Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm8

Dojrzałe kobiety powinny się wiązać z młodszymi facetami

Polecane posty

Gość obbbserwator
no to milego bzykania przez padlinozerne muchy,a moze dolacza sie tez kojoty...

Gość sumy kontrolne
dojrzała kobieto 👄 ;) jako samiec jestem jako ten pies na baby ale tak naprawdę imponująmi i pociągają mnie kobiety, które łączą atrakcyjność fizyczną z intelektualną i wrażliwością baaaaaaardzo szeroko rozumianą

Gość 4343
dojrzałłakobieta--moze zadna tutaj wypowiadajaca sie kobieta bezposrednio nie napisała,ze młodki sa gorsze od dojrzałych,ale czytajac wypowiedzi co niektorych mozna sobie dopowiedziec,ze jednak te dojrzałe uwazaja sie za lepsze,inteligentniejsze etc. Tylko,ze jak tak uwazaj,to widocznie one same jak były młodsze były mało inteligentne,mało wymagajace...

Gość dojrzałłakobieta
> sumy kontrolne ...jaka szkoda, że jestem aż taka "dojrzała".... :)

Gość grallll
dojrzałłakobieta>>>>>>>>>>>> i szkoda ,ze jestem samotna,bez meskiej duszy przy sobie

Gość do bredzacej 4343
idz juz spac,mam wymioty jak czytam twoje wypowiedzi

Gość 4343
do bredzacej 4343 :-) dlaczego nie uzywasz swojego nicka ktory uzywałas poprzednio :-) bo czuje,ze jestes kobieta i to dojrzała :-)

Gość dojrzałłakobieta
> 4343 jakaś trudna jest z Tobą ta dyskusja, jakoś nie chwytasz...sorry chodzi o to, że wszystko w swoim czasie i we właściwych relacjach.. > grall chciałeś mi dociąć? - nie jesteś w stanie - jestem "ponad" i właśnie tym różnię się m.in. od ciebie.. wiesz co to jest kurtuazja?

Gość dojrzałłakobieta
> gralll sama nie oznacza samotna...jeśli potrafisz to zrozumieć..

Gość 4343
dojrzałłakobieta :-) no tak,wszystko w swoim czasie :-) to oznacza,z ebyąłs głupia jak byłas młoda,a teraz przyszedł czas abys zmadrzała i do tego udawała wielka pania ;-)

Gość do bredzacej 4343
jesli ci zalezy moge napisac ile mam lat-32

Gość 4343
do bredzacej 4343 no to jestes juz w wieku dojrzałym :-)

Gość dojrzałłakobieta
> 4343 jeśli owo 43 odpowiada wiekowi - pora przestać być taką infantylną, no i czas na lepszy styl - także wyrażania, słownictwa..

Gość do bredzacej 4343
jak cie nie pierdola to nie wierzgaj nogami,dobranoc

Gość poraspać
dojrzałe kobiety powinny szczególnie o to dbać...żeby wyglądem dorównać tym "młódkom" - wtedy przewyższą je wszystkim.. dobranoc!

Gość 4343
dojrzałłakobieta:-) jestem soba,nie musze udawac :-) tak jak Ty to robisz.Wyluzuj kobieciono>Jak chce tro bede dziecinna :-) i bede uzywała złego stylu w piswoni i słownictwa podwrorkowego.:-) NIe musze udawac na forum nie wiem kogo :-) Nie dziwie sie Wielka Pani,ze nie masz faceta.Widocznie odpychasz kazdego swoja mania wyzszosci kobiety dojrzałej :-) Bye kobieciono:-)

Gość 4343
do bredzacej 4343 :-) własnie musze powierzgac nogami ,bo mnie nei pierdola i jakos musze dobrze sobie zrobic,wiec musze wierzgac co sił w nogach :-)

Gość mTajfun
Poznam dojrzała kobiete na seks z krakowa ja przystojny 27 latek nr tel 880755262

Gość gussss
taa świetnie to wygląda, jak matka z synem 🖐️

Gość nikt....
a ja się rozstałam z kilkanaście lat młodszym kochankiem po 2 latach choć błagał byśmy zaczęli wspólne zycie.Był superciachem - dziwiłam się, czemu wybrał właśnie mnie. Nie mogłam mu jednak dać nic oprócz miłości- dziecko już mam i poukładane zycie. Ale mimo dramatów i burz mogę powiedziec że było cudownie i tęsknie za nim każdego dnia. Musi jednak kochać kogoś w swoim wieku , kogoś kto da mu dom i dzieci .

Gość tak z 3-5 lata mlodszy gora
moze byc , dalej nie bardzo

Gość Zuzanna Ameliaa
Bo to chyba tak jak kawior - dobry od czasu do czasu ale nie moze stanowic kazdego posilku.

Gość Zuzanna Ameliaa
Jem kupe starego dziadka - jest jak stary kawior.

Gość nikt....
ja go kocham. Ale życie to nie sceny z filmu " niesmiertelny" gdzie wiecznie młody bohater chowa do grobu swą zmarłą ze starości żonę... Dlatego zakonczyłam związek. I zrobiłam to tak , by jak najmniej go bolało. Mam nadzieję - i pewnie tak jest- że jest już z kimś związany choć ta myśl nie jest dla mnie łatwa.

Gość Zuzanna Ameliaa
Podszyw wysil sie troche bardziej . Zakonczylas .... musialo byc cos co jednak przemawialo za zakonczeniem.

Gość nikt....
mąż i dziecko.

Gość życie w patriarchacie i w
katolickim kraju jest nieszczęściem dla mężczyzn. KIedy ma w sobie siłę i chęć do kochania się z kobietami, to ma tylko ruchanie prokreacyjne i trzepanie konia, albo odwiedziny w burelu, albo kochanka jak go stać. Ale czas płynie i kiedy jego żona jest już po menopauzie, to on nadaje się do przerobienia na karmę dla piesków, a nie do ruchania. Cóż pozostaje w tym zasranym kraju, zapisać się do klanu radiomryśków.

Gość Zuzanna Ameliaa
Mnie i 80 letni nie zechcial...pomozcie.

Gość Zuzanna Ameliaa
Co to patriarchat...

Gość Zuzanna Ameliaa
Podszyw nie fantazjuj za duzo bo to niezdrowo. Nikt - nia dalo sie pogodzic jednego z drugim czy ryzyko zaczelo byc zbyt wysokie?