Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogucikos

Podryw w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość Kogucikos

Witam drogie Panie. Mam do Was pytanie. Jak byście zareagowały gdyby facet zaczął Was podrywać w miejscu publicznym(np. ulica, super market)? Bardzo proszę o wypowiedzi. Pozdrawiam.

Gość LASKAAAA86
to zalezy jak wyglądałby ten podryw i jak wyglądałby podrywający ;P

Gość zmanierr
tupnieciem

Gość Kogucikos
Facet byłby: - dosyć przystojny - zadbany - dobrze ubrany Podrywał by bezpośrednio czyli: "cześć wyglądasz na interesująca i ładną osobę i chcę Cie poznać".

zależy, czy byłby kuluralny? Miałam niedawno taką sytuację w kawiarni: podszedł facet i powiedział mi komplement oraz zaproponował kawę; było to bardzo miłe:)

Gość Kogucikos
Barbie oczywiście przyjęłaś zaproszenie?

Gość LASKAAAA86
wiec jesli piszesz ze "Facet byłby: - dosyć przystojny - zadbany - dobrze ubrany Podrywał by bezpośrednio czyli: "cześć wyglądasz na interesująca i ładną osobę i chcę Cie poznać". to czemu by nie:P moze warto byloby zaryzykowac i wybrac sie z nim na kawke hehe a co dalej to juz samo by wyszło w praniu

Gość zmanierr
Podrywał by bezpośrednio czyli: "cześć wyglądasz na interesująca i ładną osobę i chcę Cie poznać". tupniecie z tupecikiem to nie jest tekst bezposredni to tekst naiwny

Gość Kogucikos
A ja słyszałem, że kobiety tak bardzo nie zwracają uwagi na urodę mężczyzny, lecz bardziej na czystość, prezencję i kulturę. Czy rzeczywiście tak jest?

Gość LASKAAAA86
najczesciej bardzo ładny przystojny facet jest tez zadbany........ wiec 2in1 heh a brzydszy moze byc zadbany ale juz sie tego nie zauwaza. Normalnie no facet jak babka musi miec to cos zeby zainteresowac inna osobe

Gość zmanierr
na czystość , prezencję i kulturę. Czy rzeczywiście tak jest? yhmmm spodnie na kant i koszula pachnaca zelazkiem .. obudz sie bo zaspales do rzeczywistosci

Gość zmanierr
ale sam pomysl jest swietny mysle, ze mozna podrywac tekstem: wiem, ze jestesm brzydki ale za to kulturalny slowa czysty lepiej nie uzywac w pierwszym zdaniu bo noc spedzisz z posterunkowym

Gość Kogucikos
To zdanie z czystością to pytanie o opinię, a nie tekst na podryw :)

Gość zmanierr
ubrudz sie troche a pozniej podrywaj

Wracając do głownego tematu to jak najbardziej jestem za podrywem w miejscu publicznym :) Powiem Ci, ze wlasnie tak ostatnio zagadal do mnie facet i teraz sie spotykamy :p Tylko moze nie podchodz z takim bezposrednim tekstem, ze jest ladna, czy sie umowi i takie tam. To moze skonczyc sie masakra jesli od razu nie wpadniesz jej w oko lub kogos ma. Najlepiej cos zabawnie skomentuj, o cos zapytaj, a potem jak bedzie zainteresowana to pojdzie ok.

Gość Kogucikos
Dzięki za radę, ale z tą masakrą to przesada. Logicznym jest, że niektóre dziewczyny uciekną bo mają kogoś lub są po prostu wstydliwe.

Gość a ja to nie wiem
a ja wiem tylko gdzie mieszka i tyle a chce ją wyrwać - jak t zrobić.....jako sprzedawca domokrążca....nie mam pomysłu?

to nie jets podry... "chce cie poznac" tylko walenie prosto z mostu moim zdaniem nie wysilil sie za bardzo

Gość 23latek
Wczoraj z dwoma kumplami poderwaliśmy na Warszawskiej starówce.... dwie Ekwadorki. Ale to jest inny typ dziewczyn, latynoski zawsze są otwarte na znajomości a polki? Zaraz się obruszają, że ktoś je na ulicy zagaduje i daje... loda w waflu w prezencie :D

Gość majeczka 18643
ja miałam taką sytuacje całkiem niedawno, podeszedł do mnie chłopak i z pewnym tekstem którego sie nie spodziewałam zagadał... no i poszło dalej :D zależy wszytko od tekstu moim zdaniem

Gość Kogucikos
Jaki to był tekst?

Gość ludwig van kloc
mam pytanie, czy taki tekst jest dobry: cześć, mam na imię ... i chętnie wciągnę ustami twoją clitoris

Gość marta marta
Wy lepiej doradźcie jak na ulicy, pod blokiem "poderwać' nieznajomego który nam sie podoba. znamy się tylko z widzenia. i nie chce żeby wyszło nachlnie bardziej żeby go zainteresowanć ewentualnie ośmielić. mam nadzieję ze panowie nie mają nam za złe jak czasem same przejmujemy inicjatywę ;) co do pytania autora - nie nie mam nic przeciwko. nawet tych, którzy w ogóle mi sie nie spodobali wspominam miło. plus za odwagę.

ja bym powiedziała, że bardzo przepraszam, ale nie mam czasu jakoś nie jestem ani przyzwyczajona, ani zainteresowana, bo akurat kogoś już mam... myślę, iż ze mnie jest mega pasztet 🖐️

mam pytanie, czy taki tekst jest dobry: cześć, mam na imię ... i chętnie wciągnę ustami twoją clitoris super tekst, tylko musisz pamietac by schowac gdzies tornister przed zadaniem tego pytania

Gość Kogucikos
Każdy mężczyzna lubi być podrywany prze kobiety więc raczej nie będzie Ci miał tego za złe.

Gość ludwig van kloc
mam 30 lat :classic_cool: