Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienias 2000 brutto

Ile waszym zdaniem facet powinien zarabiać brutto abyście nie narzekały i nie

Polecane posty

Gość
Pomyśl tak: on zarabia 1500, Ty 1000, macie powiedzmy dwoje dzieci w wieku szkolnym, mieszkanie na kredyt i zero pomocy od rodziny. Fajnie się żyje? :) Pieniądze to nie wszystko. Ale bez pieniędzy niewiele zdziałasz.

Gość do a milosc
co innego jak wczesniej sie znacie, razem wchodzicie w dorosle zycie, razem zaczynacie pracowac. wtedy juz milosc jest, ale jak dopiero kogos poznajesz, to wtedy milosci nie ma i nie ma prawa byc. poza tym zalezy ile Ty zarabiasz... zaraniasz od niego 2 razy wiecej?

Gość a miłość
podobnie do niego

Gość do a milosc
no widzisz, dlatedo nie ma problemu. to teraz wyobraz sobie, ze kobiety zarabiajaca 3 tys na reke poznaje Twojego faceta, nie bedzie on dla niej po prostu rownym partnerem zyciowym.... tyle

Gość flerin
Nie wiem, czy siedza tu same materialistki, czy tylko sobie prowokacje robicie? Bo w realu jakos nie widze tego, ze "nie zarabiasz 3000 zl, wiec nie zostane twoja dziewczyna".

Gość flerin tu większość
to prowokacje.. takie jest to forum..wszyscy piszą jak im wspaniale i ile mają kasy, a przesiadują tu całymi dniami

Gość bo my tu nie mowimy
o chodzeniu nastolatkow za raczke, tylko o powaznym mysleniu o przyszlosci. poza tym w zyciu jest tak, ze facet nie musi tego sluchac, bo w ogole do tej kobiety "nie wystartuje", ona bedzie czul, ze nie jest zainteresowana bez wzgledu na powodd.

Gość
flerin to zależy w jakiej grupie wiekowej jesteś :D wśród 20-latków to faktycznie nie ma znaczenia, bo mówią sobie, że "jakoś to będzie", wchodzą w związki bez przyszłości a potem przychodzi rozczarowanie... :)

Gość biedronka i tesco
A co mają zrobić ci którzy tyrają w takich marketach, to jest dopiero życie :( :(

Gość netto lidl żabka itp
:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość a nie wiem co dzisiaj
do biedronka i tesco - jak to co mają zrobić? Jak im dobrze to niech siedzą, a jak nie to niech szukają lepszej pracy. Dzisiaj nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma :D Jak ja poznałam mojego faceta to zarabiał może z 1500 na rękę i jeszcze studiował, ale ja od razu widziałam w nim potencjał i ambicje :D

Gość flerin
w grupie 23-27 lat, a tym gorzej o was swiadczy, ze myslicie o tym, ze jestem w grupie nastolatkow. Nie potraficie zrozumiec, ze sa kobiety, ktora na kase tak nie patrza. Smutne.

Gość
Prawik nie narzekam :D w tym miesiącu mam dodatkową fuchę, więc i kasy będzie więcej :p po prostu nie lubię komunałów o "wielkiej miłości", bo i "bardzo zakochani" muszą coś jeść i czymś opłacić rachunki :D

Gość i o to wlasnie chodzi
"1500 na rękę i jeszcze studiował, ale ja od razu widziałam w nim potencjał i ambicje " a nie ktos sie siedzi i biadoli, ze pracuje w biedronce:o nikt na poczatku nei mowi ile zarabia, ale potencjal czlowieka sie wyczuwa

Gość fdddrttyyyyy
Czytając wątek dostałem kolejne potwierdzenie słuszności decyzji pozostania singlem, nie stać mnie na kobietę.

Gość grrrrrrrrrrrrrr
jeśli byśmy mieszkali tak jak ja teraz w niewielkim mieście ( ok. 50 tyś mieszkańców ) to 4000 brutto pasi

Gość do flerin
Ja znam takie kobiety, wierz mi są takie.

Gość do pana na f
"Czytając wątek dostałem kolejne potwierdzenie słuszności decyzji pozostania singlem, nie stać mnie na kobietę" po prostu szukaj w swoich kregach, to Cie bedzie "stać":o

Gość
są takie można je spotkać w jadłodajniach Caritas :o żartuję oczywiście :p ale powiedzcie (bo jakoś nie podejmujecie tematu niematerialistki) czy chciałybyście utrzymywać osobę trwale bezrobotną lub też faceta, który zarabia 1000 zł bo tak mu wygodnie, nie mierząc wyżej?

Gość biedronka i tesco
Te osoby,które tam pracują są tam długo z tego co wiem, mówili mi że są tam z przyzwyczajenia. Ciągle mi marudzili że nie mają pieniędzy, ale wciąż tam pracują.

A ja zarabiam 1500-1600zł na rękę, a w roku akademickim na rękę biorę 500zł. Takie mam po prostu możliwości jak się dziennie studiuje. I mam być przez to gorszy i nie mieć dziewczyny? Czy Wy na prawdę możecie oceniać człowieka po zarobkach? Lepiej być z kolesiem, który zarabia 10000zł i go nie kochać niż kochać takiego co zarabia 1000? Może jak poznajecie kogoś to poproście go o umowę o pracę i dowód rejestracyjny. Na szczęście tyczy się to nie wszystkich kobiet.

Gość do delight92
ej ty młody, usuń to zdjęcie, bo jak jego stary jest bossem:D to możesz mieć kłopoty, dobrze ci radzę

Gość
znaczy się będę nadzorować fitness center :D niestety tylko na zastępstwo :(

Gość lkolal
Kowalski dobrze wiesz sam że jest tak jak piszesz. Trzeba robić swoje i mieć to w d...

Gość do kowalskiego
Ty to chlopiec jestes, jeszcze studiujesz, to sobie tak zarabiaj. ale ja mowie (i pewnie wiekszosc z podobnym zdaniem) o dojrzalych facetach po studiach, nierzadko dawno po studiach. jesli za 10 lat CIEBIE bedzie zadowalal taki poziom zycia, to dopiero bedzie zastanawiajace. uwazacie nas za materialistki, a macie takie klapki na oczach i brak wyobrazni, ze nie potraficie wziac pod uwage, ze tu nie tylko smarkate blachary siedza, co chca zerowac na bogatym facecie...:o

Gość Delight92 ale z ciebie aparat
napisz do " bravo girl " i opisz swój problem :P jazda bez trzymanki, ale to raczej kit co piszesz

Gość do kowalskiego
"Lepiej być z kolesiem, który zarabia 10000zł i go nie kochać niż kochać takiego co zarabia 1000?" a to to juz totalna bzdura:o az zal mi palcow, zeby to tlumaczyc:o za stara jestem, bede miec zwyrodnienia:o 🖐️