Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie boli

ale mnie boli

Polecane posty

Gość ale mnie boli

Sluchajcie juz drugi tydzien mnie boli gardlo.TEraz juz naprawde porzadnie boli.Czy da sie to jakos wyleczyc bez antybiotyku?

Gość spróbuj płukać wodą z solą
lub np rumiankiem - moze pomoze, plus jakies tabletki od bólu gardła. Czy bez antybiotyku sie obędzie nie wiadomo

Gość ojakaja
jedz czosnek,plukac szalwiowa herbata okolo 7 razy dziennie. moze sie wygrzac tak porzadnie,zostac 2 dni pod pierzyna z polopiryna ? :)

Gość a co sie tak antybiotyku boisz
???

mnie ostatnio gardło balało tak że myślałam ze to koniec. przestałam nawet mówić. kupiłam w zaprzyjaxnionej aptece najsilniejszy duomox 3 dni i po sprawie!

a te inne wszystkei domowe sposoby to mozna o dupe roztrzasnąc :( taka prawda, pomagaja jak umarłemu kadzidło!

Gość ale mnie boli
antybiotyk to dla mnie ostatecznosc jak juz naprawde nic nie pomoze probowalam juz plukac rozcienczona woda utleniona ale jest bez zmian

Idż do lekarza, jesli to tylko zapalenie gardła to możesz się leczyć domowymi sposobami, ale jeśli zapalenie migdałow- angina ropna to konieczny jest antybiotyk, zwłaszcza jak goraczkujesz i nie masz nasilonego kataru a przede wszystkim ból gardla. Angine trzeba leczyć antybiotykiem bo daje powikłania nawet po wielu latach, np. zapalenie nerek.

Gość ale mnie boli
Problemem jest to,ze stracilam ubezpieczenie i nie mam forsy zeby zaplacic za wizyte i antybiotyki.Nie mieszkam w PL.Nie mam goraczki,zaczelo sie od kataru,malo mi zatoki nie pekly,zapalenie spojowek, ta sama wydzielina,przezroczysto bialawa wychodzi mi z oczu ,nosa i splywa do gardla.Z oczami jest troche lepiej ale nasilil sie bol gardla.Nie widac czopow bialych ale przelykanie jest bardzo bolesne i nawet jak nie lykam to boli.

Gość ale mnie boli
Cud sie zdarzyl i juz mnie nie boli gardlo.Dzisiaj rano jeszcze bylo okropnie a teraz wieczorem zupelnie w porzadku!Dzieki wszystkim za odpowiedzi.