Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hans Frank

Jak moze podrywac dziewczyny facet o watpliwej urodzie

Polecane posty

Gość Na razie bez LTR-ki
dfgsdfgsd Ale Neil Strauss jak zaczynał podrywać nie był popularny. W zarazie pisał czasem jakiś felieton do gazety ale był facetem, który po pracy zamykał się w swoich czterech ścianach w domu

Gość a ja cię rozumiem
najlepszy dowód, czym się różni facet od kobiety? Facet nawet paszczur ostatni chce piękną księżniczkę i będzie robił z siebie pajaca i do takich startował. Czas poznać swoje miejsce !

Gość każda kobieta jest do zdobycia
wystarczy tylko trochę cierpliwości.

Gość zal mi was
j.w. :)

"Pewnie sobie myślicie "Kurna nie wysoki facet w dodatku łysy a obok Niego piękna dziewczyna" http://blogs.smh.com.au/lifestyle/asksam/nei l.jpg Lub to. Ten sam facet. Kto to jest? " nosz kurwa jeżeli on jest według was brzydki i musi stosować "super gadki bo inaczej na taką mordę żadna by nie poleciała" i tylko "dzięki tym gadką jakaś go chce z takąszpetnąmordą" to wybaczcie ale macie tak wyśrubowany gust że głowa mała 🖐️ pomijając oczywiśce że zdjecie jest pewnie z sesji i photosjopwoane więc może daj inne

Gość tak to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heheeheh BNB przeklina :D

Gość . bono
na kasę tylko i wyłącznie.

Gość Nieśmiały z wyboru
Hmmmmm mówicie o wyglądzie faceta jako ważny czynnik. Tyle, że wiele osób myli wygląd faceta z wyglądem kobiety. A o co chodzi dla faceta kobieta musi być piękna, zadbana. A co oznacza, że facet jest przystojny dla kobiety? Tu nie chodzi o to, ze ma ładną twarz, jest wysportowany. Tu chodzi jaki On jest co z sobą reprezentuje Dam Wam przykład. Mam pewnego kolegę młodszego de mnie dwa lata (21 lat). Przez wielu moich znajomych uważany "Jaką On ma twarz" "pedał" Bo tak z twarzy dziwnie wyglądał a styl ubierania ma ekscentryczny jak i całe Jego życie jest ekscentryczne. Jest nie lubiany za ten styl życia i natręctwo. Ale jest jedno do Niego dziewczyny lgną jak muchy do... I to nie jakieś pasztety ale dziewczyny bardzo ładne. Pewnego razu tak z Nim pogadałem jak On to robi. Co powiedział "Pieprzy to co inni mówią i robi swoje. Słowo strach dla Niego nie istnieje" Dlatego potrafi bez problemów podejść do każdej laski na ulicy i z Nią zagadać. W zasadzie dziewczynę nową ma co miesiąc. I co nowsza to jeszcze ładniejsza. Ale co się okazało dlaczego do Niego lgną. Bo One uwielbiają Go za to, że jest oryginalny, ekscentryk, ma ciekawe życie dość nie przewidywalny jest a w dodatku Jego największą pasją jest gotowanie bo się uczy gotowania od najlepszych kucharzy w Polsce i na świecie. Jego kuchnia jest wspaniała! W dodatku potrafi wymyślać różne fryzury, Raz na łyso, raz zrobi dużego punka, lub w ogóle futurystyczne fryzury, ostatnio zrobił wielki tatuaż na łydce. Po prostu nie boi się niczego, kocha życie. To właśnie pociąga dziewczyny u faceta. Nie uroda a'la Ch. Ronaldo czy Brad Pitt czy wysportowane ciało ale nieprzewidywalność i ciekawe życie oraz przede wszystkim zaradność a On jest bardzo zaradny. Trochę się rozpisałem :)

Gość Nieśmiały z wyboru
Ale jest jedna rzecz co mi się nie podoba u tego kolegi. Potrafi odbić zajętą dziewczynę. Ostatnio chciał świństwo zrobić swojemu najlepszemu koledze podrywając Jego kobietę. Niestety czasem też i ma takie zapędy :o

Gość tomek pitek
a ja raz mam erekcję a raz nie i co? któraś doceniła moją nieprzewidywalność??? :O

Gość młody i łysiejący
brzydki niski beznadziejny To uważasz, że Neil Strauss jest ładny? W sumie Ja jestem trochę podobny do Niego, ten sam układ głowy mam i taki sam wzrost ;)

Gość zgrzyt w byt
Neil Strauss z łysiną wygląda bardzo przystojnie :)