Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość dymek 232
Chyba jedynym urządzeniem, które na prawdę działa na obwisłą skórę to jest SlimLipo. Jednocześnie usuwa tkankę tłuszczowa i obkurcza skórę. Moja koleżanka robila ten zabieg na brzuchu i jest bardzo zadowolona. Pozbyła się oponki na zawsze. Ja nadal sie zastanawiam , ponieważ mąż jest przeciwny zabiegom inwazyjnym. Musze nad nim jeszcze popracować ;-))

Gość baśśka_jj
U mnie po ciązy zostało troszkę boczków na brzuchu i niestety ale ćwiczenia nie bardzo pomagaja. Ide wiec na konsultacje do tego salonu http://www.elite.waw.pl/body_jet/ i mam nadzieje ze to mi pomoże.

Gość Piecka46
Naganiaczy na Vaser lipo prosze o opuszczenie tego forum. Jak jest napisane w naglowku jest to watek o body jet.

Gość paulina88
Z teog co wiem w Elite maja body jet, ale jak pojechalam do nich na wizyte to wciskali mi lipolize laserową. Wiec moze poszukaj gdzie indziej niz w elite.

Gość stera
ja robiłam Body jet w Elite, robiłam na boczki i uda zewnętrzne , chce sobie zrobić tez brzuch -ale właśnie tym drugim urządzeniem u nich - slim lipo chyba , bo lekarz stwierdził ze skóra na brzuchu może się nie obkurczyć , ( niestety brzuch nie jest mały):(, a laser powoduje lifting skóry .

Gość KTOS ROBIL.
TO W CZECHACH?

Gość kobietaa77
jestem 8h po zabiegu i dokladnie tak sie czuje jak opisuje kolezanka przedemna.bardzo mnie wszystko boli

Gość kolla_kola
stera a mozna wiedziec ile Ty płaciłas w Elite za taki zabieg ? Tak jakoś sama nosze sie z zamiarem zrobienia go, bo po ciązy skóra nie wyglada jednak najlepiej.

Gość kobietaa77
dzis jeszcze gorzej boli:( srodki przecwiwbolowe przestaja dzialac...lekko odchylilam opatrunki sa bardzo duze siniaki

Gość stera
za boczki i uda zewnętrzne zapłaciłam 11 tysi , z dnia na dzień jestem coraz bardziej zachwycona

Gość anielast
a ja właśnie też robiłam zabieg u dr Batijewskiego i tak jak opisywałam wczesniej jestem bardzo zadowolona z lekarza i z efektów. Od zabiegu mineło juz pól roku i jest super. ja polecam:)

Gość po odsysaniu
dziewczyny ja dziś przeszłam zabieg odsysania coś w rodzaju body jeta z vaserem czy coś takiego i mam dreny, czy któraś z Was miała? i ile się je nosi. wcześniej nie było mowy o drenach, najgorsze są na nogach

Gość anielast
ja miałam dren. Dzieki niemu jest mniejszy obrzek i mniejsze siniaki. Do takiej malej buteleczki zieral mi sie plyn, jak sie go troche zebralo to musialam go wylac. nie jest to zbyt wygodne ale chyba warto sie przemeczyc. Plyn sie zbiera w butelce a nie w ciele. ja mialam wyjety dren chyba po 2 lub po 3 dniach.

Gość po odsysaniu
no właśnie te butelki mnie przerażają, widać że są a ja muszę pracować. a jeszcze mam pytanko - jak zmieniać opatrunki, co prawda nie przesiąkły, no ale nie chcę infekcji itd, jestem 8h po zabiegu

Gość klaaaar
ja nie miałam żadnych drenów??? , wszystko zagoiło się super , wogóle pierwsze słyszę ze po body jet zakladają dreny.

