Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość olka_zdrada
Czesć Fajoletta

Olka,czytam uważnie :P byś się zdziwiła ;) domyślam sie o Kogo chodzi ale.... nie wiem co Ci napisać bo to tajne przez poufne.... napisz mi jedno:czy on ma Twoje dane? maila telefon

Gość olka_zdrada
No pewnie, że ma! Wiem, za chwile mi napiszesz, że sorry ale ma mnie w d... Tylko jakiś czas temu powiedziałam mu że wybieram męża :/

no to jeśli ma to juz sobie odpowiedziałaś :o może wcale nie ma Cie w d**? i nieważne co mu powiedziałas-skoro unika kontakto to ma swoje powody...moze powiedzialas mu to zbyt dosadnie a moze mu nie zalezy az tak. Olka,jak facetowi zalezy to przesunie góre,zeby miec przejscie i kwestię małżonka można też do d*** wsadzić... Twoj mąż też miał jakąś i nie sądż,że ona nie wiedziała,że jest żonaty,i to jakos nie bylo problemem

Olka,juz tylko sie nie doluj jakimis myslami ze jestes beznadziejna!!! wtedy było wtedy i sytuacja wyglądała inaczej,kochałaś męża i nie myślałas żeby go zostawiać i mialas prawo pogonic jakiegos faceta. Ale jesli moge ci teraz cos poradzic to nie zajmuj sobie nim glowy wiem ze latwo mi mowic :o ale jak bedziesz o nim myslec to nie wyjdzie ci to co zalozylas. caly czas podswiadomie bedziesz go szukac. Miej go w D*** tak samo jak on ciebie. moze wcale nie jest wart Twojego myslenia. Postaraj sie najpierw zalatwic do konca sprawy z mezem. a potem zobaczysz,ze spotkasz kogos i zapominsz o tym Kimś. Ja swojego R spotkalam zupelnym przypadkiem ;) nawet sie nie spodziwalam :D Czy boisz sie odejsc od meża bo nie masz do kogo? boisz sie byc sama? :o

Gość bajaderka z kremem
Ola ,ja Cię bardzo dobrze rozumiem..... Twoja prawda jest taka,że w myslach szukasz kogoś bo boisz sie być sama jak odejdziesz od męża..... ale to błąd! Nie rób tak, bo możesz dokonać złego wyboru nowego partnera!!! Kiedys nie wyszło wam z jakiegos powodu to nie wracaj do przeszłosci. Dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki!!! Nie na darmo to ktoś wymyślił :) Nie możesz zajmować sobie głowy małymi rzeczami bo nie zauważysz tych wielkich!!! zdejmij klapki z oczu, facet nie jest wart Twojego skinienia głową skoro zachowywał/zachowuje się jak dziecko, obraził się,zniechęcił i milczy Co to za facet???? Napisałaś, że to on otworzył Ci oczy na męża, moze właśnie po to pojawił się w Twoim życiu? Może jego rola na tym się skończyła ale moze spotkacie sie pewnego dnia i .... ale teraz masz inne priorytety Bądź dzielna i idź naprzód nie oglądając sie za siebie :)

Gość bajaderka z kremem
bo jeśli bedziesz ciagle o nim myśleć i na niego czekać to nic nie zmienisz w swoim życiu, nie będziesz potrafiła odejść od męża..... Ola bądź teraz silna :)

Gość gwiazdeczka1981
Olka tylk nie zwątp teraz i nie zatrzymaj sie !

Gość olka_zdrada
Jestem, zaglądam, ale już nic nie mam do dodania.

no to nie miej tego słabego dnia Olka!!! zrób sobie kalendarzyk i odliczaj dni ile jeszcze bedziesz mieszkac z mezem... no bo chyba ta dolina to nie jakas forma rozmyślenia sie?

Gość olka_zdrada
Dolina to nie forma rozmyślenia się!!! Decyzję podjęłam i jej nie zmienię!!!

Gość olka_zdrada
Nie krzyczę !!! ;) Nie piję!!!

Gość marcin32
Co dalej? Może pora na miłość? Skorzystaj z pomocy internetowego biura matrymonialnego: http://iduo.pl Zapraszam i życzę powodzenia

Gość olka_zdrada
I nie mam ochoty zalewać niehumoru w % trunkach ;)

Gość olka_zdrada
Pije, ale przy okazji jakiś wyjść;). Do ustra to żaden relaksik ;)

no ale z wanną bąbelków i dobrym drinkiem... :D Olka jak Ty sie zamierzasz tak codzien dolować to dłużej nie pociagniesz. Chrzan tego Ktosia, wywal go z głowy bo jeszcze nie zauwazysz kogos kto na to zasluzy!!! Umow sie na kawe z tym klientem ktory ją kiedys proponowal,to moze troche Cie jakos chociaz podbuduje. Nie ma meza to nie bedzie mial sęków :P

Gość olka_zdrada
Dzięki za radę. Dzisiaj mam taki dzień, juro pewnie będzie ok.

Gość olka_zdrada
Może i nie zaszkodzi. Ciekawe jak wyglądasz Panie Przecudnej urody ;)

Gość olka_zdrada
Anyone pod jakim adresem priv jesteś dostępna, bo widzę, że zamiatasz na całego po starym życiu i usunęłam tamtego maila.

Gość olka_zdrada
Noo i skromny ;)