Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerek

30 letnia laska najpierw mnie rzuciła a teraz pisze ze chce sie spotkac

Polecane posty

Gość rerek

pisze ze niby nie potrzebuje narazie szukac meża a ze mną chce mieć kontakt bo wszystko przemyślała itd. niby mówi ze chce zebym był jej znajomym ale tego do końca nie wiem.. rozstaliśmy się mc temu.. dziewczyny - co jej moze chodzić po głowie? dodam ze jestem atrakcyjny a rozstalismy sie bo zrobiłem coś czego nie powinienem był zrobić.. help!

Gość whoAreyou
a jakie znaczenie ma tutaj, ze laska ma 30 lat? :P

Gość rerek
bo ja mam 24... : )

Gość whoAreYou
posluchaj, jesli zrobiles cos czego nie powinienes, to chyba nie mozesz miec pretensji, ze Cie rzucila druga sprawa - jesli ona chce sie spotkac, to spotkaj sie i wtedy sprawdzisz o co chodzi... :)

Gość rerek
hmmm.... zagadałem z jej koleżanką czy to prawda że coś tam a ta jej przykapowała że knuje za jej plecami.. powiedzcie laski po co ona się do mnie znów odzywa skoro się rozstaliśmy..

Gość WhoAreYou
a skad my to mozemy wiedziec? ale odnosze wrazenie, ze Tobie jest dobrze tak jak jest, czyli bez niej...

Gość rerek
to prawda ale czy ona mówiąc ze "przemyślała sprawę" itd. i że "nie chce pamiętać tego co było" planuje podejść mnie znów czy chce zebym był jej kolegą? ps. koleżanką z penisem to napewno nie zostane :)

Gość ZIELONE
ja tex ak mialam zwodzil mni,zwodzil mnie i po roku zostal moim mezem dopielam swego:D

Gość WhoAreYou
wiec badz z nia szczery, po prostu tyle nie musisz godzic sie na cos, czego nie chcesz jedynie rozmowa pomoze wyjasnic te kwestie, pytanie innych kobiet na forum nie jest dobrym pomyslem, bo nie jestesmy w stanie stwierdzic co tamta kobieta sobie mysli :)

Gość rerek
ale np. mam ochotę ją jeszcze porządnie zerżnąć...chyba jej powiem to wprost że jeżeli znajomość to na moich zasadach.

Gość rerek
czy żadna z was nie była w sytuacji ze zerwała i potem zdzwoniła do byłego po mc-u zeby się spotkać? moze któraś się wypowie z autopsji po co to robicie? sentyment? chce to wiedzieć przed spotkaniem więc proszę o odpowiedź : )

Witaj..przegladam rozne tematy na forum i trafilam na twoj post..moge Ci powiedziec co mysle z mojej perspektywy bo sama przezywam cos podobnego..zerwalam z chlopakiem a teraz zrobilabym wszystko zeby go odzyskac..tylko ze sprawy sie bardzo skomplikowaly..mysle ze twoja ex moze chciec wrocic..wiesz czlowiek zaczyna doceniac cos dopiero jak to straci..nie wiem jak dokladnie wyglada Twoja sytuacja ale moze byc tak ze ona chce wybadac co ty czujesz..moze tez boi sie przyznac sie do bledu..oj cholernie trudne to zycie..zycze ci powodzenia..

Gość Derr
Chce się z Tobą spotkać, aby mieć okazję obciąć Ci penisa.