Gość Joaan
Jestem 11 m-cy po odessaniu "opony" na brzuchu. Do dzisiaj jest super, nic nie odrosło a brzuch nadal jest ok. Dziewczyny, ja nie żałuje ani wydanych pieniędzy 4800 zł ani odrobiny bólu. Nareszcie w wieku 43 lat doczekałam się płaskiego brzucha !!

Gość agatina...
Czy, któraś z pań miała robiona reimplantację Body jet

Dokładnie rok temu "odchudziłam się" metodą Vaser Lipo w Katowicach i jestem prze-szczęśliwa, że odważyłam się na ten krok. Miałam zrobiony brzuch i bioderka. Nie spodziewałam się, że rekonwalescencja będzie trwala kilka miesięcy, ale rezultat przeszedł moje oczekiwania: wyglądam rewelacyjnie, mam talię osy i gdybym miała podjąć tę decyzję jeszcze raz, bez wahania bym to zrobiła. Dziewczyny, odważcie się! Jeśli ktoś ma jakieś pytania, chętnie na nie odpowiem.

Dziewczyny! To nie są lightowe zabiegi! Ja rok temu poddałam się vaser lipo u dr Mekle: brzuch i biodra. Przed zabiegiem miałam obowiązkową rozmowę z panią doktor anestezjolog, która wytłumaczyła mi, że przy tak dużym obszarze ciała zdecydowanie lepsze będzie znieczulenie ogólne. Zresztą nie miałam innego wyjścia, chcąc pozbyć się tłuszczyku z kilku miejsc na raz. Znieczulenie miejscowe nie wchodziło w grę! Dziwią mnie wpisy, że ktoś odessał sobie np. brzuch w znieczuleniu miejscowym. To wszystko brzmi jak zastrzyk botoxu w przerwie obiadowej. A tak nie jest! W moim przypadku rezultat jest bomba, ale pierwsze kilka dni w łóżku to był ból i tortura, bo nie wiedziałam, jak leżeć: każda strona bolała. Po tygodniu poprawa była kolosalna, ale czekała mnie seria obowiązkowych masaży limfatycznych. Dziś z przyjemnością patrze w lustro, ale nie liczcie na brzuszek a'la gwiazda Holywoodu w tydzień! Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Miałam znieczulenie ogólne. Pan doktor odessał 2 litry z brzucha i bioder. Jak na moją posture to dużo. Pierwszego dnia po operacji bólu sie nie odczuwa, bo dziala jeszcze znieczulenie. Następnego dnia ciężko mi było wstać z łóżka, trzeba się pogimnastykować, bo "ubranko" i opatrunki pod nim tego nie ułatwiają. Trzeciego dnia chciałam, żeby ktoś mnie dobił, bo nie wiedziałam jak leżeć i z tego co pamiętam, dopiero piątego dnia czulam się lepiej. Moja mama bardzo mi pomagała, zmieniała opatrunki, bo sama nie dałabym rady. Dziś, po roku od operacji, uśmiecham się wspominając te dni. Nacierpiałam się, ale efekt jest bomba! Uwielbiam swój brzuch i talie i gdybym miała podjąć decyzję o operacji raz jeszcze, zdecydowałabym się na nią bez wahania jeszcze raz! Co do kosztów: brzuch i biodra kosztowały mnie 10 tys. Czytałam na forach, że czasem cena jest niska, ale do tego dochodzą znieczulenie, ubranko i nie wiem co jeszcze. U dr Mekle wszystko było już w cenie, również seria masaży ultradźwiękami. Na co trzeba wydać kolejne kilkaset złotych, to masaże limfatyczne. Pan doktor ma genialnego masażyste, Łukasza. Jeśli myślisz o zabiegu, a mieszkasz na Sląsku, to polecam Centrum Estetyki Ciała! Przed zabiegiem też szukałam opinii na forach, więc myślę, że wypowiadając się w tym temacie jako ktoś już"po", pomogę wielu z was :)

