Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawiczek z wiarą

Mam ponad 22 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

nie pieprz a zmień się, no chyba że ci pasi tak jak jest, a ten temat to provo, a ty jesteś po prostu projektem, za czym dużo faktów przemawia.

A jeszcze odpowiadajac na twoje pytanie, bylam w zwiazku z jednym facetem postrzeganym za "niefajnego" przez reszte ludzi,a kilka miesiecy temu mialam szanse na kolejny taki zwiazek, ktory sie nie udal, jednak stalo sie to z przyczyn niezaleznych od nas. Wiec mysle, ze wiem o czym mowie :)

"przed zaciesnieniem relacji z facetem i zbiera informacje na temat tego, jak facet jest postrzegany w swoim srodowisku?" ale zbiera informacje z bezpośrednich interakcji i jak widzi że jest niefajny to przestaje się nim interesować 🖐️

Lucky Lucy a jaki był ten niefajny facet? bo jak jego niefajność to było np to że jak u kolezanki powyżej był metalem a nie metroseksualnym clubbingowcem... czy jak to można ująć... to wybacz ale to nei jest bycie niefajnym :P

Nie, nie byl ani wysoki, ani przystojny, przeciwnie - byl niski i raczej przecietny z wygladu. Nie pracowal. A nie lubiano go dlatego, ze mial swoj swiat, odstawal od reszty i kminil wszystko inaczej. Natomiast drugi facet byl nieslyszacy. Bardzo malo zarabial, mial problem z komunikowaniem sie z otoczeniem, byl bardzo zakompleksiony i niesmialy. Brzydki -> (nie lubie sie tak zwracac do Ciebie, bo mam wrazenie jakbym Cie obrazala :P ) Nie wszystkie dziewczyny tak robia. Ja tak nie robie. Moze jestem nienormalna.

Coz, nie mi to oceniac, ani reklamowac sie tutaj ( w koncu to nie moj topic :P ), ale powiem Ci, ze na brak zainteresowania naprawde nie moge narzekac i w opinii innych ludzi jestem ladna dziewczyna :) aczkolwiek pisze to z lekkim zazenowaniem, bo nie lubie wypowiadac sie o sobie w taki sposob ;)

Ty nawet nie starasz sie przeczytac ze zrozumieniem tego co napisalam, ale chcesz robic wszystko, zeby tylko byc w opozycji do mnie :) napisalam, ze sa dziewczyny, ktore pomimo tego, ze facet jest nielubiany w swoim towarzystwie lub srodowisku, nie rezygnuja z blizszej znajomosci z nim. Dlaczego? pewnie dlatego, zeby przekonac sie na wlasnej skorze jaki on jest i jak bedzie sie zachowywal w relacji partnerskiej, o czym tez pisalam juz wczesniej :)

Jezeli tak jest naprawde to nie musza sobie tym faktem niczego podbudowywac :) Ale widze, ze was nie przekonam, zreszta nawet nie mam takiego zamiaru, po prostu wypowiadam sie na temat i tyle. Szkoda tylko, ze surowo oceniacie dziewczyny i tak marnie swoje szanse :)

tylko ty piszesz o byciu nielubianym w środowsiku a ja o byciu obiektywnie niefajnym :P na takiego na pewno żadna się nie skusi "ie na wlasnej skorze jaki on jest " a jak się na własnej skórze przekonasz że jest niefajny? bo ja cały czas o tym

Nie ma czegos takiego jak bycie obiektywnie niefajnym :) kazda potwora znajdzie swojego amatora - jesli juz tak dosadnie potrzebujesz :P A jesli rzeczywiscie dziewczyna sama sie przekona, ze ten "niefajny" facet nie jest dla niej odpowiedni to szuka nastepnego :) Ale czy i wsrod "fajnych" osob takie historie sie nie zdarzaja? :)

Rozumiem, ze mowisz tutaj o sobie? Wiesz, jesli faktycznie juz upierasz sie ze tak jest i popierasz to swoim doswiadczeniem w tej kwestii to powiem Ci tak : swiadomosc tego to juz polowa sukcesu :) co stoi na przeszkodzie, zeby troche nad soba popracowac i zmienic pewne cechy charakteru? :)

A co ma poznawanie ludzi, do tego ze aby zmienic swoje niefajne cechy trzeba je miec na tyle fajne, zeby moc je zmienic? (bo tak napisales :P ) Wtopa kolego :P

Gość . bono
ja mam 34 i jestem prawiczkiem

Bzdura. Charakter kształtują relacje z innymi ludzi od dziecinstwa przez cały okres dorastania. 🖐️ Efekt końcowy wynika z takiego, a nie innego bycia postrzeganym przez innych. 🖐️ Nie da się tak nagle zmienic, nie mając ku temu żadnych podstaw w odbiorze przez innych ludzi. :classic_cool:🖐️

Gość
Najlepsza kafeteryjna rada - postaraj się wyjść do ludzi :D :classic_cool: (już przylazłam)

Gość
nie wiem, jeszcze nie wyszłam :D

Gość ale z czego się robi metkę
albo gdzie kupuje? :classic_cool: