Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm8

Dojrzałe kobiety powinny się wiązać z młodszymi facetami

Polecane posty

Gość mm8

Atrakcyjne, dojrzałe kobiety po 40stce powinny brać sobie za partnerów atrakcyjnych mężczyzn młodszych o 10-15 lat. To super dopasowanie w łóżku i świetnie to wygląda gdy taka para: dojrzała, piękna kobieta i młody zabójczo przystojny facet gdzieś razem wychodzą.

Gość poszukujace mlodszego
swieta racja!!!!nie ma nic lepszego niz takie swieze ciacho!!!!

Gość czy tylko aspekt seksualny
jest uzasadnieniem Twojej tezy ? Moze cos jeszcze?

Gość erftsf
no swietnie wyglada jak przystojny utrzymanek starej baby, ktora wierzy swiecie, ze kremy za 300zl splyca jej zmarchy wychodza razem ...

Gość mm8
widac jestes debilem skoro nie zrozumiales mojego wpisu

Gość mm8
Ja zawsze lubiałam młodych chłobców

ja tez jestem za tym zeby facet miał starsza laske , choc o róznicy wieku mozna podyskutowac zawsze mawiam: zaden problem dla faceta dorwac laske młodsza , bo mlodsze leca na starszych facetów a niech wyrwie laske w swoim wieku albo starsza , zobaczymy jaki kozak jest... :) zatem kobiety, docencie młodszych

Gość mm8
Ktoś tu widze mojego nicka zaczął używać. Nie tylko aspekt seksualny jest ważny. W dodatku czemu niby ktoś zakłada, że kobieta będzie utrzymywać faceta? Są takie pary gdzie to młodszy facet zarabia 3x tyle co jego kobieta.

Gość mm8
to wyżej to podszyw, dzieciaki widze nie spią. Brak slów.

Jestesmy 30+,kremy za 300zl na zmarszczki to jeszcze nie dla nas...ale taka "swiezynka":))czemu nie?!!myslicie,ze to niezdrowe?

Gość mm8
weź wyjdz mi z tymi kremami bo psujesz mi topik.

Twoj pierwszy post niestety zabrzmail jakby tylko chodzilo o dopasowanie seksualne ( poziom libido). Wszystko ładnie i pięknie, tylko wiesz...starsza dla młodszego jest przeważnie tylko etapem., zaspokojeniem ciekawości, podbudowaniem własnego ego, rozbudzeniem męskości...a potem kopas w doopas i idzie do młodszej

wbrew pozorom sa faceci ktorzy wola starsze , ale te starzsze kobiety wolą starszych wiec Ci faceci ida do mlodszych bo one chca starszych bledne kolo

Gość coco musi umrzeć
A WLASNIE ,ZE NIE! DOWIEDZIONO NAUKOWO, ZE TAKIE ROZWIAZANIE JEST DOBRE TYLKO NA ODWROT DLA PANOW :P PANIE TRACA NA ZDROIU I KONDYCJI DO 3/4 :P

po tracą... na zdrowiu psychicznym a za tym idzie tez zdrowie fizyczne... w trakcie jest oki.

jestes pewny ,ze te "starsze"-pojecie wzgledne-nie maja juz ustabilizowanego zycia?a mlodszy to tylko przygoda lub urozmaicenie(lub jakis etap)a pozniej kopas w doopas???dlaczego ci mlodsi maja miec na to monopol?

znam kilka starszych kobiet o 15 lat ode mnie i dopiero przy nich czuje sie kims wartosciowym , są super

Gość ladyyyyyyyyyyyy
mnie zawsze podobali sie mlodsi - nie wiem dlaczego raczej nie zwiazalabym sie ze starszym facetem, jakos mnie oni nie interesuja, wiec nie jest to prawda, ze wszystkie kobiety leca na starszych... ciekawi mnie, co, oprocz aspektow seksualnych, mlodszy facet moze zobaczyc w starszej od siebie kobiecie?

tomcioszek ile masz lat?starsze o kilka lat umieja docenic i znaja swoja wartosc!!!

Gość djqejkd
To wszystko do czasu.Kobieta nawet jak po operacjach i botoksach niestetyy sie starzeje.No chyba,ze bedzie robiła sobie plastyke cipki .Natury nikt nie pokona.Na wierzchu moze byc super,ale w srodku starosc nie radosc,wiec wszystko do czasu.

Gość
może nie jestem jeszcze dojrzała (zresztą nie spieszy mi się) ale kompletnie nie pociągają mnie o kilka lat młodsi faceci - tzn. tacy ok. 20-stki (jako koledzy jak najbardziej, ale nic więcej) zresztą ja tak teoretycznie

Gość 4343
Ja jako 43 latka smieje sie z kobiet dojrzałych ktore pisza tak jak poszukujace mlodszego"starsze o kilka lat umieja docenic i znaja swoja wartosc!!!" Czy Ty dojrzała kobieto nei znałas swojej wartosci jak byłas młodsza?Bo ja znałam swoja wartosc od zawsze. Nie wiek jest wyznacznikiem doswiadczenia,tylko charakter i przezyte sytuacje.

Gość ale pieprzycie
starsza to same plusy,nauczycielka zycia i seksu...

Gość jest różnica pomiędzy
starsza o 2-3 lata a starsza o 15 lat a Wy piszecie jakby to było to samo a może nie ma to znaczenia Waszym zdaniem?

Gość zwiędłe cipki są dobre
do treningu walenia ale nie do miłości

Gość 4343
ale pieprzycie to Ty pieprzysz :-) ja np.miałam 20 lat to taka sama byłam w seksie jak teraz.To jaki ktos jest w seksie nie od wieku zalezy,ale od temperamentu.Monza miec nawet jednego faceta przez całe zycie i mozna byc "boginia seksu"Tak samo mzona meic 20 lat i byc super w łózku.A ludzie dojrzali nie musza byc od razu super znajacy sie na seksie.Tak samo dotyczy innych dziedzin zycia. Dojrzały człowiek moze mniej przezyc roznych sytuacji niz młody .

Droga 4343,piszac o wartosci mialysmy na mysli tez potrzeby...Sama wiesz z pewnoscia,ze kobieta dojrzewa i sie zmienia z wiekiem,co nie znaczy ze wczesniej nie znala swej wartosci

Gość 4343
poszukujace mlodszego--nie wiem jak Ty,ale ja zawsze wiedziałam czego chce.Zawsze miałam temperament i teraz ani mi on nie zmalał,ani nie wzrosł,moze dlatego,ze zawsze umiałam go w prawidłowy sposob wykorzystac :-) Tak samo w innych dziedzinach zycia wiedziałąm co chce,do czegon daze i nic nie zminiło sie u mnie.

Gość 4343
I smieszy mnei wywyzszanie kobiet starszych nad młodszymi.Nie wiem czemu to ma słuzyc,czyzby podbudowaniu swoejego ego u niktorych dojrzałych. Kazdy wiek ma swoj urok.I młodsze sa super i starsze i młodsi są super i starsi.