Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słońca łań

Zerwalam z facetem,a teraz ...

Polecane posty

Gość Słońca łań

Gdy widze go nawet z jakas kolezanka to mnie cho*j strzela normalne ;/ Zerwalam z nim,poniewaz chce byc sama i sie jeszcze bawic i pomimo, jego prosb nie wroce do niego,a jednak jakas zazdrosc we mnie siedzi ...

Gość 23latek
To są właśnie kobiety :D

Gość takasamajakty
egoistka. myslisz tylko o sobie. przez chwile pomyslalas jak on sie czuje?

bo wiesz ze kiedys byl tylko Twoj..tak juz jest..a czemu chcesz byc sama?masz za moalo swobody?

Gość KIbol piłkarski
WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJWYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJWYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ WYPIERDALAJ, WYPIERDALAJ TY SUKO JEBANA PIERDOLONA ŹDZIRO W DUPE JEBANA KURWISZONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kibol piłkarski
WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJWYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJWYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ WYPIE**ALAJ, WYPIE**ALAJ TY SUKO J**ANA PIE**OLONA ŹDZIRO W D**E J**ANA K**WISZONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLSKA WOLNA OD KURWISZONÓW! DO HOLANDII JEDŹ KURWISZONIE!!

>> Zerwalam z nim,poniewaz chce byc sama i sie jeszcze bawic Dla tego kto nie zrozumiał - chce się ruchać z każdym kogo zobaczy, a chłopak jej nie pozwalał :o

Gość Słońca łań
Mam poczucie takiego komfortu psychicznego ... Piekna rzecz :D Wczesniej czulam sie jakby zabierano mi powietrze,ciagle zakazy,nakazy,sceny zazdrosci...Co ja malo mam problemow zeby jeszcze faceta miec ? Jak mi bedzie ich brakowalo,to moze jakiegos sobie znajde ... Nie jestem egoistka.Bardzo zle mi z tym bylo,ze go zostawilam i nie chce mu odbierac sznasy na szczescie z kims innym,wiec nie pisze do niego itp,ale jednak jakas zazdrosc jest.Nie szkodzi to jemu,ale ja sie dziwnie z tym czuje

Gość Kibol piłkarski
Jak to Różyk na Legii mówił " Wy kurwyyyyyyyyyyyyyyy"

Gość kasiuuuuuuuusiuuu
Ja cie rozumiem.Mam podobnie.

a co mu powiedzialas jak z nim zrywalas?pewnie go bardzo bolalo poniewaz nie podalas mu zapewne konkretnego powodu

Gość Słońca łań
Kibol...i ten drugi...- niezwykle rozwinieta wypowiedz !! Niektorzy chyba maja jakies problemy natury emocjonalnej ... Dno !

Gość Kibol piłkarski
Sama masz małego pindo jedna różowa lalo nie wydmuchana. POLSKA DLA UCZCIWYCH! POLSKA NIE DLA PEDAŁÓW!

>> Niektorzy chyba maja jakies problemy natury emocjonalnej Z pewnością. Tylko patrzeć jak wrócisz tu z podkulonym ogonem skamlajac, że jesteś sama, ze ci źle, a eks ma już nową dziewczynę, która kocha. Klasyka 🖐️

Gość Słońca łań
Wylumaczylam mu to,ze nie czuje sie dobrze w zwiazku i chce pobyc sama.Ze jestem szczesliwsza nie bedac z nikim.On mowil,ze sie zmieni.Nie bedzie zazdrosny itp.Myslal,ze to jego wina.Ale to tak nie dokonca.Wolnosc jest jednak dla mnie najwazniejsza. On nadal chce do mnie wrocic.Powiedzial,ze bedzie na mnie czekac.Nie dociera do niego,ze nie moze czekac w nieskonczonosc.Chcialabym zeby znalazl sobie kogos ... ale ostatnio widzialam go na lawce z kolezanka i kurcze bylam zazdrosna ... Nie rozumiem sama siebie ...

Gość Carmen Elektra 23
Panowie tutaj chyba sa oburzeni faktem iz kobieta moze byc sama i bardzo dobrze sie czuc z tym faktem hahahaha Tez jestem sama ! Faceci sa beznadziejni!

Gość Pewny siebie
Kobiety są beznadziejne!

Gość bejbusiek _eM
Bez kobiet byscie na leb dostali cwele

>> Panowie tutaj chyba sa oburzeni faktem iz kobieta moze byc sama Ehhh dziecko, życia nie znasz :o Zakładam się o moją cnotę, że nie minie kilka tygodni, a autorka zreflektuje się nad soba i zacznie kombinować, albo jak wrocić do fagasa, albo jak pozyskac nowego.

Gość Kibol piłkarski
NApisz wprost, że chciałaś poruchać sobie z innym a nie pisz wymijająco :D

dziewczyny nie sa takie ze ruchaja wszystko co sie rusza..nie tyczy sie to oczywiscie wszystkich chlopakow!!

Gość Śmiały i wytrwały
Ale oddać serce kobiecie to tak jak by popełnić samobójstwo

Gość fagas29
diwko jedna bleeeeee