Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj nieszczęśliwa

zakochałam się w ZS

Polecane posty

'oj tam baby lubicie go bo ma penisa ' hahahahahaha nie moge sie powstrzymac! - i kto to mowi? :) :D

zawsze szczery kiedyś się wydała w jednym topicu i przyznała, że tak naprawdę jest kobietą. Więc bez szału : /

depeche po pierwsze gdzie napisałam wy tak- a ja nie ??? po drugie nie wiem czy wiesz ale my z zs niespecjalnie się lubimy następnym razem pomyśl trochę :)

Gość gitarra
depeche, nie zadzieraj z Ike, bo będzie Cie tepić przez nastepne 10 lat. Wszak jej zawziętosć jest legendarna hahah ;)

depeche, nie zadzieraj z Ike, bo będzie Cie tepić przez nastepne 10 lat. Wszak jej zawziętosć jest legendarna hahah właśnie :)

nie chodzilo mi koniecznie o zs ani o nikogo innego, raczej ogolne wrazenie jakie odnosze po niektorych twoich wypowiedziach. ale to tylko moja osobista obserwacja :) a z ike juz zadarlam, nie mam nic do stracenia :P

nie chodzilo mi koniecznie o zs ani o nikogo innego, raczej ogolne wrazenie jakie odnosze po niektorych twoich wypowiedziach. sami pokaż pena

Gość gitarra
predatorka, moze jesteś tu świeża, ale Ike to bedzie jeszcze nasze wnuki tępić :D wiec se uważaj!

predatorka zna mnie wystarczająco i cholera nie boi się ike wcale :D

Gość zal mi was.
a wiec po pierwsze... kurwa smiac mi sie z was chce. po drugie jakis pajac napisal, ze ZS (ktorego nawet nie znam.. nie widzialem ani jednego postu tego czlowieka.. nie wiem kurwa gdzie on w takim razie pisze) woli kobiet dlatego ja sie pluje.. stary jebnij sie w łeb? powtarzam.. wy chyba nie wiecie co to jest milosc.. ja wciaz cierpie po ostatniej mojej kobiecie, z ktora przezylem najpiekniejsze chwile mojego zycia.. a wy kurwa podniecacie sie postami na forum pierdolac, ze go kochacie... paranoja, ale szczerze to mam to w dupie, dla mnie mozecie mu zrobic jeszcze loda i wylizac dupe. bez pozdrowien :classic_cool:

dla mnie mozecie mu zrobic jeszcze loda i wylizac d**e. a kto w takim razie zapłaci ?? ty czy on??

Gość gitarra
zwyczajowo ten kto zaprasza- ten stawia! :classic_cool:

'ja wciaz cierpie po ostatniej mojej kobiecie, z ktora przezylem najpiekniejsze chwile mojego zycia.. ' no to ze cierpisz to akurat widac w twoich postach pelnych nienawisci i jadu :( jedna rada - nie bierz tego tak na serio, kafe to ucieczka od codziennosci. pozDrawiaM

zwyczajowo ten kto zaprasza- ten stawia! "stawiać' akurat będziemy my :P

my tu gadu gadu a ta biedna nadal nieszczesliwa w tej szalonej netowej milosci do literek zs... nie ma co trza wesprzec kobiecine w cierpieniu:D moze podeslac jej jakiegos realnego chlopa... takiego z krwi i kosci... w ramach pocieszenia? zlozymy sie... wynajmiemy jakiego przystojniaczka .. moze to na chwile ukoi jej zlamane serce... a swoja droga zs.. ty to jestes... zlamales dziewczynie serce ... jak mogles byc tak nierozwazny i osmieliles sie pisac tu w taki sposob.. ojjjj :D

Gość zawsze szczery w pomarańczy
to pisałem ja zawsze szczery ehh daliście się nabrać - chołota !

Gość zal mi was.
mozecie mi napisac, gdzie znajde jakies posty tego całego ZS? bo az mnie zaciekawilo co takiego koles wypisuje, ze jakies blazy tutaj mu milostki głoszą

Gość oj nieszczęśliwa
Predatorka tu nowa ? :D A to dopiero dobre :D

mozecie mi napisac, gdzie znajde jakies posty tego całego ZS? wszędzie:D zapytaj gdzie ich nie ma :D

Gość oj nieszczęśliwa
zal mi was.----------piszesz tak samo jak Vampire :D czyżby ........ :D

'mozecie mi napisac, gdzie znajde jakies posty tego całego ZS? bo az mnie zaciekawilo co takiego koles wypisuje, ze jakies blazy tutaj mu milostki głoszą' najczesciej przepychanki slowne z ike :) idz na Bardzo Grzeczny Topik (dla niegrzecznych dziewczynek , tudziez kobiet :P )

sami ty to tylko peny wszedzie widzisz.. a tu powazny problem jest do rozwiazania... jak wesprzec nieszczesliwie zakochana... echhhh

Gość gitarra
zaraz zaraz, Sami, czy dysponujesz zdjęciem pena zs? :D to może wiele wnosić do sprawy.... ;)

Predatorka nie mogę jej wspierać, gdyż tez jestem zakochana w ZS i co najważniejsze jest to czysta miłość.Nawet nie wiem jak wyglada ile ma lat ile zarabia a o penisie nawet nie wspomne ❤️:P