Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lixxxxi

PEELINGI OCZYSZCZAJĄCE I WYGŁADZAJĄCE

Polecane posty

Gość lixxxxi

no więc podajcie jakieś dobre peelingi((firmę, koszt), chodzi mi o silnie oczyszczające i zwężające pory peelingi, żeby tylko efekt był długotrwały(nie na dzień lub dwa) i jakieś wygładzające i wyrównujące koloryt skóry, mam trochę przebarwień(świeżych) i chcę sie jakoś tego pozbyć

Witam! CENY KOSMETYKÓW NA KAŻDĄ KIESZEŃ! Również dla dzieci, mężczyzn! Coś Ci się spodobało? Możesz liczyć na rabat - 5% od cen katalogowych!Zainteresowana/ny? Zadzwoń umówimy się na spotkanie! Mój numer GG 12200637 Tel. kom. 794981808 STRONA WWW.AVON-KOSMETYKI.PL.TL/ - STRONA POWSTAJE,POLECAM PEELINGII Z AVONU, a nie takie u kosmetyczki, one rozszerzają pory. ZAPRASZAM NA ROZMOWĘ NA GG pozdrawiam, Magda -ZAPRASZAM BO WARTO!

super jest peeling z soli morskiej przeczytałam o tym w pewnej książce spróbowałam i jest naprawde genialny nie mowie tu o żadnych specyfikach zadnych firm zwykła sól morska zawiera tyle miroelementów i pierwiastków tak wspaniale oczyszcza i wygładza ze warto :)

Gość wwrrr
sól na twarz? o rany..

i co to za bzdura ze u kosmetyczki peelingi pory zozszerzają po avonie i oriflame sie parchów można nabawić !

twarz jest wygładzona i rumiana sól poprawia krążenie ale nie radze brać soli kuchennej to zupełnie inna sprawa

Gość wwrrr
Jagodzianko, a powiedz mi - czy to może być taka sól, którą można w markecie dostać w takim małym opakowaniu? Z napisem morska, rzecz jasne, ale czy o taką zwykłą Ci chodzi? Na twarz to raczej nie potrzebuję i się chyba nie odważę, ale może na ciało?..

Gość tylko nuxe
polecam kosmetyki nuxe- świetne, naturalne,apteczne, peeling ok 60 zł

Gość She83
a gdzie mozna taka sol morska kupic i za ile?

Gość kwas migdalowy

to nie jest sól z marketu to sól do akwariów morskich doławiana woda w rejonach australii i wysp ABC parowana i oczyszczana nie jest droga na allego kosztuje około 300 zł ale można i za mniej kupić:) na ciało jest rewelacyjna:) na cellulit szczególnie robie nią masarz:) aż skóra jest buraczkowa REWEKA:))

Gość She83
300zł - to chyba sobie podaruje..

Gość wwrrr
Więc jeśli mam sól morską najprawdopodobniej kupioną w zwykłym sklepie [sama jej nie kupiłam, ale dostałam, więc zakładam, że majątku na nią nie wydano] - to ona się nie nadaje?

a jaka to firma? takich specjalistycznych soli nie ma w marketach sprzedaż prowadzi kilka sklepów w polsce min. w pile i krakowie

Gość She83
albo to samo za 65zł i tez na allegro

Gość wwrrr
Ta moja musi być jakaś inna, w interecie widziałam teraz, że kosztuje niecałe 10zł. Ciekawe, jaka jest różnica.

są różne opakowania od 2 kg do nawet 40 :) sól morska ( która jest mieszanką ) jest w marketach ale to nie jest ta o która mi tu chodzi sól z marketu nadaje nię do jedzenia a ta się nie nadaje

ta jest dośc droga do zawiera najwięcej pierwiastków i mikoelementów są i tańsze ale nie ma kolosalnych różnic cenowych:) soli o tych stęrzeniach i składach używa się w gabinetach kosmetycznych do kapieli antycellulitowych:)

Gość talula
ja polecam http://www.mydlarnia.info/cukrowy-peeling-do-ciala-z-kawa--quotna-wage-quot-cat-185-id-577.aspx jest dość silny ale wystarczy kilka kolistych ruchów i twarz gładka jak pupa niemowlaka! ślicznie pachnie a przez to, że jest cukrowy nigdy z nim nie przesadzisz-w końcu sam się rozpuści;] polecam też wypróbować np glinkę z tej mydlarni-szokujące ale gdy mam szorstką twarz(zaczynają wyskakiwać jakieś malutkie krostki) najlepiej i najmniej inwazyjnie działa właśnie ona.po spłukaniu twarz jest gładziutka i bez żadnych podrażnień

Polecam peeling Polleny Evy, a raczej Duosaszetkę wraz z maseczką odżywczą:) Ja byłąm bardzo zadowolona z efektów:)