisiaj zlapalam prace:D i ide zarabiac na wakacje:P a co u Ciebie? jak tam jazdy i samopoczucie?:)

Gość _Baglady_
Hej mała:) SLuchaj topik zdycha wiec moze sie wyminimy gg lub @ ? Jazdy:P?kiepsko"P:P ale robie sie co raz bardziej wyluzowana:P:P:P

Gość _Baglady_
poznalas kogos na imprezie:P? ja zaraz ide do pubu:P ale nie licze na nowe znajomosci ide bo chce mi sie wypic troche:P:P:P i tyle :P

Gość _Baglady_
podnosze temat:) CO slychac u osob, ktore czynnie braly w nim udział:)?

hejj:) u mnie tak w miare, wakacje szybko uciekaj niestety... ale na szczescie jeszcze caly wrzesien wolny:d dzisiaj ide gdzies ze znajomymi poszalec :) a co tam u Ciebie?:) i reszty?:)

Gość Baglady_
Halo halo:) Ktoś jeszcze zaglada:)? Żanetka choo wymienimy się numerami gg oki:P:P:P? U mnie Róznie, było super, ale nagle sie zaczęlo popieprzyc. Chodze struta od kulku dni. Dzis sobie poplakalam i troszke lepiej. Musze sie zebrac w sobie i do przodu do przodu!

Gość _baglady_
Ale mam dzis kiepski humor.... Zanetko napisalam Ci maila z numerem gg wiec prosze sie odezwac!!!!!!

Gość _baglady_
No Ładnie, nik tu nie zagląda.......

Gość _Baglady_
Talk 2 me. Wiedz, ze jak sie odezwiesz to masz kopa, ze tak dlugo mnie trzymasz bez naszych babskich pogaduszek:P odezwij sie na mailu masz wszystko!