Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 kobieta37
Witam wszystkie kobitki!Ja mia艂am robiony body-jet, polegaj膮cy na odessaniu tkanki t艂uszczowej z ud i przeszczepieniu do piersi.Min臋艂o, juz p贸艂 roku od zabiegu i teraz zastanawiam si臋 czy warto powt贸rzy膰 zabieg, przede wszystkim chodzi mi o to czy w piersiach dobrze utrzymuje si臋 t艂uszczyk.Powiem szczerze, 偶e mi pozosta艂o tak oko艂o 30% t艂uszczyku i to w dodatku na dole piersi.Podobno przeszczep po raz drugi, pozwala na utrzymanie si臋 t艂uszczu w g贸rnych partiach piersi.Bardzo prosz臋 o Wasze opinie, szczeg贸lnie Panie, kt贸re sa po takim zabiegu. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lambadziarka
@uwa偶na - a Ty jak jeste艣 w pracy, to siedzisz na stanowisku murem przez 8 godzin, nie robisz herbaty, nie sprawdzasz maila, nie chodzisz na papierosa, na siku, nie przeci膮gasz si臋, nie sprawdzasz serwisu informacyjnego, nie rozmawiasz ze wsp贸艂pracownikami?? Pewnie tak, skoro uwa偶asz, 偶e to norma. Co za orka, wsp贸艂czuj臋. To dziwne warunki pracy. Powinnas chyba zastanowi膰 sie nad zmian膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lambadziarka
moze kaza jej chodzic z pampersem, jak w supermarkecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malami1234223
do kobieta37 ile t艂uszczu wszepili ci w piersi i jaka jest roznica w rozmiarze miseczek? czy ogolnie jestes zadowolona? gdzie robilas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 waka.waka.waka
Do kobieta37 To znaczy, ze ci opadl ten tluszczyk, czy jak? co sie z nim stalo? ja robilam w zeszlym roku taki zabieg i mam ksztaltne piersi nadal, chyba nic sie nie zmniejszylo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Do roza luksemburg Najlpierw mnie wspierasz swoimi wpisami i trzymasz kciuki za moje nierownosci a teraz oskarzasz i sugerujesz, ze jestem z konkurencji. Nie wiem za bardzo jak mam sie do tego odniesc ale serio to juz jakas paranoja. Po co ty wlasciwie jestes na tym forum ? gdybys nie miala fobi to byc moze dostrzeglabys, ze mam w nosie kliniki a jedyne co jest dla mnie istotne to kompetencja lekarza. Nie biore nikogo innego pod uwage jak tylko chirurga z PTCP wiec czy to bedzie konkurencja wykonujaca inna metode czy pan X - uwierz mi ze w gruncie rzeczy maja ten sam dyplom. Smieszy mnie poziom rozmow typu: ty jestes z kliniki Y i musisz zachwalac to i owo. Nie raz jest tak, ze doktor robi w tej klinice i tamtej... Zanujace jest dla mnie tyko to, ze niektore Panie w pracujace w klinikach zachwalaja bezgranicznie efekty, twierdza ze nierownosci nigdy nie ma a w gruncie rzeczy ( niestety po fakcie ) czytam post pod jakims artykule o Body Jet, ze dr W pofalowal jej brzuch i totalnie jest niezadowolona. Cenie szczerosc a takie niespodzianki nie sa mile widziane. Doceniam po fakcie konsultantke ze Skin clinic ktora powiedzia od razu ze zdarzyly sie osoby ktore nie byly 100 % zadowolone. W elite mnie oszukano, mowiac ze kazda byla zadowolona i po doktorze W poprawek nie ma. Milo ze zaproponowali poprawki w cenie chociaz. Ja pisze o tym, aby nastepna sie zastanowila ... byc moze sa lepsi od dr Witwickiego...a byc moze wszyscy sa po jedych pieniadzach... bo niestety mam teraz MEGA DYLEMAT komu powierzyc moje nogi. Szukam chirurga plastyka ktoranie potraktuje mnie jak kolejna pracjentke z rutynowa liposukcja i jeszcze przy okazji bedzie gawedzic co zamierza zrbic w nastepny weekend albo wymieni sie najnowszystmi