Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

czy to jest normalne?

Polecane posty

Czy ja jestem nienormalna czy moja kuzynka???? Od kilku lat mieszka i pracuje w Anglii jest w ciąży, ale mniejsza z tym właśnie mnie poinformowała na gg że w 2010 roku planuje ślub. Jej marzeniem jest ślub w Zamku... w Anglii jest za drogo więc wpadła na genialny pomysł zrobić wesele w Czechach Wesele te miało by trwać 3 dni... od piątku a w pon wyjazd... Ona swoim gościom płaciła by jeden nocleg... 140zł/osoba Za resztę noclegów goście mieli by zapłacić sobie sami... tak ustaliła ze swoim (przyszłym bogatym mężem anglikiem jak to zawsze się chwali) Czyli ja jadąc z moim facetem na te wesele miałabym zapłacić 560 zł za noclegi + paliwo... bo ustlalili że goście dojadą sobie sami + prezent Moje zdanie jest takie ze jesli kogos nie stac na 3dniowe wesele w Zamku to niech zrobi je w najzyklejszej restauracji, albo nie robi go wcale. Dodam że jest to moja dalsza kuzyna i właściwie wiele rzeczy które ona mówi i robi to tylko wymysły jej wyobraźni więc przypuszczam że tego wesela w Zamku i tak i tak nie będzie... narazie napisałam jej że się muszę zastanowić i pogadać z moim facetem.... ale już wiem że tam nie pojadę na pewno.... chciałabym jej dać tak delikatnie do zrozumienia że to chory pomysł.... jak to zrobić? co wy w ogóle na to?

gdybym miala wydac (orpocz na prezent, ciuchy,kosemtyki,fryzjera itd) dodatkowo na hotel i tyle na paliwo to tez bym nie pojechala

Gość ja tez nie

Gość chchch
ani ja:D

Ja nie wiem już olewam tą kasę, ale kurde informować o tym kogoś na gadu?? Pierwsze się chyba daje zaprosznie a potem czeka na jakąś odpowiedź.... a tu takie coś.... jak jej jest na znaczek szkoda kasy to niech się wali

Gość moim zdaniem powiedz
jej wprst że cie nie stać i nie przyjediesz

goscie nie musza sie na nic zgadzac :D najwyzej beda miec wesele tylkod la siebie :P

Gość Ojoj...
Oj chyba autorka tematu jest bardzo zazdrosna o swoja kuzynke a raczej o jej niby bogatego faceta. Jej slub to jej sprawa i tak samo wesele. Jak ci sie nie podoba to nie jedziesz i tyle. I nie ma potrzeby jej uzmyslawiac, ze robi glupote, itp. Jak sama napisalas ponosi ja wyobraznia...wiec moze zdaje sobie sprawe, ze to co robi nie jest madre. Ale z drugiej strony moze to byc celowe zagranie, zeby zdenerwowac czesc rodzinki. Jak jej walniesz przemowe to sie ucieszy, ze udalo jej sie wzbudzic twoja zazdrosc i sprowokowac cie. Wiec daruj to sobie, wrzuc na luz i nie traktuj tego jako skierowane w ciebie, ty jestes tylko daleka kuzynka.

Poniekąd masz rację... ale nie że ja jestem zazdrosna... wkurza mnie to że ona już nie pierwszy raz pisze bajki na swój temat i wiele razy sama już się poplątała w swoich kłamstwach, a ja nie mam takiej natury żeby jej zwrócić uwagę. I wychodzę na jakąś głupią i naiwną która wieży w jej opowieści ;-/ Chyba po prostu powiem jej że pojade na te wesele.... może wtedy chociaż pofatyguje się wysłać jakieś zaproszenie...