Dzięki Geo za odpowiedź . Mieszkam w Olsztynie. W klinice LOOK MED robią Body- Jet ze znieczuleniem miejscowym. Nie jestem przekonana czy takie znieczulenie wystarczy. Cieszę się ,że Twój zabieg ma taki efekt i że mimo bólu jaki przeszłaś jesteś zadowolona. Też tak bym chciała :-) Ale się boję . Lekarz powiedział ,że na moje życzenie może za dopłatą załatwić asystę anestezjolog , tylko on nie znieczula ogólnie. Sama nie wiem co mam zrobić a tak bym chciała mieć płaski brzuszek

Gość skołowana36
witajcie postaram się w skrócie....mam dość swojego sadła! walczę z nim odkąd pamiętam, dietami ćwiczeniami raz jest lepiej raz gorzej..generalnie wracam zawsze do starej wagi, w wakacje sobie pofolgowałam trochę i znów 62 kg przy 162 wzrostu- i mimo 3 miesięcy diety i 7dmych potów na orbitreku ta przeklęta dzi...ka waga stoi! w związku z tym straciłam już całkiem motywację i narzarłam się czipsów zagryzając batonem :( wszystko mi idzie w tyłek uda..no i ostatnio w brzuch już i biodra- masakra! od kilku dni wertuje, fora o wszystkich technikach slim, smart, vaser, boty jet body tite, zwykla lipo...itp itd... MÓZG MI ZLASOWAŁO....ani nie wiem co wybrać, ani do kogo pójść...co kto poleci jakąś metodę to potem ktoś pisze że to reklama albo straszy bliznami poparzeniami, krzywiznami czy wyrzucaniem kasy w błoto...bo zero efektu. Czego oczekuję? no odessać tego shi..tu z 4-5 kg- najlepiej za jednym razem, żeby to była najbardziej bezpieczna metoda (bez dziur poparzen krzywizn i innych dziwnych komplikacji), i żeby nie posiekali mnie jak kapustę, no i nie kosztowalo mnie to 50 tys zł, wiadomo przez cięgle diety i swój wiek nie pierwszej mlodości mam też pewną utratę jędrności skóry i celullit na dupsku i udach nie jakis mega ale jest......BOJĘ SIĘ BÓLU, BOJĘ SIĘ ŻEBY NIE TRAFIĆ W RĘCE JAKIEGOŚ PARTACZA, POWIKŁAŃ:( .....ale jestem już mega zmęczona ponad 20 letnią walką ze swoimi tfu krągłościami.....bardzo PROSZĘ KOGOŚ KTO BYŁ W PODOBNEJ SYTUACJI I MIAŁ ROBIONY ZABIEG, może mi poleci rodzaj lipo i specjalistę. ps. jestem ze świętokrzyskiego ale jak trzeba dojadę do innego miasta dobrze by było gdyby to nie był gdańsk:)...bo trochę daleko....mam ostry mętlik w głowie, nie wiem czy dać sobie spokój i ubierać się w ciuchy typu oversize z myślą "a stara daj sobie spokój chłopa masz na modelkę już za stara jesteś...no i w końcu liczy się piękno wewnętrzne" czy zrobić z tym coś w końcu......proszę o poradę najlepiej na moj adres jendza76@interia.pl

Gość betti73
Do Basiulek. ja mialam anesrezjologa i spalam.nic nie czulam jak mialam body jet to niczym sie nie mart bedziesz spala.pozdrawiam

Gość remedios11
Dzisiaj miałam robiony body jet na kolana, uda wewnetrzne, i tzw fałd bananowy pod pośladkami. Na razie jeszcze działa znieczulenie, ale powiem, że zabieg był właściwie bezbolesny. Jutro napiszę jak sytuacja

Do Betti Czyli nie miałaś znieczulenia ogólnego, tylko mniej inwazyjnie. Mi doktorek zaproponował za dodatkową opłata anestezjologa bo w znieczuleniu ogólnym nie wykonuje body jet. Jak długo wracałaś do siebie ?