plotkami ... Na razie nikt nie ma czystego konta bo kazdy lekarz ma swoja czarna liste: Broma, Witwicki, nie wiem jak zespol sankowskiego - ale tam sie podobno czeka mega dlugo i nie wiem jaka metoda oni tam robia. Jest dr Chomicka jeszcze i jak na razie ona ma najmniej negatywnych opinii. To sa tylko moje obserwacje z internetu. Nie wiem kto wystawia opinie, strona znanylekarz.pl wydaje sie dosc wiarygodna, poniewaz od razu sie wyswietla nr IP z ktorego wyslano post. Poza tym uwazam, ze jak komus spieprza zabieg to raczej nie bedzie siedzial cicho tylko bedzie chcial sie podzielic tym co przezyl i ostrzec innych. Ja jestem wdzieczna za wszelkie informacje a jak ktos chce tracic czas na wpisy : ze pracuje u konkurencji niech sie buja:) bo nawet do tego sie nie zamierzam odnosci i robie to OSTATNI RAZ:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
I jeszcze zeby bylo jasnych dla wyznawcow Body Jeti osob ktore byc moze nie wiedza. Vibro lipo, Smart Lipo, Slim Lipo, Body Jet, Vaser lipo.... Kazda z tych metod nie zagrantuje ci braku nierownosci. Chodzi tylko o TECHNIKE usuwania tluszczu ! Lasery typu smart i slim rozpuszczaja komorke tluszczowa i organizm sam ja wydala. Vibro lipo - generalnie polega na wstrzykiwaniu plynu a nastepnie na mechanicznym niczeszczeniu komorek tluszczowych Body jet - komorki nie sa mechanicznie niszczone a wyplukiwane strumieniem wody. kurcze co za roznica ktora metode wybieram, skoro wszystko zalezy od reki chirurga ? Niestety madry polak po szkodzie bo myslalam ze gdy wybiore najnowsza metode za najwieksze pieniadze bede miala wszystko ekstra. Teraz wiem, ze metoda odsywania tluszczu nie gwarantuje nierownosci bo przekonalam sie o tym na wlasnej skorze. Doslownie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Etna, do dziewczyn "po"
Obiecany raport cenowy :). Chc臋 zrobi膰 brzuch, ew. boczki cho膰 niekoniecznie bo brzuch jest w艂a艣nie moj膮 bol膮czk膮. Wycena na podst. zdj臋膰 1) Chriopraktyka Katarzyny Turczy艅skiej (Sul臋cin) - brzuch 3.000, boczki 2000, ubranko 280, leki ok 150 z艂, laser gratis 2)Kriocentrum w Otwocku - brzuch 5000, boczki 4500, ubranko gratis, 10% rabatu przy 2 obszarach, bezp艂atna konsultacja 3)Metamorfosis - brzuch 6-8000 z艂. 3)Artur Broma - 10.000 brzuch i boczki, w cenie wszystko, wizyta 200 4) skinclinic - 10-12000 brzuch i boczki, 10 % rabatu przy 2 obszarach, wizyta 60 z艂 5)LaPerla - 5000 za 1 obszar, 1400 znieczulenie (jakby mo偶na by艂o bez :), 400 ubranko, 500 noc w klinice. je艣li chcieliby艣my dodatkowo laser dop艂acamy 2500 za obszar Dziewczyny "po" je艣li si臋 nie wstydzicie i mia艂y艣cie robiony brzuch wy艣lijcie mi zdj臋cia przed i po. Chc臋 zobaczy膰 co z tymi nier贸wno艣ciami. Niezadowolone te偶 poprosz臋. Nie ma to jak naocznie zobaczy膰 "jak to mo偶e wygl膮da膰" g-ginger@wp.pl

Udost臋pnij ten post

do szobera nie by艂o mnie par膮 dni. Ch臋tnie bym z Tob膮 porozmawia艂a, bo mamy podobne przemy艣lenia i problemy po zabiegu, ale nie na tym forum. Tu nie mo偶na normalnie wymieni膰 pogl膮d贸w. Jak podasz mail, to wys艂a艂bym Ci zdj臋cia, jak to u mnie wygl膮da. Mo偶e wsp贸lnie co艣 wymy艣limy. Czasu cofn膮膰 si臋 nie da, ale niech przynajmniej b臋dzie lepiej po nast臋pnej poprawce. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwa偶na
do lamabadziara, natalie czy jak ci tam uda艂 Ci sie ten nick! Prawdziwa z ciebie lambadziara. 呕e te偶 Pani Kwiatkowska Cie nie wywali za takie krety艅skie wpisy na forum . Wstyd dla kliniki! Co za poziom!

