Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka po prostu matka

Musze ratować córke!!

Polecane posty

Córka rozwodzi się z mężem, ma z nim dzieci! Chce ją przekonać by zostawiła dzieci przy mężu a nie sprowadzała ich do mojego domu.

Gość balance
wiesz co ty chyba jestes nienormalna ;/ ale z ciebie okropna babcia :P

Od początku mówiłam jej by nie pakowała się w to małżeństwo!!! Mąż prawdopodobnie przychodzi pijany do domu i ją zdradza!!! Patrzenie na dzieci takiego lumpa to nie dla mnie

Gość na zachete
2/10 moze nastepnym razem lepiej ci pojdzie dodaj wiecej dramatycznych szczegolow

Jesli to nie jest prowokacja, to ładnie ratujesz córke :O A ona musi uratować swoje dzieci. Myślisz, ze zostawi je...? "a nie sprowadzała ich do mojego domu." nie skomentuje

Niestety bardzo bym chciała żeby to była prowokacja.. Moja córka ma troje dzieci z tym gnojem a potem co? ona sprowadzi trójke dzieciaków przy których pewnie ja bede musiała jej pomóc.

Gość w jakim wieku są dzieci
?

Najstarszy ma 8 lat pozostała dwójke 5 i 3 latka. Mój mąż jeszcze zgodziłby się na to by córka sprowadziła swojego najstarszego syna ale nie to nie dla mnie. Nie chce miec małych dzieci w domu

Gość bosze a Ty byś zostawiła swoje
dzieci z pijakiem? Co z Ciebie za matka i babcia

Gość trelemoreleee
jestes zalosna :/ to nie sa tylko jego dzieci ale tez twojej corki! oddalabys ja gdzyby byla corka jakiegos nieudacznika???

Gość na zachete
ludzie, wy serio sie na to nabieracie? :O

Rany boskie! Ja sama potrzebuje pomocy od córki a nie to żebym jeszcze opiekowała się jej dzieciakami. Nigdy nie związałabym się z kimś takim jak mój zięć nieudacznik

nie wierze w to. Żadna kobieta która ma własne dziecko nie może być tak plytka i nie mieć serca, aby nie przygarnąć wnuków.

Moja córka w końcu zaczeła by normalne życie bez męża i dzieciaków których jej zrobił. Dzięki temu moja córka mogła w końcu normalnie by pracowała i nie była obciążona tym kłopotem. Tak ją ten jej mężulek urządził

Gość jmkdaafa
''Mój mąż jeszcze zgodziłby się na to by córka sprowadziła swojego najstarszego syna ale nie to nie dla mnie.'' Czemu miałaby brac ze sobą tylko jedno dziecko według Twojego męża? Czemu miałaby zostawic wszystkie dzieci według Ciebie?

dla Twojej biednej córki kłopotem pewnie jesteś ty! i możesz sobie tylko pomarzyć że ona zostawi dzieci...Pf! jesteś matką to powinnaś wiedzieć jaką matka czuje więź z dzieckiem, nie zależnie od tego jaki jest ich ojciec!

Ja nie chce mieć w domu kłopotu, dzieci to nie na moje lata. Mąż zastanawiał się nad najstarszym wnukiem tylko dlatego by ktoś mógł nosić węgiel czy narąbać drzewa.

od tego ejst słuzacy, nie dziecko :O To tyle w tym temacie z mojej strony. Jednak mam wielka nadzieje, zę to prowokacja, bo współczuję córce... i całemu otoczeniu :o