Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość olka_zdrada
Nie ma żadnego ktosia, więc teraz nic nie znajdzie. Gdyby wcześniej miał coś na mnie myslę, że by mi to wykrzyczał, a zresztą o czym mowa miedzy mną a ktosiem niczego nie było.

Gość xenna extra strong
było nie było, jak padnie takie stwierdzenie w sądzie to ktoś może drążyć temat.....

Gość olka_zdrada
Jutro, jutro ... Dzieci będą u mojej mamy.

Gość xenna extra strong
Ola,sorki, ale nie mogłam się powstrzymać,żeby nie napisać. Obserwuję ten wątek praktycznie od początku i ... gratuluję. Tylko tyle. Pamiętaj jeszcze żeby go po dobroci wymeldować, bo może Ci narobić problemów z podawaniem Twojego adresu... Pozdrawiam 🖐️

Gość do meskiego
gdzie takich facetów można znaleśc jak Ty????

Gość wtrh
czy żonka docenia , że ma takiego skarba

Gość rozbity jogurt
trzymam kciuki za powodzenie w przebiegu rozmowy 🖐️

czesc wszystkim !!!! ale sie pozmienialo ;) a ja sie rozchorowalam ,ale dzisiaj juz jestem w pracy,pewnie tylko nikogo nie ma?

Gość olka_zdrada
Jestem ;)

Olka,jeśli mąż naprawde sie wyprowadzi to punkt dla ciebie. Wydaje mi sie tylko,ze nie potrzebnie tak wszystko rozwlekasz w czasie. Facet ma za duzo czasu do namysly,moze zaraz wykombinowac jakis plan,nie boisz sie tego? Pisalas kiedys,ze jest sprytny,to jak mu jakis adwokat pomoze to moze sie nie wyprowadzic. Na orzeczeniu rozwodu tez jest napisane,ze nie okresla sie sposobow korzystania z mieszkania. To jak bedzie mial madrego adwokata to wroci nawet po rozwodzie i powie,ze ma prawo mieszkac bo nikt mu nie kazal, nawet sad

dlatego mysle,ze ty sie z nim bawisz strasznie a powinans otworszyc drzwi i wykopad go w d** bo jak zacznie myslec o tym co stracil to sie mozesz zdziwic. Przeliczy ze samochod i oszczednosci nie sa tyle warte co mieszkanie i bedzie siedzial przy tv

Gość olka_zdrada
Nie straszcie mnie już, też mam czarne myśli, ale cały czas się łudze, że poszedł po rozum do głowy, że pomyślał o dzieciach i że nie będzie nic kombinował.

Gość olka_zdrada
jak zauważyłaś humor ostatnio mam lepszy, ale no właśnie zawsze musi być ale. Mam nadzieję, że do końca dzisiaj wszystko spiszemy i będzie już ok.

ja cie nie strasze,tylko widzialam juz wiele sytuacji, jak to sie potem ludzie zachowują. czasami rozchodza sie w pelnej kulturze,ale czasami palma oddbija.czytalas tu,ze facet wymyslil zagrywke i przepraszal u adwokata.... on juz ma jakiegos adwokata? a ty sobie poszukalas? lepiej wydaj kase ale nie bierz nikogo z urzedu poczytaj sobie tutaj, to juz typowo rozwodowe forum,tam ostatnio czytalam,ze facet nie chcial sie wyprowadzic... http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=24

za sprawe bez orzekania zaplacisz adwokatce z 1500zl jak wygrasz to potem on bedzie musial zaplacic ci polowe plus koszty sadowe pareset zl i koniec!!! ale adwokat wszystko ci powie i doradzi, nie wiem,moze nie chesz,dostaniesz praktykanta z urzedu bez doswiadczenia za darmo i bedziesz żałowac :(

Gość DO OLKI AUTORKI
LEPIEJ STO RAZY ZNALEŹĆ NIŻ JEDEN RAZ ZGUBIĆ LEPIEJ STO RAZY SPYTAĆ NIŻ JEDEN RAZ DAĆ SIĘ W COŚ WKRĘCIC !!!

Gość olka_zdrada
Nooo nawet pogadaliśmy ;)

Gość bajaderka z kremem
Ja tez doradzałabym Ci mieć adwokata nie z urzędu. Oluś, samo spisanie na papierze tego co do siebie macie i co chcecie. to-przepraszam Cię -o kant d*** mozesz sobie rozbić. Rzeczywiście facet spryciarz, bo z pewnością on sam to zaproponował??? Wydaje mi się, że on dawno już ma jakiegoś radce, albo adwo i już conieco sobie ułożył, a żeby Cię udobruchać zmienił front a potem przed rozprawą będzie Cię dobijał różnymi sytuacjami. Często gęsto dokumenty spisane w obecności notariusza czy adwokata nie mają dla nokogo wartości jak przychodzi do kłótni! Jeśli rzeczywiscie coś dzisiaj zamierzacie rzucić na papier to najpóźniej w poniedziałek umawiaj się koniecznie z adwokatem -niech dołącza to do Twoich akt zanim facet zabierze Ci to z ręki i spali w kominku!!! Olka, teraz musisz walczyć o swoje. Przy sprawnym adwokacie udałoby Ci sie pewnie zabrać mieszkanie samochód i oszczędności a faceta zostawić na golasa z jego nałożnicą. Tylko nie mas dowodów, wiec musisz po dobroci, a szkoda. Bo gdyby Pani kochanka przyszła na rozprawe to facet byłby przysłowiowo ugotowany!!!!! Racje ma też fajoletta, że zupełnie niepotrzebnie rozwlekasz problem w czasie. Facet obmyślił pewnie już jakąś strategię a Ty nawet tego nei wyczuwasz!! Ile jeszcze Wam zostało do rozprawy?

Gość art11
Nie bój się, w końcu uda Ci się znaleźć nowego partnera życiowego. Zacznij szukać, a znajdziesz. Możesz też skorzystać z pomocy międzynarodowego biura matrymonialnego: http://julie.pl/panie