Udost臋pnij ten post

szobera, mo偶esz i艣膰 do Turczynskiej, o niej w necie s膮 r贸偶ne opinie bo konkuencja zdaje si臋 walczy z jej niskimi cenami ale to dobry lekarz, ja u niej by艂am. Um贸w si臋 na konsultacje, poznajcie si臋 i sama ocenisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Zosia samosia moj email to: weberanonim@onet.pl chetnie pogadam z toba. Nie chce podawac mojego oficjalnego maila poniewaz pracuje w Ministerstwie i chcialabym zostac anonimowa na tym forum. Chetnie z toba pogadam i jak cos to mozemy sie wymienic fotkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Do belgrad Pani Turczynskiej nie ma na liscie PTCP a ja tylko takich lekarzy biore pod uwage. Pani Turczynska aka. Kasia z Sulecina ma swoja czarna liste osob ktore sa bardzo niezadowolone z jej zabiegow, nawet na kafeterii, ktos tutaj fajnie wkleil linka chyba na poprzedniej stronie, wiec sie po prostu jej boje :) bo raz sie jej uda a raz sie nie uda... a jak wypadnie na mnie ? hm nie dziekuje. Dla mnie niska cena nie jest zadna pokusa a mysle ze duzo osob decyduje sie na P. Kasie ze zwgledu na niskie ceny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mega123
a ja odradzam z ca艂ego serca smart lipoostatni syf mam tera zna udach takie nier贸wno艣ci jakcellulit IV stopnia efektu zerona dodatek za w艂asn膮 kase sie oszpecia艂m.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a Luksemburg
Ale偶 szobero, przecie偶 zaznaczy艂am, 偶e NIE CHODZILO MI O CIEBIE w tym wpisie! Przeczytaj go jeszcze raz, prosze Ci臋. Wiem przecie偶, 偶e nie masz nic wsp贸lnego z 偶adnymi klinikami poza byciem pacjentk膮 w jednej z nich. To, co napisa艂am, odnosi艂o si臋 do innych wpis贸w, ale nie do Twoich, co zaznaczy艂am! :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a Luksemburg
Ja nikogo o nic nie oskar偶am, za to sama, jak dobrze wiesz, by艂am oskar偶ana o g艂upoty w idiotyczny spos贸b. Zwr贸ci艂am po prostu uwag臋 na to, 偶e je艣li jaki艣 wpis krytykuje jednego lekarza, to wychwala natychmiast innego. Wydaje mi si臋 to nienaturalne. I zaznaczy艂am, ze nie chodzi mi o Ciebie, nie rozumiem, dlaczego si臋 gniewasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jask贸艂ka28
nie rozumiem totalnie, czemu maj膮 s艂u偶y膰 takie pysk贸wki na forum, jezusie, jeden robi艂 u tego, inny u tamtego. po to jest forum, 偶eby o tym pisa膰, i tyle. ja pier***, ale trzeba sie nudzi膰, 偶eby tworzy膰 takie teorie spiskowe. dobra, wali mnie to. chcia艂abym si臋 dowiedzie膰, czy kt贸ra艣 z was robi艂a jednoczesnie odsysanie t艂uszczu z ud/brzucha/ty艂ka i wype艂nianie nim cyck贸w. jak to dzia艂a? ile utrzymuje si臋 efekt? pzdr i licz臋, 偶e co艣 odpowiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do uwazna
nie znudzilo ci sie jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Do roza luksemburg Przepraszam strasznie rozo ;/ teraz faktycznie widze... Czytam czasami w pospiechu i po prostu przeczytalam na odwrot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Do rozy Przepraszam strasznie rozo ;/ czasami czytam w pospiechu posty i po prostu przeczytalam na odwrot.

