Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaakkkkkaaakkk

Prezent dla faceta

Polecane posty

Gość aaaakkkkkaaakkk

witam dziewczyny. Szukam pomysłu na prezent na 21 urodziny. Nie chce zeby to było coś banalnego typu perfum, łańcuszek itd. Studiuje on informatyke, rozpoczyna drugi kierunek myslistwo, interesuje sie fotografia (aparat, torbe, obiektywy, statyw ma) moze cos do samochodu? nie mam pojęcia. Prezent w cenie do 100zl. Macie jakies pomysły?

Gość facet co lubi ...
Jak studiuje informatykę to nie ma czasu na druki kierunek ,jest zarośnięty i ma zegarek z lordem Vaderem .

Gość facet co lubi ...
drugi kierunek ! Prezent dla informatyka to najlepiej książka fantasy ew. coś z drewna .

Gość coś myśliwskiego.
albo album o fotografowaniu.

Gość aaaakkkkkaaakkk
zapomnialam dodac ze jest to informatyka obrazu i dzwieku, bardziej w tym kierunku. i wcale nie jest zarosniety ani nic w tym stylu;/

Gość aaaakkkkkaaakkk
ksiazek juz troche mamy, zastanawialam sie nad nozem, ale takie dobre noze to zaczynaja sie dopiero od 300zl.. czy jak kupie za 100 to nie bedzie jakies badziewie?...

Gość raczej może być badziewie
może ramka z waszym wspólnym zdjęciem - myśliwska - oklejona futrem lisa czy coś? prezent nie musi być drogi, by był udany.

Gość może pasek do spodni
myśliwskich? etui na nóż?

Gość tja....
nóż za 100zł na 100% będzie badziewny. mi nie wiem czemu myśliwi się z piersiówkami kojarzą. może jakiegoś fotografa, którego on podziwia, inspiracji nigdy dość. a nie masz czasu inteligentnie podpytać (albo zbrać na wycieczkę po empiku i podejrzeć co mu się podoba). ja właśnie dla swojego zdobyłam ksiażke za którą 2 tygodnie latał po księgarniach