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂am, 偶e w zabieg tradycyjnej liposukcji zawarto艣膰 krwi w odessanej tkance t艂uszczowej wynosi 40%, a w zabiegu Body Jet zawarto艣膰 krwi w usuni臋tej tkance t艂uszczowej 1%-3%. Nie藕le, nie? Turczy艅ska robi, robi艂 kto艣 w艂a艣nie u niej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
boze jaka zenua z ta turczynska... od 2 stron tylko pisza o jej zaletach... ludzie jak mozna polecac osobe ktora spartaczyla zabieg wielu osobom... raz sie uda a raz nie ! A co do utraty krwki... przy innych metodach jest tak samo.... nikt juz nie robi liposukcji tradycyjnych czyli takie jak robiono parenascie lat temu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helenka77
szobera a Tobie tez co艣 zrobi艂a? hmm,a mnie sie wydaje tak patrzac z boku,ze to nieudolne dzia艂ania konkurencji. Ktos w og贸le ta Pania doktor ciaga艂 po sadach raczej nie,albo sie juz nie przyznaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
Wida膰, 偶e Szobera a偶 zieje nienawi艣ci膮, spasuj dziewczyno, szkoda 偶ycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
445 Jezeli kogos polecasz to przynajmniej powinnas miec czyste sumienie, ze nikomu nie spieprzyla zabiegu ta pani. A jezeli wiesz ze sa takie osoby, a wiesz ze sa, bo Pani Kasia ma wiele negatywnych opini to powinnas raczej sie cieszyc ze tobie sie udalo. spiskowe teorie o konkurencji, ktora knuje za jej plecami i chce jej zrobic negatywna opinie.. nie wiem w jakim ty swiecie zyjesz:) Ja bym nie miala odwagi kogos polecic wiedzac, ze S膭 osoby niezadowolone. I prosze rady i apele na temat co powinnam robic... Masz serio chyba za wysokie mniemanie o sobie, ze myslisz ze bede cie sluchala. Zejdz na ziemie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a Luksemburg
Jeju, dziewczyny, nie k艂贸膰my si臋, to nie ma najmniejszego sensu. Jedni robili u tego lekarza, inni u tamtego, po to jest forum 偶eby si臋 dzieli膰 informacjami. @szobera - nic si臋 nie sta艂o, tak mi si臋 zdawa艂o, 偶e omy艂kowo 藕le przeczyta艂a艣 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
Hi, hi, hi , szobera mnie bawi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a Luksemburg
@445 - czego Ty niby chcesz od niej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 schwerdweeger
@jask贸艂ka - ja robi艂am zabieg odsysania t艂uszczu z okolic ud i brzucha. I jednocze艣nie powi臋kszy艂am tym t艂uszczem biust. Zwi臋kszy艂 mi si臋 rozmiar z B na C (by艂o czym uzupe艂nia膰). Zabieg mia艂am p贸艂 roku temu i jak na razie wszystko gra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darkana
szobera - masz racje, jesli mi ktos cos zle zrobil to na pewno tego lekarza nikomu nie polece i napisze o swoich obawach. Ale jesli u mnie wszystko bylo w porzadku i efekt mi sie podoba to dlaczego ma sie o tym nie pisac. Ja osobiscie nie widzialam osob ktorym pani Turczybska zle zrobila zabieg - sama mialam u niej robione 3 okolice i polecilam ja trzem osobom ktore rowniez sa zadowolone z zabiegu. Nie powiem ze jest najlepsza lekarka robiaca tego typu zabiegi bo wiem ze sa i inni ktorzy cenowo sa nawet w tej samej klasie. Jest to przykre jak sie wyrzuca mnostwo kasy a zabieg nie przynosi tego czego oczekujemy - napewno tez bym sie denerwowala, sprobowala zareklamowac i jesli to wszystko nie daloby efektu ktory oczkuje i naturalnie ktory jest realistyczny to wtedy napisalabym na ten temat spokojna negatywna opinie nikomu nie ublizajac bo trzeba sie z tym liczyc ze nie ma lekarzy ktorym udaje sie 100% zabiegow.

Udost臋pnij ten post